Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš názor - líbí se mužům silná stehna?

Od: stehnova odpovědí: 84 změna:

Líbí se mužům u žen silná stehna, trošku bříško a široké boky, jako má třeba tahle modelka?

Mám takovouhle postavu víceméně odjakživa a pořád mi přijde, že postava nic moc...

Váš názor - líbí se mužům silná stehna?

84 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Pokud máte takovou postavu, tak pro mě jste tlustá jako prase.
Sorry, ptala jste se.

jabraka*

Prostě holka krev a mlíko.

Tak bych ji označil, kdyby měla o 20 kilo míň, tohle už je prostě ne-e :-D

prestik*
hodnocení

11x

Asi takhle: Tohle by ještě šlo. Potíž je v tom, že ďouče je docela mladé a pravděpodobně bude dále nabírat a ne málo. *nevi*

hodnocení

7x
Správná żenská krev a mlíko - v zimě zahřeje a v létě vrhne stín.
Ideální kombinace:)

janm*
hodnocení

6x

Záleží, o jakého "muže" jde, každý to máme jinak, za mně určitě ano, pro mně je to spíš + než mínus a myslím že nejsem sám :)

ema
hodnocení

6x
Tak já jsem žena, ale přidám svůj pohled na věc. Žena na obrázku je moc hezká, ale je to photoshop. Málokterá, dovolím si říct žádná, nemá s takovouto váhou a silnými stehny téměř ploché břicho, žádnou celulititu, nevzhledne špíčky atd... Takže obrázek podle mě realitě zrovna neodpovídá. Ale abych řekla pravdu, ja sama jsem hubena dost a silnější zeny se mi líbí, jsou zkrátka více ženské. A co se mužů tyce, jak jste si již mohla všimnout, někteří by si o takovou ani kolo neopreli, zatímco jiným přijde neskutečně sexy.. Takže jako vždy je to věc pohledu a vkusu.. Rozhodně nehubnete kvůli mužům, když už, tak kvůli sobě...
ladycat*
Ty nedokonalosti pleti mi tam taky chybí. Photoshop se ale používá všude.

schimpy
hodnocení

5x
Já osobně mám rád holky/ženy typu "krev a mlíko", takže za mne ano a v pořádku ;).
jabraka*

Jen aby to nebylo :"Holka krev a kroupy,učiněné jelito"

hodnocení

5x

Zrejme jak komu.

Mne ne.

hodnocení

5x

Po zásahu photoshopu vypadá každá žena dobře. Tahle slečna na fotce působí, že i s těmi kily má pevnou postavu, navíc je to nějaká opálená jižanka. Na naší české bílé kypré dívčině by byly daleko víc vidět nerovnosti kůže, faldíky a celulitida. S kily navíc jde ruku v ruce i rozkydlost - kůže na tricepsu při zvednutí ruky plandá, prsa víc podléhají gravitaci a nejsou tak pevná, špeky po obvodu pasu přetékají přes kalhotky, při chůzi se stehna třesou jako rosol, dřou o sebe a je na nich zřetelná celulitida. S rostoucím věkem, kdy se už postupně i ztrácí elasticita kůže, je to ještě horší.

lee*
Vystihla jste to dost presne. Nutno tedy rict, ze rozkydla je i lecktera stihla. Zrovna nedavno jsem pozorovala slecnu, ktere pri chuzi vylozene padal zadek snad o 10cm niz. Kam ta dala svaly, to jsem nechapala. Tedy at je telo stihle nebo i nejake to kilo navic tak hlavne se hybat. Zadne fitness svaly nejsou treba, ale at je to telo zpevnene

hodnocení

5x

Dotaz poslala osoba, která chce ostatní přesvědčit, že být tlustá je OK. Diskuse je pěkná, ale holka bude mít stejně nakonec mindráky. Kdyby sem poslala svoji opravdovou fotku, jistě bychom koukali! Je rozdíl mezi silnější ženou a tou, která je se sebevědomím v pr...i a snaží se ostatní přesvědčit, že být tlustá je dnes normální / když už je normální být ...plus 68 dalších pohlaví. Ovšem ty konce 150kilových padesátnic se všemi nemocemi už nechce nikdo slyšet.

fugass*
hodnocení

4x
Teda pánové, máte teda vkus. Slečna na foto je dle mě akorát. Přeci nebudu chtít žiletku abych se o ní pořezal. Je oravda že takovéto mohou po dětech vypadat až řekněme monstrózně. Ale dnešní modelky 45kg, no nevim. Za mě žena tak 65-80.
michalverner

65-80?Jde o to na jakou výšku a kde ta kila jsou.

