Dobrý den, dnes při úklidu pokoje jsem přemýšlela nad jednou věcí z hlediska fizyky. V pokoji je lino a občas sem tam při balení dárků balíčku atd se mě chytne izolepa na lino ..dnes jsem ty kousky odlepila a na podlaze zůstal lep. Na který se nachytala špína. Vzala jsem houbičku a písek a vše vydrhla. Ale přemýšlím kam se poděl ten lep na houbičce nezůstal ..ta je čistá ..prostě zmizel..kousky špíny jsem vysála. Ale kde je lep?
Proboha - na lino písek? Neslyšela jste nikdy o lihu,benzínu nebo pod? Písek to lino akorát poškodí. Co se týče špíny - je v té hubce na nádobí. Dobrou chuť !
Je jedno kde je lino.Důležité je použití oné houbičky na nádobí-pokud se poté s ní myje nádobí tak pak kde veškerá hygiena do kopru a nádobí ani nemusíte umývat!
zvedava
A kdo jako řek že tu houbičku pak použijí na nádobí máte tady ubec rozum..?
Písek na nádobí není na lino nejvhodnější. A pokud jde o to, kam se lepidlo poděje - obalí se pískem.
Babička měla kocoura a občas mu dávala něco od vaření. Když dostal kousek bramborového knedlíku, lepil se mu na zuby a bojoval s ním. Pak přišel na zlepšovák. Hrál s ním fotbal po baráku, až se celý (ten kousek knedlíku) olepil prachem . A přestal lepit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.