Dobrý den před nějakou dobou se rodiče začali scházet s kamarády v jednom domě úplně normálně se chovali ani moc nepily a pak si promítali fotky z dovolené. My děti jsme v té době byli vždy o patro výš hráli jsme na schovku atd.to mi bylo 12 let. Takto jsme se scházeli každé dva týdny. Ve 13 letech jsem se díval na seriál a usnul jsem u něj za půl hodiny jsem se probudil v trenkách. Myslel jsem si že jsem tak asi už usnul teď jsou to dva týdny a já už jsem zase usnul holky vždy chodí ven potmě hrát hry a já se dívám na seriály probudilo mě to že mně něco sahalo na koule přes kalhoty dělal jsem že spím za chvíli jsem byl bez kalhot jen ve svých slipech pořád mi někdo sahal na koule a mně se to líbilo potom mi stáhl slipy a poodešel já jsem otevřel trochu oči a byli to teprve osmiletí kluci od sousedů. Byli to dvojčata vždy mi přišli takový úchylní a tak jsem to docela chápal. A když skončily bylo vše beze stopy oni mi nandali oblečení a odešli. Jenže teď máme jít stanovat jen s nimi a s jedním kamarádem tak nevím co se stane. Mám se bát toho co bude na stanování?
V pořádku to není. Zkuste se osamostatnit. V padesáti chodit na návštěvy se svými rodiči je trochu divné. To se nemůžete divit, že si z vás i osmiletí dělají legraci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.