Nejste přihlášen/a.
Nedělám - proč? Co z toho? I když koupím 10 chlebů za pěknou cenu, stejně je jednou sním. A když koupím benzín /ano, u nás je za 22,90/, tak ho jednou vyjedu. A co potom? Máte ale 2 možnosti: Můžete naplnit:
1/ žumpu. Když ji dobře vyčistíte v vezmete vapkou, víte, kolik se Vám tam vejde? Navrch ten poklop a nepůjde tam ani světlo.
2/ bazén. Ten má dneska u domu kdekdo. Vyčistit, naplnit. Že se pár let nebudete koupat: Za to budete mít zásobu.
Tohle jste měl udělat už tehdy, když byl benzín za 2,10. Tuším do roku 73? To byste byl dneska vysmátý. Jaga.
Smysl to má pouze v tom případě, že bych věděla, že přijde zdražování , které se bude týkat určitého časového úseku. Kdybych teda měla příležitost udělat si zásobu na tu dobu, abych v pohodě přečkala to zdražení a nemusela za celou tu dobu cokoliv dokupovat, tak pak ano. V tom případě bych si takové zásoby určitě udělala. A vlastně to tak i u některých produktů dělám. Třeba například oříšky kešu, které miluji a opravdu je musím mít pořád doma. A ty jsou fakt drahé a čím dál dražší, tak ty když jsou v akci, tak klidně koupím 5 kilo. Nebo chlebovou mouku. Když mám možnost, tak klidně nakoupím i na půl roku dopředu a pak, když mi dochází, tak stačí sledovat akce a vždycky se mi podaří koupit jedno kilo o 4 až 5 korun levněji, zase do další zásoby. A to už znát je. A tak to dělám i u jiných potravin. Třeba oleje a tak dál. Je toho hodně, na čem se dá dobře ušetřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.