Ty máš tedy vkus
fugass*
Ano. Na 150cm mít 80kg je jaksi dost.

krtek*
hodnocení

3x

za mě jiný gaťky...tady ty bombarďáky tomu moc nepřidají...jinak OK *smich*

hodnocení

3x

Jelikož se mi holky,které je "za co chytit" líbí.Tak si neodpustím komentář.Žena na fotce vypadá super ! Možná by mohla mít ještě i o číslo větší prsa.A pěkně žlábeček.Ale člověk nemůže mít všechno a jsou i duševní hodnoty,které jsou neméně důležité ! Takže za mě :-P

krtek*

já si myslím, že kdyby měla o číslo větší prsa, což také kvituju, tak tam by se té duše vlezlo akorát :-D

hodnocení

3x

Vzpomínáte na V.Kozderkovou? Sofii Loren? A jak uměly své tělo nosit!

L. Kozderková vůbec nebyla šťastná, že byla "při těle", ale nedokázala zhubnout. A pak když konečně zhubla, tak všichni víme proč. S. Loren nikdy nebyla při těle. Nikdy neměla nadváhu, jako L. Kozderková, ani jako ta dívka na fotografii. Celý život naopak dbala na svou postavu.

inspa*
hodnocení

2x

Pro mě ideál :)

host
hodnocení

2x

V některých civilizacích na světě se za krásnou považuje žena, která má stehna tak široká, že mezi nimi není žádná mezera, dotýkají se. Muž který má hubenou ženu s hubenýma nohama je považovaný za chudého, protože není schopen si svou ženu nakrmit tak, aby byla krásná a nohy se jí po celé délce dotýkaly a nebylo mezi nimi vidět mezeru. Jiný kraj jiný mrav. A nejen cizí kraje. Všude jsou lidé různí a proč by měli hledat ideál ženské krásy muži, kteří jsou stejně neforemní, pupkatí, vyžlata hubená, atleti, houžvičky. Každý je nějaký. Muži, ženy, všichni tvorové.

slon
hodnocení

2x

Asi tahle ... Kdyby se to nikdo nedozvěděl, hezkej víkend by to byl ...*hi*

lee*
hodnocení

2x
Sama nejsem z tech uplne stihlych. Myslim si, ze nejvic nehezky neni ten rozmer - jestli je pres stehno 40 nebo 50 cm, ale nehezke na tloustce jsou ty nedokonalosti kuze - snad zadna silnejsi zenska nema hladka stehna, ale ma celulutidu, strie, na brise spek atp. Tohle je jednoznacne retus. Vim, ze nedokonalosti kuze maji i ty stihle, ale neverim tomu, ze vubec nejaka silnejsi zena ma takovouhle kuzi, bricho atp. Jestli mate takovehle parametry, tak z meho pohledu jste silnejsi, ale ne nejak obezni a urcite potkate plno chlapu, kterym se to bude libit, stejne jako tech, kterym se to libit nebude. Ono co si budem - panove pisi, ze tohle je pro ne tloustka, ale rada bych videla jejich atleticka, dokonala tela.

liska5
hodnocení

1x

Kamarád má podobnou paní a svěřuje se, že už je z té její tloušťky nešťastný. Sám je takový půlmaratonec.

hodnocení

1x

Mně se nelíbí. Navíc málokterá žena s takovými stehny je má takhle hladké.

liska5

Tohle je "mladý maso", taková dvacítka.

vilik*
Tohle je fotošop.
fero*

Je vidět,že jste ještě moc mladý,tak se nepletěte do diskuse dospělých,když tomu vůbec nerozumíte.

