Nejste přihlášen/a.
1. nevíme, co je CMP
2. nevíme, na co se ptáte. Vy se totiž na nic neptáte.
Tohle není seznamka, takže pokud to měl být pokus o inzerát, jste tu špatně. Pokud vás ohledně toho něoc zajímá, není nic lehčího, než se tázat.
Bingo Jakube. Pro tazatele: Nikdo z nás netuší jak na tom jste, mluvíte, slyšíte, vidíte, chodíte...tak v čem je problém najít si slečnu.
doplněno 20.03.13 22:54:Ježkovi oči, já jsem na invalidním vozíku a rozhodně nemám pocit, že na mě všichni čumí. Běžte někam mezi lidi, zkuste seznamku na internetu. Nevzdávejte to, ta pravá se určitě najde.
doplněno 20.03.13 23:07:Co třeba najít nějaké podobně postižené lidičky např. zde old.ictus.cz/...= zkuste do vyhledavače zadat sdružení lidí po cmp a vyjede toho víc. Zde můžete začít pokud máte pocit, že zdraví na vás koukají jako na exota no a pak až se trochu otrkáte, vyrovnáte se se stavem v jakém se nacházíte vyrazíte mezi tzv. zdravé. Hlavně nesedět doma a nenadávat, jak je ten život nespravedlivý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.