Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ničil vás manžel psychicky a fizicky

Od: ada* odpovědí: 3 změna:
Ničil vás manžel psychicky a fyzicky před rozvodem.zazil to někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Fyzicky nikdy, psychicky moc a sice v době, když holdoval alkoholu. Po zhruba půlročním odvykacím pobytu je už 13 let úplně v pohodě a prima si rozumíme. Jsem za to moc ráda, že to dal, většina podobných lidí se už nedokáže vrátit zpátky. Jaga.

Na ten rozvod tedy nakonec nedošlo. To je dobře, protože jinak je to fajn člověk.

liska5
hodnocení

2x

Obojí. Na každé cyklodovolené šlapal vedle mne a oznamoval mi,*hej* jakou jedu frekvenci a že mám na víc a kolik bych tady mohla dát - "trenér.". *alene*

liska5
hodnocení

0x

Před rozvodem má někdo potřebu se mstít, druhého pokořit, vyhrožovat...Osobně jsem nezažila takové psycho-, ale z okolí vím, že to bývá docela často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]