Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou máte roušku?

Od: rourou odpovědí: 13 změna:

Jaké máte roušky? Koupené, nebo doma ušité? .)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Používám ty doma ušité. Máme jich víc, aby se nechaly vyprat. Ty kupované jsem zpočátku moc sháněla, ale nebyly nikde k mání a když už pak v nabídce byly, přišla jsem mezitím na to, že ty doma šité jsou stejně dobré..

Pak máme nějaké, asi kupované, od obecního úřadu. Roznášeli je do poštovních schránek, 2 ks na osobu. Jaga.

pb®
hodnocení

2x

Koupené už ne, těch jsem měla pár na začátku, zásoby ještě z minulého roku, kdy jsem je kupovala kvůli onkologicky nemocnému tátovi. Používáme tedy doma ušité a já jen jednu jedinou svojí. Ušila jsem si ji z tenké látky, takže se v ní dá dýchat, dokonce i jezdit na kole a bruslit. Už celou situaci dávno neberu tak vážně jako na začátku, kdy jsem i nákup doma dezinfikovala a roušku hned postříkala dezinfekcí a vyprala, nevyvařovala jsem nikdy, na to jsem moc líná a s litry lihové dezinekce bylo postříkání a přemáchnutí rychlejší. Dneska tahám stejnou roušku i víckrát po sobě. Nemám ji na sobě celý den, jen na chvíli na nákup. A přiznám se, že už jí nenosím tak striktně. Do obchodu ano, když jsem v naší klidné ulici, nikde nikdo, nebo s dětmi na hřišti a sama, nedýchám přes hadr, nandavám jen když se někdo blíží.

72mona
hodnocení

1x
Přesně jak píše @babajaga. Když už mám doma ušité, proč nějaké kupovat. Takže pouze domácí a jeden sportovní šátek (takovou tu rouru). M.

jezevec*
hodnocení

0x

Mám koupené, nejraději nosím tuhle...

13.05.20 17:45

Trapné*sok*

Myslíš, že je tak sexuálně přitažlivý? *palec*

hodnocení

0x

Doma ušité (synek se snažil :) ), nafasované v práci, darované od města...

hodnocení

0x

Žádnou, bo sedim doma u PC*smich*

nikdo*
hodnocení

0x

Klasické, papírové, na jedno použití. No tak na dvě, na tři. Víc ne.

luxpe
hodnocení

0x
Ze začátku byl šátek až později jsem si koupila za 20 korun 5 kousků pro každého člena a dokoupila ještě 10 kusů to však za 50 korun. Snad už je na konci června nebudeme muset nosit všude do MHD ano, do parku ne.

hodnocení

0x

Několik látkových, ušitých doma.

joudic*
hodnocení

0x

tu zelenou klasiku, koupil jsem to na mall.cz 10ks, ale predtim co dum dal

laser*
hodnocení

0x
Zrovna jsem si objednal carbonove s výměnnými filtry kn95 abych byl připravený na druhou vlnu covidu a v horším případě mám i sterilizovatelnou polomasku a náhradními filtry takže jsem pripravenej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]