Nejste přihlášen/a.
Vážení, já včera viděla na nástupišti exota! Mohutnej rezavej vousáč s batohem a roušku měl z evidentně minimálně upravených dámských kalhotek. Ty švy nohaviček na těch vousech a s tím rudým chlupatým krkem vypadal, jak...jak právě ten kus ženské...Prostě, jako .... Smála jsem se do roušky, až mi slzy tekly.
Liško, když to u nás začalo a nikde nebyly k dostání roušky, řekla jsem manželovi, že mám jednu starší podprsenku, rozstříhnu ji a budeme mít roušku oba. Bránil se tomu tak vehementně, že jsem radši sedla, vzala látku a roušky ušila.
Ale říkala jsem si, že by ta z té podprdy byla velice originální a hned tak někdo by ji neměl. Jaga.
Zprvu, jak se začaly nosit povinně roušky, tak jsem viděla na starším pánovi roušku zhotovenou z plyšového medvídka. . Na levo se mu klimbaly nožky z toho medvídka a napravo přední pacičky. Celou tu roušku měl zavázanou na obyčejný, takový ten hnědý špagát dozadu přes hlavu. Také jsem se musela napřed trochu smíchy zklidnit, až pak vlézt do Penny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.