Do téhle poradny chodím 11 let a že by umírala? Tož to vůbec! Jsem ráda, že rozumní s lušní lidé zůstávají. Hulváti a hlupáci se jen otočí, postěžují si a jdou dále.
laser*
A to mám drepet celý den u PC a shánět drby? Poradte má správný název a plní svou funkci něco nevím potřebuji poradit tak se zde zeptám a jdu od toho mám i jinou práci než drepet celý den u PC
Podstatné je, že Poradte.cz nestagnuje. Mění se trochu s novými lidmi. To ale patří k věci.
Hlavně, že tu je pořád ten základ dobrých, znalých, citlivých a vtipných rádců. Ta pestrost názorů a tolik úhlů pohledu, to se mi líbí. A kolikrát se nasměju!
Přemýšlím, na základě čeho tak usuzuješ... Pokud mám informace, tak na této poradně působíš pár dní, s příspěvky ve třech otázkách, a s tímto jedním dotazem, pokaždé pod jiným nickem. Je obdivuhodné, že za ty 3 dny dokážeš ohodnotit stav této poradny. Bylo by od tebe vhodné tvůj názor něčím konkrétnějším podložit. Potom by reakce uživatelů mohly být k věci, ne nekonkrétní, všeobecné.
To je web hodně slušných, inteligentních lidí a takový neumírá. Neumím si ani představit, že by neexistoval.
vilik*
Já jsem si to o sobě myslel vždycky, ale okolí mi tvrdí, že jsem jen prudící dement. Konečně mám potvrzené, že pravdu mám já. Takže fakt, hodně, hodně díky.
Řekl bych, že poradte.cz na rozdíl od některých jiných všeobecných poraden si vede velice dobře. Sleduji i další podobné poradny a vím o jedné, která umřela počátkem roku a o druhé, která umírá už skoro rok, lepší to asi nebude a management se snaží ji zuby nehty udržet.
A když se podívám na odborná fóra, tak i mezi nimi jsou taková, která víceméně přežívají (řekněme kolem 10 dotazů za týden, mnohdy ani to ne).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.