Nejste přihlášen/a.
Moje velmi "milovaná" kamarádka a maminka po tom co mi řekli a já to udělala tak, nevím si rady. V naši rodině je smůla na chlapy a oni mi řekli ,,musíš si užit než ti bude 40+,, tak, jsem to vzala vážně ke svému srdci. Cítím se jak puberťák, ale líbí se mi dva muži budeme jim říkat Pepa a Franta. Líbí se mi Pepa a já jemu taky s ním vím, že to nebude na dlouho, potom se mi líbí Franta, ale já jemu ne, ale je tu menší problém líbím se nejlepšímu kámošovi od Pepíka, ale mě docela taky (nechci jim nějak zkopat život). Ještě se líbim jednomu "Honzíkovi", ale on se mi nelíbí. Co mám dělat holky ?Omlovám se za chyby, ale 1) Čj není moje silná stránka a za 2) píšu na rychlo
Pletete si pojmy. To, co máte nejsou "životní lásky", je to jen prchavá náklonost k někomu dalšímu. Vy se necítíte jako puberťák, vy puberťák jste (bez ohledu na věk). Životní láska je zpravidla jen jedna (na celý život - proto "životní"). Až jí poznáte (když budete mít štěstí, ne každému se to povede), nebudete se muset takhle ptát.
"Líbí se mi Pepa a já jemu taky s ním vím, že to nebude na dlouho..."
Tak tohle je typická věta, vystihující "životní lásku" .
Mě by moc zajímalo, kolik máš roků, že takhle přemýšlíš a takhle sebou necháváš manipulovat. Od maminky a od cizích lidí, kteří tě vůbec neznají a neví jaká jsi a jaký protějšek by k tobě pasoval. Tyhle otázky, jaké kladeš tady, dej sobě, až dospěješ a budeš připravená na vztah. Do té doby se uč a vzdělávej, abys nebyla závislá na nikom a nikomu nevisela na krku. Přeji ti, abys byla soběstačná a schopná a muži tě měli pro co obdivovat.
Kolik Vám je let? Jste vdaná? Máte děti? Chováte se totiž jako utržená ze řetízku. Prostě rozjívená puberťačka. Nemáte žádné lásky, jsou to spíš jen takové "náhodné známosti". Láska je silný cit k jednomu, Vy byste nejraději všechny. Ale spíš flirtovat, než milovat.
Půjde-li to takhle dál, budete brzy profláknutá a nevšimne si Vás ani opilý kočí. Ale děláte si to sama. Žena by neměla být ke všemu svolná a lehce dosažitelná, ale spíš tak trochu tajemná, aby o ni měli muži skutečný zájem a ne jen na jeden večer. Rodina Vás moc dobře nevychovala, čeština Vám neleze do hlavy, co vlastně umíte? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.