Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadáme jako pár věkově přiměřeně?

Od: davidb odpovědí: 28 změna:

Ahoj,
Když se podíváte na tyto fotky, zdá se vám, že vypadáme k sobě věkově přiměřeně? Nejedná se o zneužití fotek, jsou to naše fotky. Jestli nevypadám vedle manželky už jak páprda.
https://fernanda. Rajce. Idnes. Cz/fotky/

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

5x

Nemám s tím problém,běžný pár. Normální chlap,normální ženská,podle fotek se zdá,že si rozumí,takže OK.

hodnocení

2x
Ahoj.
Vaše žena vypadá podstatně mladší, asi také je, že?
Hlavně, když vám to klape, chlape *smich*
Upřímně tedy... Začněte se sebou něco dělat, měl byste zhubnout a trochu nabrat svalstvo.
Jinak sympaťák :)
davidb
hodnocení

Mam bricho, mam totiz kylu, snazim se kvuli tomu nejdrive zhubnout. Jde to blbe. O kolik let vypadam starsi nez zena? Je to hlavne tim mym brichem.

O kolik?
15 - 20.

hodnocení

2x

Myslel jsem, že to je dcera. Ale máte odvahu (jestli se to dá tak nazvat), mě by nenapadlo takto zveřejňovat fotky a ještě se ptát na věci, do kterých nikomu nic není. Vše kolem rodiny je pro cizí tabu. Včetně fotek.

mats
hodnocení

1x
Bohužel vás musím zklamat věkově nepřiměřené vypadáte. Ale můžete využít různé způsoby jak to zlepšit například na fotce se díváte do země.

id
hodnocení

1x

Poproste admina o smazání tohoto vlákna. Co vám řekla žena na to, že jí veřejně vystavujete?

Když dáte 20 kg dole sádla, přidáte svaly, tak se vaše paní vedle vás bude cítit mnohem lépe. To břicho nemáte z kýli, ale asi z piva.

davidb

Pivo temer nepiju, z toho to asi nebude.

vilik*
hodnocení

1x
Ani bych si vás nevšiml. To znamená, že vypadáte normálně. Běžný tuctový pár.
Kdybych si všiml, museli byste něčím vybočovat. Pokud se soustředím pouze na vzhled, tak třeba vy byste musel být znatelně starší a partnerka mladší. Nebo by musel být velký extrém v zevnějšku, jeden z vás nedobře oblečený až zanedbaný a druhý výraznější, elegantní, upravenější.
Takže jestli se vaše rodina cítí společně dobře, nehledejte problém tam, kde není.
Pokud byste trochu zhubl, trochu se lépe oblékl, možná by vaše paní měla radost, ale možná by mohla z té změny cítit podvědomě strach z ohrožení stability vztahu.
Rozhodně se vy.erte na fotky v internetových diskuzích. Nechte vše smazat. I kdyby byly fotky zveřejněny s vaším oboustranným souhlasem, měl byste dbát na sebeprezentaci, alespoň tak, že nebudete demonstrovat veřejně vaše obavy a zároveň komentovat váš zdravotní stav. Přeci jen, nikdy nevíte, kdo z vašeho okolí se podívá a jak případně s informacemi naloží. Nechcete přece přivést ženu do rozpaků, až jí nějaký kolega začne vysvětlovat, že vy dva se k sobě absolutně nehodíte. Nebo váš zaměstnavatel vyhodnotí vaše příspěvky jako potenciální problém pro chod firmy.
Něco jiného by bylo, kdyby došlo k uveřejnění fotek z nějaké zájmové činnosti. Takové věci jsou relativně akceptovatelné, slouží spíše k propagaci konkrétní aktivity a ne k zobrazované osobě.
Ještě se vrátím k dojmu, který na mě váš dotaz udělal. Připadá mi, že jste nesebevědomý, neprůbojný. Myslím si, že posilování vaší osobnosti právě v tomto směru vám nejen v partnerském vztahu, ale i v kolektivu a v pracovním životě pomůže výrazně více.
doplněno 18.05.20 02:29: Ale abyste to nebral špatně, sympatický mi připadáte, to ano. A dodávám, že při volnočasové aktivitě máte oděv přiměřený, takže prosím ten odstavec o trochu lepším oblékání chápejte v tom smyslu, jak jsem ho myslel. Tedy že z běžné rutiny, možná až z rezignace na vzhled, bez nějakého zjevného důvodu začnete řešit péči o zevnějšek. To bývá většinou podezřelé :).

