Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte někoho, kdo hypnotizuje?

Od: martas* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, před lety jsem se rozhodl přestat kouřit a dostal jsem doporučení k jedné paní, která mě zhypnotizovala a za půl hodiny jsem byl úplný nekuřák, vydrželo mi to 5 let. Bohužel paní už je nemohoucí a už to nedělá, nemáte někdo podobnou zkušenost a doporučení?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

4x

Znám... ale závislost na cigárech a chlastu spíš intenzivně prohlubuje...*smich*

Neznáte někoho, kdo hypnotizuje?

hodnocení

1x
Každý psychiatr by to měl umět.

motak
hodnocení

1x
Bohužel,ja znam jen hypnožábu
Neznáte někoho, kdo hypnotizuje? #2
:-D. Je to vtipné.

blakcak*
hodnocení

1x

Kamarádův pes. To je mistr hypnotizér. Zvlášť kyž baštíme něco mastnýho.

hodnocení

0x
A proč potřebujete zhypnotizovat? Máte zase chutě kouřit? To se divím, že Vám to pomohlo. Moc tady na to nevěřím.

neco
hodnocení

0x
Proč jste se rozhodl začít zase s takovým dobrým výsledkem? To už si nepamatujete, proč jste chtel skončit?

hodnocení

0x

Znám psychoterapeutku, která použíná (mimo jiné) i hypnoterapii.
Ale nad představou, že vás někdo zbaví během půlhodinového sezení nějaké závislosti, bych se s dovolením zasmál.

laser*
hodnocení

0x
Tohle je docela nebezpečné představte si že v hypnóze řekněte něco co nechcete

hodnocení

0x

Proč utrácet ha hypnózu, pevná vůle je zadarmo a ještě můzžete být na sebe hrdý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]