Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozumím tomu, že dotaz je spíše určen ženám, ale dovolím si přispět. Kadeřníka / holiče již nějaký ten čas nenavštěvuji. Jako "ortodoxní" rocker jsem si na stará kolena splnil sen a tvrdě jsem "spustil háro" (spíše jeho zbytek, ale ještě je z čeho). Mně vlasy rostou pomalu, překonal jsem kritické období, kdy ještě nešel udělat copánek, ale nyní už mám "copana" v solidní délce. Takže, já k holiči asi už nepůjdu (a kdyby kvůli copanu nešla dovřít rakev, tak ho někdo ustřihne ). Zdravím!
V půlce dubna jsem se sama ostřihala. Až jsem se divila, jak se mi to podařilo. Dosud jsem se sama jenom barvila - už 30 let! A možná si to stříhání pro úspěch zopakuju. Kdysi jsem stříhávala celou rodinu.
I kadeřnice jsou normální lidi s okruhem svých přátel. A ty klidně doma a ZADARMO ostříhají a obarví.
Já tyhle zkrášlovací instituce neřeším, vlasy mám dlouhé a nikdy zatím nebarvené, takže bez kadeřníka můžu chodit ještě dlouho, nemám nalepené řasy a gellak na nehty si umím udělat sama doma. Ale známé na FB dávaly zoufalé fotky, jak jim slejzají řasy, nehty, vlasy... Jo holt v karanténě vyvstane na povrch ta přirozená krása
Zdravím. Já si vždycky tak cca po 4-5 letech zajdu ke kadeřnici vytvořit nový účes a změnu barev v melíru, a pak si to těch dalších 5 let udržuju sama, stříhám i barvím. Od svých 15 let jsem stříhala malého brášku - naši ho nechali stříhat u pánského "střihače", a vypadal vždycky jak svůj děda, tak jsem ho začala stříhat sama, abych se nemusela stydět s ním jít mezi své vrstevníky. A na něm jsem se to naučila, takže stříhám celou rodinu dodnes. Ale je fakt, že sobě to vytvarovat vzadu mi trvá, potřebovala bych si sundat hlavu, na stole ostříhat a vrátit . Ida
Ostříhala jsem se ze zoufalství sama. Vpředu i vzadu, podle zrcadel. Výsledek je hrozný, já snad budu chodit v kulichu ještě v červenci. Ale jinak je to lepší pocit, když jsou vlasy kratší.
Jinak nejsem kadeřnice a stříhat neumím. Ale nouze mě naučila housti. Jaga.
Dobrý den. Stříhám se sám asi 10 let. Předtím mě v práci stříhala kolegyně- vyučená kadeřnice. Máma chodí ke kadeřnici u nás v ulici na trvalou, tak jednou za 3 měsíce. Ale před uzavřením paní našli zanedbanou cukrovku a přišla o palec na noze, tak nefungovala. Teď jsem ale potkal jejího manžela když venčil psa, tak říkal, že už to má paní lepší a začne pracovat, jen jak se uvolní opatření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.