Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moderátoři zpráv na ČT1

Od: nikc® odpovědí: 20 změna:
Zdravím. Co říkáte na moderátorské dvojice na ČT1? Jsou to dvojice Witowská-Písařovicová, Augustová-Železný, Kubala-Řezníček. Která dvojice je Vám nejsympatičtější a která naopak nejméně? A jakého moderátora nebo moderátorku byste proměnili? Děkuju za názor.
doplněno 26.05.20 19:44: Nesedí mi tam dvojice Augustová a Železný. Naopak dvojice Řezníček a Kubal jsou sehraní. Myslím, že si dobře rozumí i v soukromí. Dříve ty dvojice střídali, ale teď už ne. Je to tak zřejmě už napevno, ty dvojice a to je škoda.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Já mám problém s celou ČT 1.
Bez ohledu na to, kdo ty informace předává.
luxpe
Já si myslím, že celá CNN Prima NEWS je na tom hůře než ČT24. Dopadne to stejně špatně jako se Z1. Skupina FTV Prima do 2 až 5 let zjistí, že do CNN Prima NEWS investovala zbytečně mnoho peněz a nic z toho není. Český divák není tak náročný! Zprávy jsou dostupné na většině místech. Bohužel úroveň Televize Seznam také již klesla.
hodnocení

Ta CNN Prima News se mi také nelíbí. Moderátorky mi připadají upjaté, neuvolněné. Už na to nekoukám. Jedna z moderátorek byla předtím na ČT24.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, já mám "problém" s paní Augustovou (už je na obrazovce dlouho a je okoukaná) a v poslední době i s panem Kubalem (jeho práce / šavlování rukou během řeči je rušivé). Jinak mně jde hlavně o informace a dvojice moc neřeším (stejně si myslím, že se prohazují dle dovolených, nemocí nebo když má někdo z nich "kšeft" mimo ČT). Zdravím!

hodnocení

Mně pan Kubal nevadí. Ale dneska jsem zvědavá, jestli tam nebude Augustová se Železným. To je tak nesourodá a odlišná dvojice,i věkem. Prostě mi tam nesedí, ale na druhou stranu se nad nimi pozastavím a zaujmou mě. Witowská s Písařovicovou nejsou tak zajímavé.
ben®

nikc - dnes na ČT24 informuje dívčí duo .

hodnocení

Jo. Koukám na to. K nim není co dodat. :)

hodnocení

2x

Ráda poslouchám Augustovou i Železného. Mně, které už sluch tak neslouží jako zamlada, tak těm dvěma krásně rozumím, protože mají perfektní výslovnost. A měli ji i s rouškami.

hodnocení

Ale mně moc k sobě nesedí jako dvojice. On se i zakoktává vedle ní. Toho jsem si 2x všimla. Mně ho až bylo líto. Ona je k němu taková tvrdá. Taky ona je ve znamení lva a on rak. Taky jsem z lidí ve lvu nervózní.

Ona taky soudružka Augustová už něco pamatuje, že ..

hodnocení

Ra252, to je dobrý. Pobavilo. :-D
hodnocení

David Koller vypadá líp teď skoro v 60 než před 30 lety v tom pořadu.

Mně se zdá, že vypadá pořád stejně. Měla by mít 54 let, potřetí vdaná, má dva syny, kteří mají dva různé tatínky.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Uvědomuju si, že nevnímám dvojice, ale jednotlivce. Ty, kteří mi ničím nejsou nepříjemní, prakticky nevnímám, ale na některé jsem přímo alergická. Taková Tvarůžková na mně působí dojmem nafouklého, rozcáplého, na světě nejdůležitějšího fracka, a okamžitě přepínám. Pak je tu taková tmavovlasá "čůza", která mluví jak hulvát, a to mi taky vadí, přijde mi to vyloženě drzé. A nejhorší je Václavek. Musí být postižený a do zpráv přidělen, jinak by ho nemohli nechat svou příšernou mluvou otravovat lidi. A ten mluví tak patlavě a ještě v krku, jakoby mu tam leželo 5 knedlíků, a tvrdí třeba že: Manaka bala lažavat..., a to tak bytostně nesnáším, že bych vraždila. Ale musí se mu nechat, že mi dokázal přes obrazovku televize vysvětlit, že vůbec nejsem tolerantní, jak jsem si o původně myslela. Přála bych si, aby se jednou musel povinně sám na sebe v televizi koukat a poslouchat se, aby se zhrozil a nevždycky odešel. Ida

Na Kakáče už musí dělat širikoúhlý přenos, aby se tam vešel do té obrazovky.

hodnocení

0x

No, podle toho návalu tady bych řekl, že většina zdejších je na tom jako já. Na ČT1 se nedívá (mážná jako já - na žádnou ČT). Já se před časem z nutnosti díval asi půl hodiny na ČT (Art) a málem jsem u toho zahynul. A to, na co jsem čekal, tam stejně nebylo ..

Já ČT nezatracuji úplně, protože tam občas dávají docela dobré i výborné detektivky :). Sice v noci a musím pak na archiv, ale to je vedlejší. Od publicistiky mě už dávno odradil Václav Moravec a ještě více už kdysi dávno Zuzana Tvarůžková. Někdy dokázala se svými hosty mluvit doslova "medově". Co řekli, všechno odkývala, pochválila, nechala je dokončit myšlenku atd. Na jiné hosty vyjížděla jako fúrie. Jakmile to už už vypadalo, že se dozvím něco odpravdu zajímavého, skočila do řeči a trvala na tom, aby odpověď byla bu´d ano, nebo ne. Přitom víme, že nic není černobílé a že různé drobnější okolnosti bývají nejen zajímavé, ale i důležité. A i u dalších redaktorů jsem pak začala vídat, že jedny hosty zvou na téměř kamarádské povídání, jiné pak téměř na popravu. Mám zapotřebí se na to dívat? Nemám. Tak tedy ani na základní dotaz odpovědět nemohu.

Moravce nemusím, skákat do řeči nesnáším ( rodiče mi to přísně zakazovali!) a Tvarůžková je fúrie, takže přepínám, když už se dívám. Kdyby aspoň řekla promiňte, ale...

catvader*
hodnocení

0x

upímně? neřeším to*haha*

hodnocení

Tak proč odpovídáte? A co je na to k smíchu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]