Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jsem povinna ve svém osobním volnu mezi pracovními směnami zvedat telefon vedoucímu. Služební mobil nemám, jen soukromé číslo.
Děkuji za odpověď.
Jana
Asi tohle nebude nijak právně ošetřeno?
Podle mne nejses povinna zvedat svuj soukromy telefon nikdy a nikomu. Proto je soukromy, aby sis s nim mohla delat co chces. Treba ho i vypnout a zahodit.
Povinna? Nikoliv. Ale je to nejjednodušší způsob, jak s někým komunikovat. Messenger, mail, SMS,... Vedoucí mi také volá v mém volnu. Většinou z důvodu nějakých organizačních změn. Naposledy proto, aby mi se mě zeptala, jestli nechci dnes volno. Kdybych jí to nezvedla, jsem právě teď v práci a dusím se... M.
Já to mám spíš obráceně - volá mi, abych místo volna šla místo někoho jiného na směnu. Plánované směny tím přestávají platit a osobní volno bere za své.
Vše má svá pro a proti. Mně samozřejmě také volá i v opačném případě. Ale pokud to není přímo stalking, tak to neřeším. Představa, že bych já nutně potřebovala volno a vedoucí mi bude volat: sorry jako, já ti ho chtěla dát, ale Jana mi to nebere a nikoho jiného nemám...
@janaz - Asi tohle nebude nijak právně ošetřeno?
Ne, není. Záleží jen na vás, jak se rozhodnete a jak moc o tu práci stojíte.
Ale pokud "osobní volno bere za své", možná by přicházel v úvahu
ZP § 90
(1) Zaměstnavatel je povinen rozvrhnout pracovní dobu tak, aby zaměstnanec měl mezi koncem jedné směny a začátkem následující směny nepřetržitý odpočinek po dobu alespoň 11 hodin, zaměstnanec mladší 18 let po dobu alespoň 12 hodin během 24 hodin po sobě jdoucích.
(2) Odpočinek podle odstavce 1 může být zkrácen až na 8 hodin během 24 hodin po sobě jdoucích zaměstnanci staršímu 18 let za podmínky, že následující odpočinek mu bude prodloužen o dobu zkrácení tohoto odpočinku
a) v nepřetržitých provozech, při nerovnoměrně rozvržené pracovní době a při práci přesčas,
b) v zemědělství,
c) při poskytování služeb obyvatelstvu, zejména
1. ve veřejném stravování,
2. v kulturních zařízeních,
3. v telekomunikacích a poštovních službách,
4. ve zdravotnických zařízeních,
5. v zařízeních sociálních služeb,
d) u naléhavých opravných prací, jde-li o odvrácení nebezpečí pro život nebo zdraví zaměstnanců,
e) při živelních událostech a v jiných obdobných mimořádných případech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.