Nejste přihlášen/a.
Používám ty doma ušité. Máme jich víc, aby se nechaly vyprat. Ty kupované jsem zpočátku moc sháněla, ale nebyly nikde k mání a když už pak v nabídce byly, přišla jsem mezitím na to, že ty doma šité jsou stejně dobré..
Pak máme nějaké, asi kupované, od obecního úřadu. Roznášeli je do poštovních schránek, 2 ks na osobu. Jaga.
Koupené už ne, těch jsem měla pár na začátku, zásoby ještě z minulého roku, kdy jsem je kupovala kvůli onkologicky nemocnému tátovi. Používáme tedy doma ušité a já jen jednu jedinou svojí. Ušila jsem si ji z tenké látky, takže se v ní dá dýchat, dokonce i jezdit na kole a bruslit. Už celou situaci dávno neberu tak vážně jako na začátku, kdy jsem i nákup doma dezinfikovala a roušku hned postříkala dezinfekcí a vyprala, nevyvařovala jsem nikdy, na to jsem moc líná a s litry lihové dezinekce bylo postříkání a přemáchnutí rychlejší. Dneska tahám stejnou roušku i víckrát po sobě. Nemám ji na sobě celý den, jen na chvíli na nákup. A přiznám se, že už jí nenosím tak striktně. Do obchodu ano, když jsem v naší klidné ulici, nikde nikdo, nebo s dětmi na hřišti a sama, nedýchám přes hadr, nandavám jen když se někdo blíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.