Nejste přihlášen/a.
Líbí se mužům u žen silná stehna, trošku bříško a široké boky, jako má třeba tahle modelka?
Mám takovouhle postavu víceméně odjakživa a pořád mi přijde, že postava nic moc...
Po zásahu photoshopu vypadá každá žena dobře. Tahle slečna na fotce působí, že i s těmi kily má pevnou postavu, navíc je to nějaká opálená jižanka. Na naší české bílé kypré dívčině by byly daleko víc vidět nerovnosti kůže, faldíky a celulitida. S kily navíc jde ruku v ruce i rozkydlost - kůže na tricepsu při zvednutí ruky plandá, prsa víc podléhají gravitaci a nejsou tak pevná, špeky po obvodu pasu přetékají přes kalhotky, při chůzi se stehna třesou jako rosol, dřou o sebe a je na nich zřetelná celulitida. S rostoucím věkem, kdy se už postupně i ztrácí elasticita kůže, je to ještě horší.
Dotaz poslala osoba, která chce ostatní přesvědčit, že být tlustá je OK. Diskuse je pěkná, ale holka bude mít stejně nakonec mindráky. Kdyby sem poslala svoji opravdovou fotku, jistě bychom koukali! Je rozdíl mezi silnější ženou a tou, která je se sebevědomím v pr...i a snaží se ostatní přesvědčit, že být tlustá je dnes normální / když už je normální být ...plus 68 dalších pohlaví. Ovšem ty konce 150kilových padesátnic se všemi nemocemi už nechce nikdo slyšet.
Jelikož se mi holky,které je "za co chytit" líbí.Tak si neodpustím komentář.Žena na fotce vypadá super ! Možná by mohla mít ještě i o číslo větší prsa.A pěkně žlábeček.Ale člověk nemůže mít všechno a jsou i duševní hodnoty,které jsou neméně důležité ! Takže za mě
V některých civilizacích na světě se za krásnou považuje žena, která má stehna tak široká, že mezi nimi není žádná mezera, dotýkají se. Muž který má hubenou ženu s hubenýma nohama je považovaný za chudého, protože není schopen si svou ženu nakrmit tak, aby byla krásná a nohy se jí po celé délce dotýkaly a nebylo mezi nimi vidět mezeru. Jiný kraj jiný mrav. A nejen cizí kraje. Všude jsou lidé různí a proč by měli hledat ideál ženské krásy muži, kteří jsou stejně neforemní, pupkatí, vyžlata hubená, atleti, houžvičky. Každý je nějaký. Muži, ženy, všichni tvorové.
Je vidět,že jste ještě moc mladý,tak se nepletěte do diskuse dospělých,když tomu vůbec nerozumíte.
Takovéto ženy jsou statečné a hlavně umějí pomoci partnerovi pokuď je v nouzi a nehrají si na nějaké
přitroublé super-star.
Vidíte, že co muž, to jiný vkus, to je známá věc, že každému se líbí něco jiného. Někdo nesnáží vychrtliny, někdo oplácané a naopak.
Když má někdo postavu jak čuně před zabíjačkou tak s takovým komentářem musí počítat a stejně tak musí počítat že se mu to asi nebude líbit.No jo dnes se nesní říkat nic co by někoho mohlo ranit.Vše musí být korektní.
Dojít tak daleko?! Tohle? No, kdyby měla tak sto dvacet kilo, tak budu souhlasit. Ale jako prase fakt není. Prase je každej, kdo to tvrdí. Je oplácaná, ale souměrná. Stále má vidět pas. Někteří pánové asi nezaznamenali, že to není jen o nabyté hmotě, ale také o základu, na kterém se staví. Někdo má silnější kostru a i kdyby se na hlavu stavěl, Twiggy z něj nebude. Já mám postavu sportovní, dobře se mi tvoří svaly, ale pánev je širší. Když jsem byla mladší, byla jsem jak nudle. Vyčouhlá fujara, jak by řekl klasik Ale samá kost. Jak jsem se trochu obalila, prostě to vypadá přirozeněji, lépe. Když tak koukám na tu modelku, vlastně jí závidím. Hezká holka, přestože si nekupujte velikost XXXS.