Takovéto ženy jsou statečné a hlavně umějí pomoci partnerovi pokuď je v nouzi a nehrají si na nějaké

přitroublé super-star.

vilik*
Fero, mně se naopak zdá, že mimo jste vy.
Myslím, že vaše hormonální nerovnováha musí být značná.

joudic*
hodnocení

1x
rekl bych ze vetsi cast chlapu ano, za me ale ne ani kdyby zhubla 20kilo, mozna by se videlo az by zhubla 40. Mam rad zeny, ktere maji stehna jako ona ruce
20.04.20 21:20

Přesně!

Možná aby vážila do 30 kg a jedla 1 jablko denně?

hodnocení

1x

Vidíte, že co muž, to jiný vkus, to je známá věc, že každému se líbí něco jiného. Někdo nesnáží vychrtliny, někdo oplácané a naopak. :-D

michalverner
hodnocení

1x

Fuj...to je na mě moc.

fero*

M-ěl jste někdy vůbec pořádnou ženu?

ladycat*
hodnocení

1x
To jsou mi zase komentáře! V některých případech body shaming jako vyšitý.
Komentáře "k věci" mají snad jen @lee, @ema a @host.
Ti s body shaming komentáři: chtěla bych vidět ty vaše dokonalé (?) postavy.
michalverner

Tzn. že když nemám sám dokonalou postavu musí se mi každá líbit.

ladycat*
To neznamená. Ale jak by se líbilo vám, kdyby vás komentovali, že jste tlustý jako prase a "fuj".
michalverner

Když má někdo postavu jak čuně před zabíjačkou tak s takovým komentářem musí počítat a stejně tak musí počítat že se mu to asi nebude líbit.No jo dnes se nesní říkat nic co by někoho mohlo ranit.Vše musí být korektní.

joudic*
K veci jsou ty, kde muzi odpovedeli jak to maji, na to se tazatelka ptala, ne odpovedi zen, ktere jsou take otyle. A odpovedi dostala popravde, nekdo to ma rad, a druhy by si ani kolo neoprel. Viz foto @figurek, slecnu asi neznam, ale ma normalni zdravou postavu a kdybych si vedle ni drepnul, jsme fajn par. Mam s postavou problem od skoly, a to jak vypadam fakt nemam zadarmo, je za tim prace a odrikani,.. ne lenost, dvojita tatarka a dortik.
Ona je otázka, kdyby se tu objevila postava typu Twiggy, hubená s náznakem žeber, jestli ti, co milují hubené, nejsou spíše kritici, kteří kritizují všechno a opravdu by se jim taková postava líbila.
Já téměř vůbec nevídám ženy hubenější než tato, po čtyřicítce. I když tady je to o jiném věku. Neumím si představit, že ti muži mají doma hubenější ženu. Jde jen o tajný vysněný ideál. Že by jím byla opravdu Twiggy?
ladycat*

@kami, škoda, že jste toto nenapsala jako samotnou odpověď na dotaz. Je to k zamyšlení.

72mona

Ti, co by se měli zamyslet, to určitě neudělají... M.

tenesi
hodnocení

1x
Buďte v pohode, v dnešní době mají muži jen jedno pravidlo, když to ma díru a dýchá, tak každá dobra :D ne a teď vážně, me se líbí silnější ženy kolikrát více, než ty hubené, po vas bych skočil hned i bez 3 láhvi vodky :)

hehe, jenže to na fotce je vyretušovaná modelka *smich*

72mona
hodnocení

1x
Pokud jsou muži takto kritičtí, pak se nedivím, že mají ženy mindráky ze svého vzhledu. M.
joudic*
nekteri odpovedeli dost hnusne.., na druhou stranu, proc to nekdo vzdy necha dojit tak daleko, cpe se jak protrzeny, a pak je prekvapeny, ze se to ostatnim nelibi nebo ma mindrak. Ani zrcadlo to nepotrebuje.. blizke okoli to da najevo rychle. Nebo staci si sednout nebo se podivat dolu na sebe, a pokud se sobe nelibi a na plazi si omotava satky, a i presto se clovek dal krmi, je to obycejna zavislost na jidle jako zavislost na drogach nebo tvrdem alkoholu. Normalni clovek s tim dela neco okamzite, nebo aspon v rozumny cas, kdy prestava byt nezna divka, zacina byt beztvary valec a ztraci oblicejove rysy v tuku. Podivejte se na mladeho zpevaka Mandrage.. vypada jak mrtvola, ale stejne fetuje dal, poctiva zavislost.
72mona

