Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zmizí špína?

Od: zvedava odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, dnes při úklidu pokoje jsem přemýšlela nad jednou věcí z hlediska fizyky. V pokoji je lino a občas sem tam při balení dárků balíčku atd se mě chytne izolepa na lino ..dnes jsem ty kousky odlepila a na podlaze zůstal lep. Na který se nachytala špína. Vzala jsem houbičku a písek a vše vydrhla. Ale přemýšlím kam se poděl ten lep na houbičce nezůstal ..ta je čistá ..prostě zmizel..kousky špíny jsem vysála. Ale kde je lep?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Proboha - na lino písek? Neslyšela jste nikdy o lihu,benzínu nebo pod? Písek to lino akorát poškodí. Co se týče špíny - je v té hubce na nádobí. Dobrou chuť ! *smich*

zvedava
hodnocení

To lino je v pracovně..

Je jedno kde je lino.Důležité je použití oné houbičky na nádobí-pokud se poté s ní myje nádobí tak pak kde veškerá hygiena do kopru a nádobí ani nemusíte umývat!

zvedava
hodnocení

A kdo jako řek že tu houbičku pak použijí na nádobí máte tady ubec rozum..? :(

Sorry že jsme Vás nepochopili ale z Vašeho dotazu vyplynulo že houbičku používáte na nádobí.Tedy i poté!

Jinak každému je snad jasné, že špína, v tomto případě, zůstane v pěně a v houbičce!

72mona
Kde se píše o houbičce na nádobí?!*nevi*M.

liska5
hodnocení

0x

Pokud to byl písek na nádobí, tak v něm jsou většinou látky, které mohou špínu /lep/ rozpustit.

Takové stopy po nálepkách nejdřív čistím olejem - to třeba na láhvích.

hodnocení

0x

Písek na nádobí není na lino nejvhodnější. A pokud jde o to, kam se lepidlo poděje - obalí se pískem.

Babička měla kocoura a občas mu dávala něco od vaření. Když dostal kousek bramborového knedlíku, lepil se mu na zuby a bojoval s ním. Pak přišel na zlepšovák. Hrál s ním fotbal po baráku, až se celý (ten kousek knedlíku) olepil prachem . A přestal lepit.

hodnocení

0x

Doufám, že jste houbičku znovu nepoužil na nádobí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]