Nejste přihlášen/a.
Když se podívám na sebe z profilu, vůbec se sobě nelíbím. Mám ošklivý profil, zdá se mě, že mám velký nos. Chtěla bych se ale zeptat, když si vzpomenete na nějakého člověka, ať už kamaráda či jiného, jak se Vám vybaví? Vybaví se Vám ze předu, nebo i z profilu, nebo ne úplně konkrétně - předtavíte si spíše nějaké situace, které jste s daným člověkem zažili a vzhled nijak neřešíte? Děkuji za odpovědi
Ať jste hezká, nebo ošklivka, stejně to nepředěláte, tak proč se nad tím trápit?
Zase máte třeba jiné přednosti. Ale slušné vyjadřování mezi ně asi nepatří, že? Jaga.
conconi,byla tu nějaká reakce tazatelky,řekl bych,že to někdo mázl... To je ta nevýhoda smazání,potom některé příspěvky ztrácí smysl. S baboujagou jsem tiše souhlasil.
Coconi, tazatelka nazvala jednoho z rádců primitivem. Na otázku sice neodpověděl, ale zároveň nejednal nevhodně. Proto si myslím, že si tuto nálepku nezasloužil. Neznám ho, ale zastala jsem se ho touto tazatelčinu nevhodnou poznámkou.
Jenomže na poradně je už pěkný guláš. Něco se vymaže, ale něco se nechá, smysl se ztratí a pak později příchozí lidé nevědí, o čem byla řeč. Byla bych pro: MAZAT BUĎ VŠECHNY SOUVISLOSTI, NEBO NIC.
Protože tazatelka je teď čistá po smazání jejího komentáře a já jsem za pitomce. Jaga.
Já se sama sobě na fotkách nelíbím vůbec. V zrcadle to ujde, ovšem fotky jsou hrůza. Z profilu obzvlášť, neb nosánek mám poněkud větší po tatínkovi. Největší zlo jsou průkazové fotografie. Fotkou na Lítačce bych mohla strašit děti a když mě baba fotila na řidičák, po shlednutí toho co vyfotila vykřikla jen je! a strašně se omlouvala, že to zkusí znovu. U druhé fotky udělala zase jen je! a to už jsem se smála, že je mi úplně jedno, jak ta fotka vypadá, protože já prostě na fotkách vypadám vždycky blbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.