Dojít tak daleko?! Tohle? No, kdyby měla tak sto dvacet kilo, tak budu souhlasit. Ale jako prase fakt není. Prase je každej, kdo to tvrdí. Je oplácaná, ale souměrná. Stále má vidět pas. Někteří pánové asi nezaznamenali, že to není jen o nabyté hmotě, ale také o základu, na kterém se staví. Někdo má silnější kostru a i kdyby se na hlavu stavěl, Twiggy z něj nebude. Já mám postavu sportovní, dobře se mi tvoří svaly, ale pánev je širší. Když jsem byla mladší, byla jsem jak nudle. Vyčouhlá fujara, jak by řekl klasik:-D Ale samá kost. Jak jsem se trochu obalila, prostě to vypadá přirozeněji, lépe. Když tak koukám na tu modelku, vlastně jí závidím. Hezká holka, přestože si nekupujte velikost XXXS. *fn*M.

joudic*
proc hned vsichni vytahuji opacny extrem, extrem je vzdy nanic at dole nebo nahore, moje partnerka osciluje mezi 45-50, ale ma sotva 150cm (5feets) a ted uz ma lehke tehotenske bricho a silne ruce, ze mamka si minule myslela ze je tehotna a nechtela at nosi uple veci na rodinnych akcich (krestanska rodina). Ja mam 190cm a bez posilovani s par kliky je moje idealni postava 70-75kg, jsem polovicni nez slecna na fotce, rekl bych, ze mam podobne v pase jako jeji stehno... zebra jdou videt az pri 65. Staram se o sebe a jakmile mam 90, okamzite zacnu makat, ne abych zral dalsi dortiky a bucky a hektolitry piv. A i pri 90kg, kdy se mi vyrobi jednicky prsa, vypadam lepe nez slecna na foto, kor po protazeni photoshopem. Mi staci a asi kazdemu kdyz holka, vypada normalne a ne aby me pri pohledu napadlo jako prvni infarkt a diabetes.
joudic*

toto jsou prumerna zenska tela, ta uplne vpravo i vlevo, a treti zprava uz je na me teda moc, ale to uz je jen o osobnich preferencich, je porad v pohode

joudic*
29.04.20 01:18
Váš názor - líbí se mužům silná stehna? #2
72mona

@joudic - Všichni vytahují? Ale né. Začal si ten mamlas, co ji označil za prase (další mu to schvalují) a druhej (kdo to asi byl?), co tvrdí, že po shození čtyřiceti kilo bude možná dobrá. *vezen*

joudic*
ano potrebuje zhubnout 30-40 kilo, modelka na fotce ma tak 100kg, ale to, ze me davate dohromady s nekym, kdo tazatelku nazyva prasetem snad nemyslite vazne
joudic*
navic se ptala na nase preference, a ja jsem slusne odpovedel jake jsou moje preference s tim, ze mnoha jinym muzum se to naopak libi. Pod moji odpovedi si muzete vsimnout stejneho utocneho extremu, jako kdyby mezi 30kg a 100kg nic nebylo
72mona

Jistá paralela tu je. Nejsou to ta samá slova, ale výsledek může být naprosto stejný.

Dospívající holky (a nejen ty) bývají lehce ovlivnitelné. Stačí nevhodná poznámka (ty máš velkej zadek!) a může se spustit kolečko hubnutí a tloustnutí, psychické problémy (anorexie atd.). Éra modelek, dokonalých těl bez jediné chybičky... lidé zblblí z televizních nereálných postaviček, vypracovaných břišáků a silikonových implantátů. Vůbec se nedivím současnému trendu, který se to snaží nějakým způsobem zvrátit. Bohužel je to další extrém a cesta do pekel. Tím trendem je: buď na sebe hrdý, vypadáš božsky, přestože máš pupek jak před porodem a tři brady.

Tohle děvče fakt nemusí zhubnout 40 kilo. Stavba kostí naznačuje, že není zas až tak daleko od své ideální váhy. Jenže lidé to nerozlišují.

