Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závislost na melodii

Od: angelika* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jmenuji se Angelika a je mi 21 let. Před 3 měsíci jsem slyšela jednu píseň, spíš melodie..Od té doby jí mám neustále v hlavě a pouštím si ji každý den. Řekněme že jsem na ni závislá.. poslední dobou začínám mít i halucinace.. ne že by to byli úplně halucinace, ale spíš takový sekundový jevy a do toho slyším v hlavě tu melodii.. prosím jsem zoufalá.. nejste někdo v podobné situaci? Děkuji všem..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
halucinace nevim, snad to mate v hlave v poradku, ale co je na tom, ze se vam libi song, ja kazdy dobry song vyzdimu do mrte, a az mi leze na nervy, najde se casem jiny. Jinak pokud chcete nejaky song, ktereho se neda zbavit, tak tady je kvalitni adept.

jezevec*
hodnocení

1x

Jednoduchý řešení - pusť si třikrát za sebou JINOU písničku a při třetím poslechu jí v půlce refrénu nebo nejchytlavější části najednou vypni. Ona ti nahradí tu, co se ti zavrtávala do hlavy původně. Taky se mi to občas stane. Tuhle mi asi dva dny v kuse hrála v hlavě Dance Monkey od Tones And I. Od rána do večera jsem si zpíval " Ooh I see you, see you, see you every time..." :)
Mimochodem luxusní klip. Takhle chci prožít stáří... :-D

72mona
hodnocení

1x

Pokud je vám jednadvacet, už asi víte, jak řešit závislost. Abstinovat. Tu píseň (song) si už nepouštějte. Jinak bych se řídila radou od rádce @jezevec. Zkuste ji vytlouct jinou chytlavou melodií. Jím uvedená píseň (fakt dobrá) to opravdu umí. Mně osobně teď v hlavě už půl hodiny zní V síti od FROM. M.

liska5
hodnocení

0x

To je taková neškodná obsese. Taky mi občas v hlavě šrotuje jedna a ta samá skladba, a jak jen to jde, tak si ji pouštím..Pak příjde období, že si oblíbím jinou.. Ale že bych z toho byla zoufalá, to ne. Jak člověk má program, má co dělat, tak tohle není podstatné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]