Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč chlapi čumí?

Od: molly odpovědí: 34 změna:
Nemyslím si, že jsem nějak prudérní, nevadí mi, když někdo koukne, i já se ráda podívám někdy i otočím. Ale máme souseda a ten prostě čumí. Dneska jsem šla sekat, je fakt krásně, tak jsem si vzala jen krátké šortky a tílko a za chvíli už byl na zahradě a zíral. Pokud je tam se mnou přítel tak nevyleze, jakmile jsem sama a nemám toho moc na sobě, tak šup a hned "zalévá" nebo "okopává záhonek". V létě, jakmile jdu do bazénu, je to to samé. Nejsem žádná krasava, ani už nejsem žádná dvacítka :-D Sousedovi je asi 65 a je to takový slizoun, manželku má. Co k tomuhle chlapy vede? To ho nenapadne, že o tom vím? Že to je nepříjemné a hloupé? Prostě se opře o lopatu nebo hrábě a sleduje mě...

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, jak píšete, tak žádná krasava k zírání nejste. Ono je možné, že jen starší soused očekává, kdy ho už konečně pozdravíte - a potom jde sdělit domů manželce, že ta "mladá krá*a od vedle" zase ani nepozdravila. Možná by stačilo místo ignorace a domýšlivosti pozdravit a třeba (navíc) prohodit pár slov o počasí či o zahrádce (potom by soused už snad nezíral). Sousedské vztahy je třeba udržovat v pořádku a nehledat hned "slizouna". Zdravím!

molly
hodnocení

Milý Bene, zdravím všechny sousedy a že jsme z malého města zdravím běžně i starší lidi na ulici, i když je neznám. Soused mě chodí normálně očumovat. To vidím nejen já. Prostě já vylezu, on vyleze, vezme hrábě, párkrát hrábne opře se a začne na mě čumět. Tak jsem si tu jen ulevila, protože začalo teplo, já odhodila bundu a začalo to nanovo. Tedy netuším, proč mě nazýváte ignorantem a domýšlivcem. Jednou jsem si mezi řečí postěžovala babičce, která zde žije celý život a jen mi se smíchem potvrdila "že to je starej dob@tek" že to o něm na fabrice věděly všechny ženský.

ha
hodnocení

6x
Co když je to naopak než si myslíte a on nechápe jak si něco takového můžete vzít na sebe a proto čumí *smich*
molly
hodnocení

@ha Bych předpokládala, že pokud mě někdo pohoršuje nebo se mi oškliví, tak na něj budu koukat co nejmíň. Zkrátka zírání ať už z obdivu nebo ze zhnusení či údivu považuju za dost neslušné, no

hodnocení

5x
Čumět po opačném pohlaví je přirozená věc u každého zdravého chlapa
Někdo holt čumí víc někdo mín někdo se to snaží skrejvat a někdo se stim prostě ne...e a čumí jak umí
Asi stim nic nenaděláte pokud u toho nepokřikuje či veřejně neprohání ptáčka v kalhotech tak bych to neřešil hold je takovej
molly
hodnocení

@dabel Tak tam to naštěstí nezachází :-D Jako je asi neškodnej, jen mě trochu s..e, no :)

hodnocení

4x

Molly, moc to řešíš. My chlapi prostě čumíme. Máš štěstí, že tam u vás nejsem já. To bys viděla teprve co to je čumět na ženskou. A když je docela hezká, to si můžeme voči vyčumět. Už moje žena říkala. Koukat může, ale nesmí obtěžovat.Jako já. Vlastně ho svou přítomností na zahradě zaměstnáváš. Díky tobě něco zaleje a dokonce okope kus záhonků. Nakonec máš na lidi dobrej vliv. A to se počítá.

hodnocení

3x

"Paní sousedko, nemohla byste se jít opalovat na zahradu? Potřebuju, aby starej posekal trávník." *smich*

hodnocení

2x

Těžko radit, ale představte si, že by to bylo opačně - pokud byste vyšla ven, on by hned zašel dovnitř. Nevrtalo by Vám to hlavou? Zřejmě ano a pak by se z toho dalo vydedukovat, že jste na tom tak špatně, že se na Vás nemůže ani podívat :). No a to by , teda aspoň mně na Vašem místě, vadilo mnohem víc. Takže ignorovat a v duchu mít z toho srandu...

molly
hodnocení

@ajvn Ale jo, já se nehroutím. Doma se tomu smějeme a přítel má z toho legraci, jak vylézá a zalézá v návaznosti na to, jestli jsem na zahradě sama nebo ne. Jen mi to prostě vrtá hlavou. Mně by prostě nenapadlo na někoho zírat. Bylo by mi jasné že o tom ten dotyčný ví.

smode*
hodnocení

1x
Dobrý den. Ženy "čumí" daleko více a častěji než muži, avšak umí to lépe maskovat. Protože se však muži ve svém životě setkávají s kritikou na svoji osobu (v pracovním i soukromém životě) daleko častěji než ženy které jsou spíše zvyklé že se s nimi jedná více "v rukavičkách", je mužům celkem jedno co si dotyčná myslí a tak se kouknou bez ohledu na ni - muži si domů tahat každou kterou vidí stejně nechtějí. Navíc je to dosti komplikované - už vidím tu další otázku od někoho jiného typu: "Jsem celkem hezká a v tílku a šortkách se pohybuji po zahradě celý den. Soused občas projde přímo za plotem a ani o mě nezavadí pohledem. Je vůbec normální?"
02.06.20 14:42

Touché... *palec2*

molly
hodnocení

@smode Jak jsem napsala v úvodu, považuji za normální, že se někdo koukne, i já se kouknu. Ani mi nevadí když při bližším kontaktu, třeba v práci, si mě někdo prohlédne. Vlastně to i docela potěší. Ale u nás to vypadá tak, že já vyjdu ven, soused chvíli po mně, v ruce nějaké náčiní, jakože něco dělá a v podstatě stojí a zírá. Ne že bych ho sem tam chytla, jak se podívá. Ale prostě si mě nepokrytě prohlíží, v podstatě sleduje. To je to, čemu nerozumím. To mi přijde hloupé
smode*

Molly ano. On to s největší pravděpodobností ví, že je to hloupé. Ale jak jsem psal, je mu to nejspíše úplně jedno.

