Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě, co by vás jako čtenáře článků na internetu zaujalo více, případně co vám zní lépe ve spojení se superhrdiny - slovo oblek nebo kostým? Jde o větu:"... Stihla zazářit ještě dřív (předtím), než (si) vůbec nasadila (navlékla) oblek/kostým. Vím, že jde o banalitu a že záleží na mně - tohle je však případ, nad kterým přemýšlím už několik hodin a zkrátka nemůžu větu správně poskládat, mám v hlavě blok.
Co sedí více vám? Jde o nový seriál se superhrdinkou od DC Comics a řeším nadpis velkým tučným písmem. Ptám, se, abych věděl, co by vás zaujalo více/ při čem byste měli větší potřebu na článek kliknout a dozvědět se něco nového.
Děkuji všem za případné návrhy a názory
Kostym (costume) si berou herci nebo kdokoliv jiny, kdo chce predvest danou postavu. Ovsem filmove a komiksove postavy si berou oblek (suit).
Takze zalezi na kontextu, zda mluvis o herci nebo o ztvarnene postave.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.