Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si najít slečnu

Od: manotek* odpovědí: 4 změna:

Chci si najít slečnu ale sem po CMP

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

1. nevíme, co je CMP

2. nevíme, na co se ptáte. Vy se totiž na nic neptáte.

Tohle není seznamka, takže pokud to měl být pokus o inzerát, jste tu špatně. Pokud vás ohledně toho něoc zajímá, není nic lehčího, než se tázat.

jakubaa*

tušim, že CPM = cévní mozková příhoda...

lidus*

Bingo Jakube. Pro tazatele: Nikdo z nás netuší jak na tom jste, mluvíte, slyšíte, vidíte, chodíte...tak v čem je problém najít si slečnu.

doplněno 20.03.13 22:54:

Ježkovi oči, já jsem na invalidním vozíku a rozhodně nemám pocit, že na mě všichni čumí. Běžte někam mezi lidi, zkuste seznamku na internetu. Nevzdávejte to, ta pravá se určitě najde.

doplněno 20.03.13 23:07:

Co třeba najít nějaké podobně postižené lidičky např. zde old.ictus.cz/...= zkuste do vyhledavače zadat sdružení lidí po cmp a vyjede toho víc. Zde můžete začít pokud máte pocit, že zdraví na vás koukají jako na exota no a pak až se trochu otrkáte, vyrovnáte se se stavem v jakém se nacházíte vyrazíte mezi tzv. zdravé. Hlavně nesedět doma a nenadávat, jak je ten život nespravedlivý.

manotek*

ve všem, sem na pravou pulku, a je mi 26 let a stalo se to před 9lety... Ale chci říct že na mě všichny koukaj jak na zjev... je to cevní mozková příhoda skracene CMP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]