Nejste přihlášen/a.
no ono je kurak a kurak, decka se chteji jen sproste zhulit (droga), coz nesnasim, a ostatni si z toho berou hlavne pozitiva viz @lidus s CBD nebo ja, ktery to kouri pres zimu jako antidepresivum dokud nezmizim do tropu, kde je to navic trestne (muj akcni rozsah je 25-55C, jinak trpim) a workoholikum. Vybiram si cilene odrudy, ktere tlaci na produktivitu mozku, aby s chuti chtel pracovat i otravnou opakovanou praci bez kecu, odmenou je to ze v breznu, kdy mi vypestovana trava dojde, mohu prestat pracovat az do rijna a mam "dovolenou" s vyjimkou zbylych klientu. Nejsem rozezrane dite, uz spise distinguovany pan, a nikdo na me nepozna, ze jsem zkoureny, jsem porad stejny, muzu ridit atd, obycejny lehky doplnek. Svinstvo je alkohol, i pivo nakonec, zabrzdeny mozek a ruce doleva, s pivem s chuti delam manualni praci, treba na domu, ale to mi nevydela penize, abych se uzivil potrebuju funkcni mozek, coz trava poskytuje. Vino ve stricich funguje podobne, ale i tak s par pullitry striku prijde lenora. Treba ted mam 4 piva a uz jsem chyceny, ikdybych mel vykourenych 20 jointu, nic mi neni a muzu fungovat, jakoby nic.
@ra252 dekuji za starost, uz tak jezdim pres 20 let a v asii bezne s hladinou alkoholu v toleranci UK a Irska, skore za celou dobu: 500Kc za rychlost 62km/h na padesatce
jednou sem se smal aniz bych vedel proc...proste mi to i krivilo pusu do usmevu ale ja se smat nechtel a zkousel sem se tomu branit.
podruhe sem dostal stav, silene podezrivavosti a jakoze lidi kolem jsou proti me a jsou zli ...dost hnusny pocit
potreti jsem z toho nic nemel
na ctvrty pokus se nedostalo...nestoji to za to..lidem to vymila mozek a stavy jsou zbytecne,,cloveka neposunou nikam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.