Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázení, losy

Od: nenidulezite odpovědí: 9 změna:
Jak to vidite se stiracima losama? Popr. sazkou? Co si o tom myslite, rozepiste se :)
Vyhrali jste bekdy neco?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Nejprve by bylo dobré napsat vaši zkušenost. Já stírací losy kupuji v nejnutnějším případě jako přídavek k dárku k narozkám, takže zda někdo něco vyhrál, netuším.

hodnocení

1x

Zkoušela jsem štěstí v losech i ve Sportce, vyhrávala jsem, ale když to sečtu, tak jsem vlastně prodělala. *hi*

hodnocení

1x

Je to velká náhoda, když někdo vyhraje větší sumu. Jednou jsem se na to ptala v jedné trafice u Kauflandu a paní, co tam byla několik let, říkala, že víc jak 10 000 nevyplácela a nikdo ani vlkou výhru nenárokoval. Známá měla příbuzné, kteří vyhráli v devadesátých letech ve Sportce několik milionů. Byli to manželé středního věku, za chvilku se rozvedli a každý si užíval po svém. Do pěti let byli bez peněz, tak se zase dali dohromady a dnes bydlí někde na ubytovně. Přitom předtím to byli normální lidi a měli barák. Takže pokud není člověk připraven, tak ty velké peníze spíš škodí.

A ještě mě napadlo, že kdysi po revoluci byl v televizi dokument o lidech, kteří vyhráli hodně ve Sportce a byli ochotni o tom hovořit - dnes by se něco takového nedalo natočit. Utkvěli mně v paměti dva případy - chudá rodina, která si za to koupila nábytek, auta apod. pro celé rozvětvené příbuzenstvo ( takže věci nanic) a nějaký učitel, který si nechal pro rodinu postavit dům v lukrativní čtvrti - kam se normální člověk neměl po revoluci šanci vůbec dostat - a tam se setkával s nevolí zbohatlických sousedů, že při poslední návštěvě filmového štábu sděloval, že se bude stěhovat. Tož tak. Že peníze nejsou všechno není fráze, ale fakt, na který člověk přijde až s věkem - no, někdo nikdy.

hodnocení

0x

Nekupuju, vůbec, vyhrává pouze losy vydávající loterie. Občas jsem los dostala, třeba k svátku. Taky nic.

Spíš jsem vyhrála o plesích: 1/ 2 m březového dřeva, nebylo to poleno 2 m dlouhé, ale opravdu 2 m krychlové.

2/ Kuchyňské hodiny, které nešly. Vím, který kujón je do tomboly dal.

3/ Veliký rohlík, ovšem dost rozpustilého tvaru.;)

4/ Pěkného vyvrženého divokého čuníka - hlavní cena na mysliveckém bále. Museli jsme ale rozdat tolik tekutých pozorností všem přítomným myslivcům, že se ta výhra pomalu ani nevyplatila.

Je to ale všechno už hodně dávno. Jaga.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ja hraju sportku, celkem pravidelne, pokud nepocitam takove ty vyhry do 500,- tak "vetsi" sumu sem vyhral za posledni 4 roky dvakrat, jednou 24 tisic a jednou 26 tisic

anonymmka
Tak něco vám povím jednou jsem koupila losy za 10000 fakt nekecám twl byl to rentiéři za 50 nevrátila se mě ani půlka měla jsem asi 200 losů tak nějak škrabala snad tři hodiny..obešla snad celé město

hodnocení

0x

Je to všechno velká státem podporovaná zlodějna. Bylo by to zajímavé a hlavně spravedlivé, pokud by sázková společnost dala tak 80% vybraných peněz na výhry. Oni však údajně dávají na výhry jen 50% a při těch obrovských částkách jsou to nemravné zisky.

anonymka
Tak něco vám povím jednou jsem koupila losy za 10000 fakt nekecám twl byl to rentiéři za 50 nevrátila se mě ani půlka měla jsem asi 200 losů tak nějak škrabala snad tři hodiny..obešla snad celé město

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]