Nejste přihlášen/a.
objednáte si balík na dobírku, přijde postupně několik SMS, přijato do přepravy, budeme dodávat a poslední kde je kontakt na řidiče kdy a v jakém čase se to bude dodávat, ale když v daném čase voláte řidiči na uvedené číslo aby např. to nechal na poště protože v uvedený čas to nejste schopni vyzvednout, tak je toto číslo nedostupné.
A jednou se mi dokonce stalo, že zásilku vrátili z udáním důvodu, že odběratel zásilku odmítl převzít přitom je nešlo kontaktovat protože byli nedostupní.
Na poště se dějí věci, škoda mluvit. Např. dnes ráno jsme měli ve schránce doporučenou zásilku z katastrálního úřadu. Podle toho, co bylo na obálce, tak jsme se nedostavili ji vyzvednout na poštu, tak tam ležela od 13. 5. Přitom žádné oznámení o zásilce jsme nedostali. A to by mě ještě zajímalo, kdy pošta doručuje, protože včera jsme přišli domů po deváté večer a nic tam nebylo a ráno před 6. jo. Fakt nevím, co si o tom myslet. Jsou to blbouni.
Dobrý den. Já mám velmi dobré zkušenosti s naší doručovatelkou. Je to kamarádka a je na ní spolehnutí. I ta co byla předtím a šla do důchodu, byla dobrá. Ale bohužel mám velmi špatné zkušenosti s tím, když má balíček přivězt auto. Nestalo se ani jednou, že by ho dovezli. A doma je pořád někdo. Dokonce ani oznámenku nikdy nehodili. Mají totiž e- mail, takže se stává běžně, že zásilku sleduji jak se doručuje a pak mi přijde e- mail, že zásilka je uložena na poště z důvodu nezastižení. Potvrdila mi to doručovatelka i paní která bydlí přes ulici a na naší poště sedí za přepážkou, že to auto přijede, vyhází jim tam všechny balíky a hotovo. Já mám poštu na konci ulice, tak se nezblázním, ale štvě mě, že tu službu platím. Je to balík do ruky. Ale někdy ho přinese pošťačka a někdy ho bohužel veze auto. Ten systém moc nechápu, protože autem byla poslána i malá listovní zásilka a naopak větší balíček mi přinesla pošťačka.
Já si nechal poslat pneumatiky do práce. Bohužel před dovolenou. Nešly a nešly. Takže jsem měl 2 možnosti: Jet pro ně 40 kilometrů tam a 40 zpět nebo využít službu České pošty a změnit si místo doručení. Zvolil jsem tu druhou možnost. Asi po týdnu dovolené přišly k nám na poštu. Celá ta anabáze nervala víc, než nějakých 10 dní a byla úspěšně dokončena. To jsem si ale jen myslel. Asi 2 týdny po návratu z dovolené v práci velký poprask. Dorazila upomínka, že firma (nikoliv já) má ve 40 km vzdálené vsi (rozuměj u nás doma) několik týdnů nevyzvednutý balík. Tedy ty gumy, co jsem na nich odjezdil půlku dovolené.
U pošty poznám, že kmenový zaměstnanec (doručovatelka, rozvoz balíků) je na dovolené, nebo nemocný, protože hned dostávám výzvy do schránky, že nejsem doma v době doručení! Je to jen v přístupu lidí ke své práci, někdo si chodí jen pro výplatu, jiní si svou práci plní bez zákaznických připomínek a těch je u pošty zatím stále většina!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.