Nejste přihlášen/a.
Podle Vašeho nicku Vás znám a opravdu jsem si nevšimla, co Vás tak rozhodilo. Ale je také pravda, že touto dobou mám hodně práce, tak sem jenom k věčeru nahlédnu. Ale jestli Vám do toho mohu mluvit, tak si to neberte tak k srdci. Nikdo přece vůbec neví kdo jste, jak vypadáte a kde žijete. Berte poradnu jako zdroj zábavy a moderního způsobu, který Vám zprostřekdkuje kontakt s virtuálními lidmi. Ty lidi nesmíte brát jako někoho, kdo by mohl mít zásadní vliv na Váš opravdový život. Ten nikdo nezná. Vy přece nejste nikomu ničím povinována. Pouze se musí dodržovat pravidla poradny a ty Vy dodržujete. Alespoň jsem si nevšimla, že byste se nějak vymykala normálu. Jestli s vaším názorem někdo nesouhlasí, tak to berte s nadhledem. Vždyť z toho se přece "nestřílí". Klidně si řekněte, ať Vám dotyčný "vleze na záda" a koukněte se na jinou rubriku, nebo to vypněte a koukejte se třeba na telku. Nenechte se vystresovat někým, kdo nemá nad Vaším životem vůbec žádnou moc. Já náhodou vím o čem mluvím . Také mne tady někteří nemají v lásce. No a co? Tak nemají. A když mám náladu, tak se klidně dohaduji. Ale já mám jinou povahu než Vy, já jsem takový "nezmar" a nedám se lehce zahnat do kouta.
To Vy možná nezvládnete, protože si to berete moc k srdci a to je to, co děláte špatně. Když Vás někdo naštve, tak přece stačí jediný "klik" a jste jinde. Na internetu jste volná jako pták a můžete si létat kam se Vám zachce a můžete si usednout také kam se Vám zachce. Nenechte si to vzít. A tahle poradna je náhodou dobrá. A protože věřím, že si to do zítřka rozmyslíte, tak brzy nashledanou. Suzy.
To je zase nějaká provokačka
Kdo chce skončit, skončí bez keců.
Tohle mě přijde jako trucovité dítě, které ,,už nehra´´ čekajíc že všichni ostatní jej budou vehementně přesvědčovat, aby si s nimi i nadále hrálo.
Promiňte mi můj názor, ale normální člověk nevytrubuje do světa, že tu končí. Prostě skončí a nikam to nepíše. Má to i tu výhodu, že se kdykoli může (ale nemusí) znovu ozvat a nebude za troubu, který něco řekne a pak to poruší. U vás je to trochu jiné, vy jste svůj návrat připustila. A mně se to dobře povídá, i když jsem také již párkrát něco slíbil a pak nedodržel
Přeji vám hezký a příjemný zbytek dne.
1. Nikomu jsem nic vevytýkal, pouze jsem zde přednesl svůj názor a to jsem sdělil hned v ůvodu mé odpovědi.
2. Moniko, netvrdím, že řešit oslovení není prkotina. Ale jak sama říkáš, "jiní by mu to neměli vytýkat". A podle tvého tehdejšího aktivního zapojení a "odsuzování" používání pane, paní atd usuzuji, že ani pro tebe to není úplná prkotina. Nebo se pletu?
1/Nooo, Satame, někdy je dobré popřemýšlet, jaká slova použijeme. Nezdá se mi úplně vhodné "soudit" duševní zdraví člověka (normální člověk nevytrubuje do světa...), o kterém víme, že tu psychiku opravdu má rozhozenou a léčí se. Sice ses předem omluvil (za svůj názor), ale i tak je to (podle mě) nevhodné. A proto jsem si do tebe rýpla ohledně tvého dřívějšího dotazu (postěžování si) na komolení nicků. Každý máme nějakou věc, která nás zde irituje (přeloženo: se*re) a občas máme potřebu to ventilovat. Všichni. Mně zatím třeba stačí někomu přispět komentářem . Ať už sem, nebo tobě. @byvalapacientka to udělala velmi taktně, jen to oznámila, než že by si chtěla zchladit žáhu, trucovat nebo něco podobného. Spíš to vnímám jako slušnost, že se dočasně loučí
2/Ale jo, je to prkotina Ale hodně to pak odhalí o těch, kteří tě oslovují tak, jak si to nepřeješ. Za mě to bylo dobré téma, s radostí se zase aktivně zapojím
Paní 72mona3
- "satam" je můj nick na poradně. Vždy s malým "s" na začátku. - "Nooo, Satame, někdy je dobré popřemýšlet, jaká slova použijeme" - "hodně to pak odhalí o těch, kteří tě oslovují tak, jak si to nepřeješ"
. 72mona3,nic ve zlém...
