Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde to?

Od: mop odpovědí: 2 změna:

chtěl bych se zeptat jestli se jde sjet z toho že si člověk čichne k čističi podlach? viděl jsem to ve filmu (orange is the new black) děkuji za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

4x
Mohl byste se zkusit sjet čištěním podlah přímo, bez mezikroku čichání k čisticímu prostředku.
Přeci se říká, že pro někoho je práce droga.
Po několika letech zkoumání byste sem mohl dát vědět, jaké jste z výzkumu získal výsledky. Například kolik metrů čtverečních je potřeba vyčistit, aby se dostavila euforie, jaké čištěné povrchy jsou nejúčinnější a jestli se časem dávka kvůli excitačnímu prožitku snižuje nebo zvyšuje.
Myslím, že by to spoustu lidí zde, například ve formě měsíčních přehledů, hodně zajímalo.

liska5
hodnocení

3x

Podle toho, čím ty podlahy čistí, jestli toluenem..? To nezkoušej, na tom jedou odepsané trosky. Mně někdy stačí vdechnout aceton a zamotá se mi hlava. Při takových pracech se musí větrat. Jen šílenci si k tomu nasadí igelitku na hlavu, aby byly ty výpary koncentrovanější. To můžou i zemřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]