Nejste přihlášen/a.
Ona ta inteligence taky není všechno. Znám spoustu "inteligentů", kteří skončili v invalidním důchodě na nervy i s vysokou školou a jsou úplně mimo.
Osud bude, až "něco" rozhodne, jestli zamíříš do Prahy nebo do Brna. Zatím je to jen Tvoje rozhodování, jsi na rozcestí a volíš, jakou cestou se budeš dál ubírat, to je rozum a úvahy, zvažování plusů a mínusů pro možné varianty...
Jak říkal už Švejk: Hezký holky jsou všude.
A pokud jsi příjemný, kamarády seženeš taky všude. Spíš bych uvažovala, co Ti přinese která škola, ke které Tě to víc táhne. Jsou obě stejné, nebo je každý obopr jiný? Šla bych tam, kde by mně náplň školy vyhovovala víc. Tedy ne podle kamarádů, ale podle učiva.
Vnučka by ráda do Brna, na Mendelovu univerzitu. Ví, že to by chtěla jako první. Pokud jí to nevyjde, potom do Prahy na zemědělku. Musíš si taky stanovit priority.
V setkání někdy hraje víc spíš náhoda, než osud. Třeba si poraníš ruku a na chirurgii bude pěkná sestřička. Kdyby se Ti čistě náhodou ten úraz nestal, nepoznal bys ji.
Takže rozhodnutí máš jenom ve svých rukou. Ať je to to správné! Jaga.
Takhle se rozhodovala moje dcera, když byla přijata na více škol. A nakonec šla do Hradce Králové! A nejenže si město a lidi velmi oblíbila, ale nakonec tam zůstala a nelituje. Škola, kultura, sport, spojení na všechny strany a město, jako takové, má úroveň.
Nepropaguji svoje, jsem ze sev. Moravy.
Vnučka si objela a prohlédla několi vysokých škol v různých městech a poslala několik přihlášek. Jestli ji vezmou na jednu z nich, dalo by se tomu říkat osud. Jestli bude mít možnost si vybrat, bude to její volba.
Já bych asi nešla do Prahy. Tam než se dojede z koleje na Jižním Městě do školy, tak to trvá hodinu. Asi bych si zopakovala krásnou Olomouc. Tam byla zlatá študácká léta.
Jo, v Brně fakt nic "není". A to je fajn. V Praze jsou stáda lidí, kteří si furt na něco hrají - myslím ty, kteří tam vlezli a přitom jsou to uvnitř vesnická hovádka - prostě je to nějak cítit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.