Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte co nabídnout?

Od: tairiofe odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

otázka jen tak - máte co nabídnout možnému partnerovi, ev. lidem obecně? Máte nějakou tu "přidanou hodnotu," která z vás dělá někoho, s kým chtějí lidé trávit čas?

Ptám se jen tak, nikdy jsem nikoho neměla a přemýšlím, jesti vůbec mám "co nabídnout." :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

8x

Odpověď : "Ne nemám co nabídnout" a doporučuji se varovat lidí kteří chtějí vztah proto že jim ten druhý něco "nabízí" a oni proto "koupí" , vztah jako " finanční transakce" jako "nabídka zboží nebo služeb" . Pokud někdo hledá druhého "protože jim něco nabízí", protože má "přidanou hodnotu" pak nehledá vztah nýbrž "obchod" a ten je velmi "studeným polem" tam nikdy nebude nic lidského, prostě jen někoho "koupíte" a až přestane "sloužit" tak ho jednoduše "vyměníte" za někoho " s vyšší přidanou hodnotou"...

janm*

P.S. Toho pravého poznáte tak, že vás bude mít rád i bez "přidané hodnoty", pro vás samou, pokud vás někdo koupí za nějakou přidanou hodnotu pak si můžete být jistá že vás časem "prodá" a koupí si něco s větší přidanou hodnotou, něco lepšího, tak jako když zahodíte svůj starý mobil a koupíte si jiný...co je na tom zlého že?

hodnocení

6x

Vim co je dobry, vim co je spatny a umim z Pedra foukat bublinu velkou jako pul Zimbabwe...

hodnocení

3x
To záleží na úhlu pohledu *smich*
Partnerka třeba obdivuje, že cokoliv potřebuje opravit nebo vyměnit (domácnost, auta, bydlení, atd.), tak jsem schopný to udělat. To stejné u mamky.
Za to třeba u táty vím, že si radši udělá vše sám, když může. Je fakt, že mám neskutečně šikovného tátu, od kterého jsem hodně věcí odkoukal, když jsem byl malý.

jezevec*
hodnocení

2x

Těžká otázka. Některé ženy za "přidanou hodnotu" považují i to, že chlap nestrávil půlku života v base, nefetuje a nečubčí se. Jiným ženám se jako "přidaná hodnota" jeví minimálně prvorepubliková vila, Audi R8 a platinová VISA.
Jinak ano,mám co nabídnout. Jsem nesmrtelný optimista a troufnu si říct i zdatný bavič, který se jednou bude královsky bavit i na smrtelné posteli, dobrý kuchař a materiálně zabezpečená bytost, byť můj humor a vtípky bývají občas tak černé, že by mohly z fleku sklízet bavlnu...*smich*

hodnocení

1x
Záleží na tom, co druhý hledá. A jak si ty dva padnou do oka, jak si spolu rozumí. Sebe člověk nabízí. Bez lásky vztah není pravý.
doplněno 05.06.20 05:38: Důležité ve vztahu je umět naslouchat druhému, povzbudit. Ale zároveň očekávám to samé od druhého. A respektovat druhého je důležité.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Ano, ale s nikým to neřeším už z důvodu že vždy existuje nejméně tisíc lidí kteří mohou nabídnout více než já. Ženy cca 25-30 v současné době považují za "mám co nabídnout" dokončenou školu, zaměstnání a to že mají kde bydlet. Osobně mě tohle nezajímá a považuji to za základ a nikoliv za "mám co nabídnout". Jestli jste hezká a máte alespoň trochu hlavu v pořádku, nebudete mít o partnery nouzi.

ladycat*
hodnocení

0x

Měla byste umět kluka/muže rozesmát, pobavit. To samé mám nejradši i v opačném garde. Měla byste umět partnera podržet, být mu oporou. Z materiálních věcí možná vědět něco uvařit, aspoň se snažit. :)

hodnocení

0x

Bol by to cely zoznam.Ale ved to je to co nas ako ludstvo robi takymi sirokospektralnymi a roznymi ...narody,kultury,

hodnocení

0x

Nemám a nechci.

hodnocení

0x

Já su stará baba a kolem sebe vidím, že dnes jsou chlapi paf z toho, když umí ženská šetřit. Na to já jsem borec, protože ta rozežranost dnešní společnosti, kde king je ten, co utratí hromadu peněz za co největší sračky, mě přivádí k šílenství. Je taková hláška - lidi utrácejí peníze, které nemají, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které neznají. No a pak přijde chudák virus a ti borci, co neumějí šetřit, jsou v p...i.

smode*
"Lidé tenkrát vyráběli věci. Za ty věci dostali peníze, za ty peníze kupovali jiné věci které většinou nepotřebovali. Prostě jakýsi uzavřený kruh. Říkalo se mu - ekonomika." (akademik Filip, Země roku 2484)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]