Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stav z marihuany

Od: nenidulezite odpovědí: 6 změna:
Otazka jasna. Jaky mate stavy z travy? Ja teda moc vysmatej casto nejsem, ale mam takovy zvlastni stavy. Trva to max 3 hodinky. Ikdyz... pocitove to bylo jak 12 hodin :D. Anyway. Kdyz si sednu tak mi hlava pomalinku pada do zadu. Nebo se mi to aspon zda. Nebo stejne tak obraz. Je to trochu jak tunel. Obraz se furt priblizoval.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Žádné. To svinstvo nehulím.

joudic*

no ono je kurak a kurak, decka se chteji jen sproste zhulit (droga), coz nesnasim, a ostatni si z toho berou hlavne pozitiva viz @lidus s CBD nebo ja, ktery to kouri pres zimu jako antidepresivum dokud nezmizim do tropu, kde je to navic trestne (muj akcni rozsah je 25-55C, jinak trpim) a workoholikum. Vybiram si cilene odrudy, ktere tlaci na produktivitu mozku, aby s chuti chtel pracovat i otravnou opakovanou praci bez kecu, odmenou je to ze v breznu, kdy mi vypestovana trava dojde, mohu prestat pracovat az do rijna a mam "dovolenou" s vyjimkou zbylych klientu. Nejsem rozezrane dite, uz spise distinguovany pan, a nikdo na me nepozna, ze jsem zkoureny, jsem porad stejny, muzu ridit atd, obycejny lehky doplnek. Svinstvo je alkohol, i pivo nakonec, zabrzdeny mozek a ruce doleva, s pivem s chuti delam manualni praci, treba na domu, ale to mi nevydela penize, abych se uzivil potrebuju funkcni mozek, coz trava poskytuje. Vino ve stricich funguje podobne, ale i tak s par pullitry striku prijde lenora. Treba ted mam 4 piva a uz jsem chyceny, ikdybych mel vykourenych 20 jointu, nic mi neni a muzu fungovat, jakoby nic.

Doufám přijdete o řidičák dřív, než dojde k neštěstí..

joudic*

@ra252 dekuji za starost, uz tak jezdim pres 20 let a v asii bezne s hladinou alkoholu v toleranci UK a Irska, skore za celou dobu: 500Kc za rychlost 62km/h na padesatce

lidus*
hodnocení

3x

Já ano a dík této bylině se vyspím bez svalových křečí. Pro mě je to lék,pro vás droga.

gordon
hodnocení

1x

jednou sem se smal aniz bych vedel proc...proste mi to i krivilo pusu do usmevu ale ja se smat nechtel a zkousel sem se tomu branit.*smich*

podruhe sem dostal stav, silene podezrivavosti a jakoze lidi kolem jsou proti me a jsou zli ...dost hnusny pocit

potreti jsem z toho nic nemel

na ctvrty pokus se nedostalo...nestoji to za to..lidem to vymila mozek a stavy jsou zbytecne,,cloveka neposunou nikam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]