Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka a kluk - váš názor na přátelství

Od: prcekjetop odpovědí: 4 změna:

Ahoj,
tuhle zpověď jsem už i psala na jednu zpovědnici, ale tam nebylo moc příjemných lidí jako jsou vždy tady příjemný. Mimochodem určitě to napíšu ještě i na tu zpovědnici. Takže o co vlastně jde a kde taky začít. Je mi 15 let a mám nejlepšího kámoše kluka kterýmu nedávno bylo 16, známe se od 1.třídy, ale začali se bavit až v 6.třídě, hraje hokej tak, všichni známe názor mnoho lidí na hokejisty, velmi si rozumíme i vlastně v hokeji na který se chodím ráda dívat. V čem je vlastně ten problém? Hondě lidí říká, že nám přátelství nevydrží (nemáme přátelství s výhodami, ale úplně normální). Málo kdo mi uzná názor, že i kdyby něco mezi námi bylo tak je to jedno a to, že je jedno, že se baví holka a kluk, ona a ona nebo on a on. Přece víme, že i holka se může zamilovat do své nejlepší kámošky (holky). Ještě bych chtěla říct to, že není vzhledově můj typ, ale kdyby byl jeho spoluhráč tak myslíte, že by to narušilo naše přátelství? Nevybírám kluky jen podle vzhledu a sportu, ale jen prostě kdyby se to stalo s jeho spoluhráčem nebo víte i to, že není docela dobrý vybírat si partnera úplně ze všema stejnými zájmi. Jde mi hlavně o vás názor.
Přeji hezký den ;)!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak jsem si Vaše stručné literární dílo přečetl několikrát, ale moc jsem nepochopil, o co Vám vlastně jde. S čím potřebujete poradit? Jestli se potřebujete vyzpovídat, napište to na tu "zpvědnici", tady se to jmenuje "poraďte".

jezevec*
hodnocení

5x

Převedeme to do lidové řeči a nalijeme si čistého vína :)
Tomu tvýmu nejlepšímu kámošovi říkejme třeba Honzík a tomu spoluhráči Pepík. Ty si s Honzíkem strašně dobře rozumíš, ale do Pepíka ses trošku zakoukala. S Honzíkem tě pojí jenom ryzí kamarádství, ale Honzík je taky jenom kluk a v šestnácti letech mu hučí v kládě jak v kamnech a hledá perspektivní řezivo (čímž vůbec nechci znevažovat to, že jste opravdu jen kamarádi). Ale ty možná začneš chodit s Pepíkem. Na Honzíka budeš mít logicky míň a míň času a Honzík bude žárlit. Nejen, že nezasune, ale navíc se to pravděpodobně poštěstí jeho spoluhráči. A tak vás odepíše oba.
Je proto třeba zvážit, jestli ti víc záleží na vztahu s Pepíkem (a riskneš ztrátu Honzíka), nebo na přátelství s Honzíkem (a riskneš to, že budeš z tribuny zoufale pozorovat Pepíka a toužit po něm, což mezi námi, stejně nepůjde věčně a jestli ho chceš, tak ho dřív nebo později dostaneš). A ze všeho nejdůležitější pro celej vývoj je to, jak to vlastně vidí oba chlapci. Třeba by tě Honzík chtěl jako přítelkyni a Pepíka vůbec nezajímáš, třeba přitahuješ oba. Já bych začal tím, že bych si s Honzíkem o všem podrobně promluvil, absolutně na rovinu včetně toho, jestli si myslí, že bude něco víc, nebo chce být fakt jen kamarád...

liska5

Jezevče, vyčerpávající, včetně výraziva typu řezivo...*palec*

ccc*
hodnocení

0x

Kamarádství v tomto případě je jen o následném "zasunutí" určitého zařízení do jiného zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]