Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přezdívka havran vysvětlení význam

Od: radek22 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den :D kdysi ještě jak jsem chodíval na středním tak jsem měl kamaráda který byl přezdíván u ostatních jako havran můžete mi výsvetlit co ta přezdívka havran na člověku vyznačuje

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

1x

Pokud neznáte kontext, nelze odpovědět. Vůbec nemusí jít o fyzickou či povahovou podobu. M.

hodnocení

1x

Nepracoval třeba někdo z jeho rodiny u pohřební služby? Havrani se běžně a už dlouho říká pohřebákům. Pak už je jen kousek k označování starej havran (otec), mladej havran, zkráceně havran (syn).

liska5

Toto je zajímavé...

Liška - Fakt zajímavé? Vždyť do občas slýchám i ve filmech.

hodnocení

0x

To je různé. Možná byl hodně tmavý nebo tmavovlasý, možná krákal jak havran. Tak si vyberte,

liska5
hodnocení

0x

Nejmenoval se Brabec nebo Stehlík? Měla jsem žáka Jedličku a spolužáci mu říkali Smrk! Havran může být i podle básně Allana Edgara Poe, jestli ji nějak zpackal u tabule nebo si ji "nezákonně" přidal do čtenářského deníku a úča na to přišla.

liska5

My jsme jednomu sousedovi říkali KOPR, protože prohlašoval, že má Kurevský Odpor K Práci *smich*. Někteří už ani neznají jeho skutečné jméno...

hodnocení

0x

U nás ve vsi se kdysi Havran říkalo panu Vorlovi. Proč právě tak, nevím. Asi pták jako pták. ;) Jaga.

A potom, po provdání tak říkali kluci manželovu kamarádovi. Jmenoval se Havránek a bylo to dlouhé, tak si to zkrátili. Byl tam taky Havran...:)

hodnocení

0x

To spojení slova Havran s pohřebákama, se nabízí jako první, co může někoho napadnout.

S náma občas jezdil vlakem jeden chlapík od dráhy, s vlasy černými jako ,,havran,, .I na to pojmenování docela pokojně slyšel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]