Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
otázka jen tak - máte co nabídnout možnému partnerovi, ev. lidem obecně? Máte nějakou tu "přidanou hodnotu," která z vás dělá někoho, s kým chtějí lidé trávit čas?
Ptám se jen tak, nikdy jsem nikoho neměla a přemýšlím, jesti vůbec mám "co nabídnout."
Odpověď : "Ne nemám co nabídnout" a doporučuji se varovat lidí kteří chtějí vztah proto že jim ten druhý něco "nabízí" a oni proto "koupí" , vztah jako " finanční transakce" jako "nabídka zboží nebo služeb" . Pokud někdo hledá druhého "protože jim něco nabízí", protože má "přidanou hodnotu" pak nehledá vztah nýbrž "obchod" a ten je velmi "studeným polem" tam nikdy nebude nic lidského, prostě jen někoho "koupíte" a až přestane "sloužit" tak ho jednoduše "vyměníte" za někoho " s vyšší přidanou hodnotou"...
P.S. Toho pravého poznáte tak, že vás bude mít rád i bez "přidané hodnoty", pro vás samou, pokud vás někdo koupí za nějakou přidanou hodnotu pak si můžete být jistá že vás časem "prodá" a koupí si něco s větší přidanou hodnotou, něco lepšího, tak jako když zahodíte svůj starý mobil a koupíte si jiný...co je na tom zlého že?
Těžká otázka. Některé ženy za "přidanou hodnotu" považují i to, že chlap nestrávil půlku života v base, nefetuje a nečubčí se. Jiným ženám se jako "přidaná hodnota" jeví minimálně prvorepubliková vila, Audi R8 a platinová VISA.
Jinak ano,mám co nabídnout. Jsem nesmrtelný optimista a troufnu si říct i zdatný bavič, který se jednou bude královsky bavit i na smrtelné posteli, dobrý kuchař a materiálně zabezpečená bytost, byť můj humor a vtípky bývají občas tak černé, že by mohly z fleku sklízet bavlnu...
Bol by to cely zoznam.Ale ved to je to co nas ako ludstvo robi takymi sirokospektralnymi a roznymi ...narody,kultury,
Já su stará baba a kolem sebe vidím, že dnes jsou chlapi paf z toho, když umí ženská šetřit. Na to já jsem borec, protože ta rozežranost dnešní společnosti, kde king je ten, co utratí hromadu peněz za co největší sračky, mě přivádí k šílenství. Je taková hláška - lidi utrácejí peníze, které nemají, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které neznají. No a pak přijde chudák virus a ti borci, co neumějí šetřit, jsou v p...i.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.