M.
toto jsou prumerna zenska tela, ta uplne vpravo i vlevo, a treti zprava uz je na me teda moc, ale to uz je jen o osobnich preferencich, je porad v pohode
@joudic - Všichni vytahují? Ale né. Začal si ten mamlas, co ji označil za prase (další mu to schvalují) a druhej (kdo to asi byl?), co tvrdí, že po shození čtyřiceti kilo bude možná dobrá.
Jistá paralela tu je. Nejsou to ta samá slova, ale výsledek může být naprosto stejný.
Dospívající holky (a nejen ty) bývají lehce ovlivnitelné. Stačí nevhodná poznámka (ty máš velkej zadek!) a může se spustit kolečko hubnutí a tloustnutí, psychické problémy (anorexie atd.). Éra modelek, dokonalých těl bez jediné chybičky... lidé zblblí z televizních nereálných postaviček, vypracovaných břišáků a silikonových implantátů. Vůbec se nedivím současnému trendu, který se to snaží nějakým způsobem zvrátit. Bohužel je to další extrém a cesta do pekel. Tím trendem je: buď na sebe hrdý, vypadáš božsky, přestože máš pupek jak před porodem a tři brady.
Tohle děvče fakt nemusí zhubnout 40 kilo. Stavba kostí naznačuje, že není zas až tak daleko od své ideální váhy. Jenže lidé to nerozlišují.
Milá Mono, faktem je, že slečna na fotce prostě je tlustá a tazatelka chtěla znát názory mužů, tak tady nebojujte za sebevědomí špekatic. Vaše argumenty ohledně televizní zblblosti jsou v téhle souvislosti úplně mimo. Jo, jsem ten mamlas, co ji označil za prase.
Jo, mamlas jak vyšitej. Přece nebudu sprostá na gentlemana.
Tady nejde o žádný boj za špekatice. Jen o pokřivený pohled. Ale nebojte už mlčím a jdu si nachystat koště. M.
@72mona ono je tu klidne i paralela s pitim, kdybych se prepijel (prejidani) a pil denne 10-15piv asi me nazvete pravdepodobne alkoholikem (obezni), k takove odolnosti na takove mnozstvi alkoholu (jidla) se musite teprve propracovat... v zime nepiju a na jare me polozi i 1-2 piva a v cervenci uz chlastam klidne prvni ligu a 10 piv u grilu zadny problem, a jeste si skocim vecer autem temer strizlivy do obchodu za rohem pro dalsi pytel grilovaciho uhli a pak vypiju dalsich 10 piv... 50-60kilova holka asi nezvladne snist pul kurete s kilem brambor a zalite notne maslovou stavickou z 1/4-1/2masla, nebo celou 35cm pizzu s dvojitym syrem, a pak si dat jeste dortik a chipsy, k tomu se clovek musi prvni propracovat drobnou masarykovskou praci (ja funim uz po jednom stehynku, nebo 1 platku krkovicky a jsem plny). Kazde excesivni uzivani cehokoli je spatne at je to alkohol, jidlo, drogy, kafe, cigara, you name it.. A jakekoli omlouvani toho je zvracene, otyla postava je jen zrcadlem toho, jak se clovek ke svemu telu chova (pokud neni nemocny/a), stejne jako chronicky kasel a nechutenstvi je vysledkem koureni 40+ cigaret denne..., nulova pamet a lehka prechodna stupidita a pomalost je vysledkem koureni 10ti jointu marihuany denne.., stihomam a bludy jsou vysledkem 10 lajn perniku denne atd atd.
