Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznejte ,,inzerát,,?!

Od: keebleek® odpovědí: 4 změna:

Tady dole občas pořád vybíhají různé inzerce. Je tu i jeden odkaz na : Poznejte Místní Starší ženu. Jak může být starší, když jsou na těch fotkách mladice věkem půlkou mého. Něměli by to mít nějak lépe nastavený? Sakra, to asi nebude pro mě!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že výraz starší musíte chápat v kontextu nikoliv věku, ale že nabízené "zboží" není zcela nové, ale je již použité (více či méně opotřebované nebo i s kosmetickou vadou) . Zdravím!

P.S. Ovšem, jinak jde jen o peníze toho, kdo si tam klikne (a nabídka nebude tak atraktivní, jako ta paní na vstupním obrázku).

berger*
hodnocení

0x

Divný,mi tady skáčou reklamy na nářadí,zboží pro psy,poraďte,pc hry. Řekl bych,že to je cílené podle zájmů. O co se zajímáte Vy? Že by o seznamky a starší ženy?:-D*mir*.Ale jo,občas se objeví reklama,že nějaká superkočka z mého okolí,která mě zná,po mně touží...*zed*. Ignoruji to.

hodnocení

0x

Mě žádné reklamy neskáčou, naštěstí. Už ne.

hodnocení

Jedna je hned tady dole první v řadě. Vedle dalších, se kterými taky nemám nic společného. Spíše jšlo o její náplň. Než o to, že se to někde objevuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]