Ahoj Satame, já bych řekla, že to záleží na tom, jak se dotyčný člověk cítí. Ty bys to jednoduše "zabalil", nebo bys to napsal jiným způsobem a přímo bys klidně napsal, že Ti nějaká suzymon hnula žlučí tak, že na to kašleš, protože se s ní nebudeš pořád dohadovat o "houvně". Kdybych to byla já, tak bych to také asi nijak neventilovala a jednoduše bych si dala pauzu. Už jsem zde také pěknou řádku let a zpočátku mi také bylo líto, že jsem nemilovaná
a přemýšlela jsem o tom i v dobu, kdy jsem se věnovala i jiným záležitostem. Pořád mi ležely v hlavě věty některých lidí, kteří mi vyčítali to a nebo ono a bylo mi z toho někdy dost blbě, protože mi docházelo, že nemám žádnou možnost, abych jejich smýšlení o mně změnila. Fakt jsem s takovými myšlenkami usínala a i se budila. No a pak jsem si uvědomila, že to prostě jinak nejde. Někomu prostě můžete "ležet v žaludku" jenom proto, že jste někdy neměl stejný názor a že jste si za ním tvrdě stál. No a to se neodpouští i kdybyste pravdu měl. A snad právě proto, že jste tu pravdu měl, to může mít dopad ještě horší. A já jsem udělala takovou zkušenost, že vůbec nemá smysl přesvědčovat takového člověka o tom, že se třeba mýlí. Je to ještě horší. Já jsem to kdysi dělala a snažila jsem se to řešit neveřejně, pomocí vnitřní pošty a bylo to ještě horší. Tak jsem se na to úplně vykašlala, protože jsem si uvědomila, že si tím já sama kazím chvíle, které by měly být pro mne příjemným rozptýlením a kvůli kterým sem vlastně chodím. Navíc, když mám nějaký problém, tak mi tady vždycky bylo pomoženo. Někdy to bylo sice trochu krkolomné, jako třeba s rádcem "příklad", protože ten mi chce neustále dokázat, že jsem "blbka", což já vím i bez něho, že v ledasčem ta "blbka" jsem,
a navíc se tím netajím, ale i z něho jsem nakonec vypáčila dobrou radu, která mi pomohla. Snažila jsem se tomu protivnému "dědkovi" i poděkovat, ale on si všechno co napíšu dekoduje podle své tabulky, kterou má u mne pevně zakódovanou a s tím nic nenadělám. Kdyby ale věděl, že je "vedle jak ta jedle", tak by mne měl určitě hodně rád.
No, jenomže tohle asi tazatelka nedokáže, tak to moc prožívá a trápí ji to a to já chápu. Takže lidi, neblbněme a buďme rádi že jsme živí. Já teda jsem.
Dobrý životní přístup. Popsala jste to dobře.
Také jsem odcházela. Když jsem byla zaregistrovaná, tak se někomu nelíbilo, že dostávám hodnocení. Nějak to okomentoval ,,honič bodů,,? už si přesně nepamatuji, ale prý jsem dostala body neprávem. Tak jsem se nějak někdy našňupla a jsem raději neregistr. Bodování mi vadí.
Sorry, @berger, to bylo součástí rýpaní. Proto jsem se i podepsala paní... Bohužel tu jede jiná vlna. Grrr... Ale můžu slíbit, že až budu odcházet, tak to tady vykřičím
M.
Já Vás chápu, nějkdy to příjde člověku líto. Tady si zvykl a zařadil se, našel si virtuální přátele.. A najednou oni nejenže Vás nepodpoří, ale máte pocit, že Vás shodí a vysmějou se... Někdo se otřepe, pošle je někam, jiný nemůže spát a vidí jediné řešení - z poradny zmizet. Ostatní to dál neřeší, jen vy jste nešťastná, jakoby Vás odepsali...To jsou ale jen Vaše pocity.
Nemůžeme být ve všem dobří. každý má svoji parketu, svá témata a vůbec není ostuda, když se zeptáme na něco z jiného ranku. Opatrujte se a jednou se vraťte. Asi ta pauza je potřeba. Zažila jsem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.