Joudic při výšce 190cm a váze 70-75kg musí být vaše postava podobná třtině ve větru se klátící. To mi přijde na vysokého muže fakt málo. Mám manžela 170cm (já 156, oba malí) a ten má asi 74kg. Nadváhu nemá ani omylem, je štíhlý, ploché břicho, podkožního tuku minimum, ale má svaly. Když měl 65kg, byla mu vidět žebra.
njn ted jsem narazil na vas dotaz, bricho mate teda solidni, to jsem nemel ani kdyz jsem mel pod 100Kg, musite ale brat to, ze modelka na fotce je upravena v photoshopu (treba jste ta sama tazatelka, to je upe jedno), na pozadi s pravidelnym vzorem by ji nevyfotili, protoze grafik by to nedokazal zamaskovat (pokud by nemel i prazdne foto, taky jsem grafik a retusoval jsem mnoho fotek na titulnich strankach casopisu). Taky tam mate teda ostre komentare.. asi proto, ze objektivne netreba se ani ptat, to vidite prece rovnou v zrcadle, ze pozadavku "send me nudes" od vrstevniku byste se upe nedockala, pokud jste potrebovala nakopnout, tak snad jste se spravne reflexe dockala ...kdyz date 20kg, to zabere s obcasnym podvadenim zhruba rok a neco (vlastni praxe), tak uz to bude jakztakz unosne a teoreticky v norme. Mate vesmes normalni ruce a ty nohy taky nevypadaji uplne sloni, a zadek neni videt, cili zda se, ze mate jen v brichu vsechny ty smazaky, bucky, chipsy a buhvico jite a pijete (sladka cola) po vecerech. Na sexy postavu to vypada spise na -30kg no, to se neda nic delat, na normalni by mohlo 20 kg stacit, aby ten pupek splaskl, ale uz i minus 10-15 by mohlo byt vyrazne videt.
Jen tak přemýšlím.Jaký rozdílje mezi upravenou a retušovanou fotkou a dobře nalíčenou a dobře oblečenou ženou? Není ošklivých žen. Ženy jsou buď dobře nebo špatně upravené."
Moje maminka kdysi o mé kolegyni řekla? "Mirečka je tak pěkná, že vůbec nevadí nějaké kilečko navíc."
Věc je buď hezká nebo ne. Ale člově je hezký nebo ne, nejen tím, jak vypadá, ale jakou má mimiku, gesta, slovník, chování, jak voní, sexepíl. Navíc si myslím, že největší kritici by se, občas, měli svléci donaha a stoupnout si před velké zrcadlo. Ti, kdo nosí brýle, by si je měli vyčistit.
Fotka bezvadná,mě se líbí.Ale časem to začne přetejkat a to už je pak horší.Nesnáším modelky,co mají nohy jako dráty do betonu a jsou pořád v televizi ukázovány jako ideál krásy.Nejvyšší čas,aby tyhle úchyly,co propagují v televizi modelky s nohama jako dráty do betonu vyházeli a dali tam normální lidi.Pořád je tam v tv stejná sorta lidí,mafiánů,co se tam drží jako ho.no košile a tohle propagují a nevypadnou a nevypadnou a jen otravují národ a hamtají u koryta
No určitě je ta slečna na fotce taková dost macatá . Takže slečno Stehová, jestli máte silná stehna, široké boky a větší břicho, tak to opravdu není "nic moc" a pokud to je možné, tak s tím něco dělejte. Já jsem kdysi dávno znala jednu orientální břišní tanečnici, která byla mladá a dost se této dívce podobala. Bylo to v Paříži a ona si vydělávala tím, že chodila tančit do specializovaných arabských restaurací s programem. Tančila u stolů a zákazníci jí strkali peníze za kalhotky a tak. Takže jsem jí viděla hodně zblízka a fakt to z estetického hlediska hezký pohled na ten klepoucí se "ovárek" nebyl. Ale sexy to bylo a mužům se to určitě líbilo. Ale věděla jsem, že se jim to líbilo při určité představě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.