jofa*
hodnocení

1x

Vypadáte spolu dobře a potkat vás, tak mne nějaká úvaha o vizuální nepřiměřenosti manželů vůbec nenapdne, na rozdíl od některých známých osobností z politiky, nejen u nás, kde vypadají jak děda z vnučkou.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Z mého pohledu můžete být úplně v klidu. Mimochodem víte že už vás zná docela dost lidí? Nezapomeňte že i místní rádci chodí občas na jiné weby.

joudic*
hodnocení

0x
jako paprda vypadate, protoze mate nejmin o 20-30kg vic, kyla je vymluva, jsem lenivy a moc toho nenacvicim a zhubnout jde jen upravou jidelnicku pricemz jediny pohyb muze byt cesta z pokoje na wc ;) Vekove nic zvlastniho nevidim... Moc nechapu dotaz jestli jste se chtel pochlubit, nevim.. ale to je fuk, pak to rajce smazte
Pochlubit ale čím, že?

hodnocení

0x
Já kolikrát vidím tak nesourodé páry... Žena je tlustá a partner je hubený.
doplněno 19.05.20 20:53:

Udělal jste dobře, že jste dal fotku pryč. *palec*

nov
hodnocení

0x

Na první pohled mi připomínáte herce Igora Bareše, možná za to může ta kšiltovka, není vám pořádně vidět do obličeje. Jste takový normální pár, ale pokud shodíte nějaké to kilo, rozhodně vám to přispěje k lepšímu sebevědomí. Prozradíte věkový rozdíl?

jezevec*
hodnocení

0x

Vypadáš. Ale není to tebou, nýbrž tím PŘÍŠERNÝM oblečením. Proboha! Tu čepici proměň v oběť zápalnou, bundu a košili šoupni na charitu a kup si užší džíny! A bude to dobrý! Sorry, ale takhle staromódně se neoblíká ani můj dědeček. Je mu devadesát...

davidb
hodnocení

Děkuji vám za komentáře. Odpoledne fota samozřejmě smažu. Vidím, že na vás působím už dost usazeně. Je to oblečení na výlet, v čem jsem měl jít? Zase mi přijde blbé oblékat se jak ve 20 nebo 30, ne? Manželka je taky oblečena normálně. Má to samé, co já, rifle a tričko a mikinu, ale u ní je to ok a u mě páprdovské?

jezevec*

Já nevím, ale proč si proboha nevezmete normální tričko, mikinu, klidně s kapucí, normální klidně potrhaný džíny? Moderní kšiltovku? Děláte ze sebe páprdu, ale Vy přece páprda nejste ! Skočte třeba do New Yorkeru, tam se za pár korun oblíknete a budete rázem vypadat o dvacet let mladší!

jofa*

Hlavně se oblečte přiměřeně k věku a nedělejte ze sebe někoho čím nejste. Můžete být nejen pro známé k smíchu.

nov

Devadesátiletý dědeček v potrhaných džínách...to chce fotku. *haha*

jezevec*

nov: Já jsem nenapsal, že můj devadesátiletý dědeček nosí potrhané džíny. Já napsal, že ani on se neobléká tak strašlivě usedle, jako pán na fotce...

nov

Nic ve zlém, jezevče. Prostě mám bujnou fantazii...vaše příspěvky mám v oblibě. *mir*

liska5
hodnocení

0x

Rozdíl asi 25 let.

jofa*

Tak já mám odhad na paní 32 let a pán 36 let. Ale víc by mne zajímalo, co je to na poli za rostlinu. Tam by se to fotilo.

Na tom poli je to nějaký druh jetele a ten věk? Pán 50, paní 35.

72mona
Jetel nachový. M.
davidb

Jsme 1968 a 1977.

hodnocení

0x

Škoda, já už jsem Vás "nestihla", už jste vymazaný...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]