Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vsadit euromillions v ČR

Od: petrtomes odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám prosbu - je možné v ČR vsadit online loterii Euromillions? Při registraci to po mě chtělo zemi, ale ČR se mi nanabídla. Děkuji moc za radu a přeji hezký den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jenže tazatel má na mysli zřejmě jiné Euromiliony než ty, které se hrají v Česku.
Původní Euromiliony začalo hrát tuším 8 zemí (např.Rakousko,Belgie),později si několik dalších zemí (např.Nemecko) založily své Euromiliony. Jestli ty české jsou samostatné či patří k té skupině s Německem, netuším.
U těch původních začíná jackpot na 15 mil. Eur, u těch německých 10 mil. Eur.
A co se týká možnosti hraní, já měl kdysi snahu hrát online ty původní, ale možné to nebylo. Neměl jsem bydliště ve správné zemi.
petrtomes
hodnocení

Děkuji za odpověď. V tomto případě se jedná opravdu o jiné Euromiliony, než které má ve své nabídce sazka. Max výše jackpotu je u téchto euromilionů 198mil Eur. Což je dvojnásobeck jackpotu, který se dá vyhrát v eurojackpotu. Jenže potíž je v tom, že naše země není zahrnuta mezi země, které jsou uvedeny při registraci jako možné - Slovensko tam například je. Předpokládám tedy, že asi nebude možné tuhle loterii u nás hrát, ale jistý si nejsem. Dík za Váš čas

hodnocení

0x

Nikdo nepíše, tak teda já si myslím, že ty euromiliony jdou normálně u Sazky, celý tiket stojí kolem 500, taky jsme to jednou zkusili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]