Nejste přihlášen/a.
Hezké zamračené ráno, prosím o radu, kde sehnat opravdu kvalitní koště? Loňské mi nejde nastartovat, tak opravdu nutně potřebuji nové pro zítřejší slet. Děkuji za typ.
To je ono,něco se pokazí a hned se to vyhodí a koupí nové.... Zkuste to roztlačit,ideálně na Macoše anebo Hranické propasti...
Teď, když máme dodržovat dvoumetrové rozestupy? Víte, co nás takových bude, co budou zalétavat loňská koštata? Chci prostě nové, loňské mi ani nejde k barvě očí a vůbec...
Musíte ladit i k roušce. Včera ministr Havlíček měl roušku a ten samý hadr jako kapesníček u saka. Už jim z toho hrabe.
Maky,snažím se Vám pomoci,ale nějak se nedaří. Našel jsem letošní špičkový model,fplnépalbě,podvozek na hlínách. Má to HUD,noční vidění a dokonce odolnost proti virům. Tu řeší pomocí přetlakového větrání Vašeho osobního prostoru,každý kus testují ve speciální laboratoři někde v Čajně,ve Wuchanu. Jenže to už nestihnou poslat,takže jedině osobní odběr tam. Takže stejně musíte roztlačit ten loňský model,jinak nestíháte... Dobré je,že nelétají letadla,koridory jsou volné,takže to můžete klidně smažit až rychlostí Mach2...
Tak šťastnou cestu a na Petrákách se doufám potkáme. V loni při přistávání se jedna čarodějka zmrzačila, letěl pro ní vrtulník, odmítla vlézt dovnitř a odfrčej s čarodějkou na křídle.
Měla vyníkající moděl koštěte, jen byla nemehlo. Když se nikdo nedíval, přivlastnila jsem si její špičkové koště. Pro letošek mám vystaráno.
Z domova mám sice na Petrovy kameny / Petráky/ pouhých 15 km letu, ale s rouškou z netopýřích křídel zn. Coronaclub . prý se tam nesmí přistávat
Tak aspoň zakroužím na pozdrav.
Ale slety ještě nejsou povoleny a pálení jen na vlastní zahradě, tak nevím, jak to vlastně bude...
Děvčata čarodějky jen přileťte, mám od vlády a od hasičů dohodnutou vyjímku.
Abych vás poznala, tak napřed zakružte 3 x nad Pradědem. 2 x vlevo a 1 x vpravo. Kdyby se náhodou pálení neuskutečnilo, objednala jsem pro nás pokoje ve vyhlídkové věži, bude bezva seznamovací mejdan..
P.S. Butylku s sebou !
Každá čarodějnice není rozmazlená jako vy, aby měla každý rok nový model koštěte! Letos holt musíte to loňské dát do servisu, nebo nestihnete slet!
Servis už nestíhá, mají moc zakázek a na koštata došly ND, jakmile je vícerychlostní, tak opravu do zítra nezvládnou.
Všem děkuji za rady, ještě to promyslím, při nejhorším poletím s kamarádkou, ona držela před Velikonocemi půst, takže ted neváží nic, tak se mi nabídla, bojí se, že bez žádného zatížení ji odnese vítr tam, kam by nechtěla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.