A nebo patří k těm jednodušším kusům, kterým to prostě nedojde, že působí hloupě...

Bohužel i tací jsou mezi námi... *nevi*

berger*
hodnocení

1x

Takové sousedy jsem měl také,starší dúchodci,zvědaví,co se u mě děje. Ti si dokonce k průhledu v keřích přinesli křesílka. Jeden den jsem do toho průhledu postavil dřevěný rám,druhý den na ten rám přilepil toto.Další den jsem tam udělal tužkou dírky a křesílka zmizela... Přítelkyně situaci vylepšila tím,že si na dvorek vyšla v podprsence. Od té doby má pan soused od paní sousedky zákaz otočit hlavu směrem k nám...

vilik*
hodnocení

1x
Tak toho využijte. Dojděte za jeho paní navrhněte domluvu na finanční odměně.
Paní bude vyžadovat po manželovi práce na zahradě, může si i sjednat drobné podnikání, například ve štípání dřeva sousedům, a vy budete sloužit jako motivace jejímu muži se takové práci věnovat.
Buď budete mít možnost si přivydělat za běžný provoz na vaší zahradě, nebo možná budete mít při vaší relaxaci větší klid, to když si ho ona srovná.

janm*
hodnocení

1x

Hezký den

Chlapi čumí ze dvou důvodů. Buďto proto, že si říkají: "To je baba , to je kočka". Anebo naopak : "To je strašidlo, to jsem ještě neviděl". *smich*

hodnocení

0x

Vemte si hubertus a cumet nebude.

molly
hodnocení

@axus Celá žhavá se budu oblíkat na vlastní zahradě. Jak říkám, chápu že se někdo koukne, ale stát a čumět mi přijde prostě divný

julie*
hodnocení

0x
Ja bych vzala trebas male jabko a zkusila bych ho odstreliť do čela.
molly
hodnocení

@julie No já už si říkala, že na něj aspoň vypláznu jazyk, jestli to s ním nehne

Aby ho to nezaujalo... třeba má rád "zlobivé holčičky"... :-D

hodnocení

0x

Až půjdete na procházku se svým manžlelem a on bude zírat na každé děvče tak, jako by ještě nikdy v životě neviděl člověka, to pak bude situace k naštvání.

hodnocení

0x

Možná je jenom mdlého rozumu. Je spousta lidí, kteří čumí na kdovíco a vůbec jim to není blbé. Možná je to taky podpantofel a kdoví co se mu při pohledu na vás honí hlavou - nebo někde jinde*smich*.

lipanek
hodnocení

0x

A jakou má paní manželku? Možná, že nic moc, nebo právě až ,,moc,,. Proto kouká, že má na co.

Jinak, prosím Vás, neřešte to. Co na tu dálku asi může ve svém věku ještě vidět? Dyť je skoro slepej.

----------------------

U mě by mu vypadly oči. Chodím po zahradě nahá, a až bude bazének, tak se i koupu.

Tak to by možná člověka donutilo nechat si udělat nové brýle :)
ben®

totak - a do nich hodně tmavá skla .

hodnocení

0x

Jo, zlaty voci...

novak1*
hodnocení

0x

To si tam třeba udelat berlínskou zeď. Když se nebavíte spolu tak to je tam mezi vámi hodne napetí. Možná tým čumením vás chce donutit aby jste si udelali nepruhledný plot aspoň dát takovou zelenou folii na plot.

hodnocení

0x

Já měla kdysi v práci taky takového čumila u oběda (stavba metra, samý chlap, ale na toho jednoho mě zvlášť upozorňovali, že čumí). Asi se bavil tím, že mladý holky uváděl do rozpaků. Ač jsem byla v devatenácti dosti neprůbojná, tak se ve mně něco šprajclo a jak začal koukat, tak jsem na oplátku začala zírat nepřetržitě já na něj. Ani jsem nemrkala. Moc dlouho to nevydržel. Po pár dnech "očních střetů" toho nechal. Až se ten váš čumil opře o hrábě, udělejte totéž a kopírujte ho, tzv. kdo s koho. Třeba ho to trkne.

berger*

Jo,to kopírování je fajn nápad. On si sundá košili,tazatelka taky. On si sundá tílko...;)

vilik*
...a ona ho napráší za nevhodné obtěžování...

houbes*
hodnocení

0x
No on prostě čumí protože by si chtěl sáhnout má vás i při vědomí když se uspokojuje atd. Prostě jste nablízku a když toho na sobě nemáte moc, tak ze sebe dělá erotomana. Chápu vás, je vám nepříjemné aby na vás čuměl, tak mu sama řekněte obtěžujete mě jak stále čumíte asi to řeknu manželovi a ten není kliďas! Víte mi chlapi jsme tzv.lovci žen. Nám stačí ženu ulovit pomilovat se sní a potom už pokukujeme po další. On si vás vybral z toho důvodu, že ho lakáte on si to prostě myslí a ve své fantazií si říká co kdyby mi dala ! Pokud tam neběháte vyloženě nahá napráskajte to jeho manželce ona si ho zkrotí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]