Milá Mono, faktem je, že slečna na fotce prostě je tlustá a tazatelka chtěla znát názory mužů, tak tady nebojujte za sebevědomí špekatic. Vaše argumenty ohledně televizní zblblosti jsou v téhle souvislosti úplně mimo. Jo, jsem ten mamlas, co ji označil za prase.

72mona

Jo, mamlas jak vyšitej. Přece nebudu sprostá na gentlemana.

Tady nejde o žádný boj za špekatice. Jen o pokřivený pohled. Ale nebojte už mlčím a jdu si nachystat koště. M.

joudic*

@72mona ono je tu klidne i paralela s pitim, kdybych se prepijel (prejidani) a pil denne 10-15piv asi me nazvete pravdepodobne alkoholikem (obezni), k takove odolnosti na takove mnozstvi alkoholu (jidla) se musite teprve propracovat... v zime nepiju a na jare me polozi i 1-2 piva a v cervenci uz chlastam klidne prvni ligu a 10 piv u grilu zadny problem, a jeste si skocim vecer autem temer strizlivy do obchodu za rohem pro dalsi pytel grilovaciho uhli a pak vypiju dalsich 10 piv... 50-60kilova holka asi nezvladne snist pul kurete s kilem brambor a zalite notne maslovou stavickou z 1/4-1/2masla, nebo celou 35cm pizzu s dvojitym syrem, a pak si dat jeste dortik a chipsy, k tomu se clovek musi prvni propracovat drobnou masarykovskou praci (ja funim uz po jednom stehynku, nebo 1 platku krkovicky a jsem plny). Kazde excesivni uzivani cehokoli je spatne at je to alkohol, jidlo, drogy, kafe, cigara, you name it.. A jakekoli omlouvani toho je zvracene, otyla postava je jen zrcadlem toho, jak se clovek ke svemu telu chova (pokud neni nemocny/a), stejne jako chronicky kasel a nechutenstvi je vysledkem koureni 40+ cigaret denne..., nulova pamet a lehka prechodna stupidita a pomalost je vysledkem koureni 10ti jointu marihuany denne.., stihomam a bludy jsou vysledkem 10 lajn perniku denne atd atd.

pb®

Joudic při výšce 190cm a váze 70-75kg musí být vaše postava podobná třtině ve větru se klátící. To mi přijde na vysokého muže fakt málo. Mám manžela 170cm (já 156, oba malí) a ten má asi 74kg. Nadváhu nemá ani omylem, je štíhlý, ploché břicho, podkožního tuku minimum, ale má svaly. Když měl 65kg, byla mu vidět žebra.

joudic*
@pb no trochu jste si odpovedela hhh, ma svaly, to u me najdete leda trochu na rukou :-D

vilik*
hodnocení

1x
Hele, já vím, že nemám právo oddělovat tělo a duši, že je potřeba brát každého jako jedinečnou individualitu a že je naprosto nevhodné a dokonce i v některých případech trestné poukazovat na subjektivní nedostatky.
Také jsem si vědom, že moje tělo a zdravotní stav určitě nelze hodnotit jako dokonalé.
Ale co je fakt, že i když tohle všechno vím, tak s protějškem s vyšší hmotností by šlo z mé strany s největší pravděpodobností pouze o duševní splynutí, protože to fyzické by kvůli mému podvědomí bylo vyloučeno. Jak prosté.
Jestli chce žena zvýšit vlastní cenu pro co nejvyšší počet potenciálních zájemců o partnerství, aby si například mohla vybírat z dostatečného množství protějšků, měla by se snažit nejen o duševní rozvoj, ale i o tělesný. Tedy dosáhnout takového fyzického vzhledu, který považuje většina z množiny vhodných partnerů za ideální.
Každý kompromis v jakékoli oblasti může množinu případných partnerů zmenšit nebo posunout ve spektru od nejvhodnějších k méně žádoucí skupině.
Takže mi přijde, že i když jsou genetické predispozice jakékoliv, nemělo by se na snahu o korekci v rámci běžných standardů rezignovat. Tedy stručně, moc se nepřejídat a hýbat se.

liska5
hodnocení

1x

Takovou ženskou postavu budou obhajovat nesportovní chlapi sami s nadváhou... A těch je ve společnost víc. Takže četnost příznivců oplácaných žen odpovídá realitě..

Pro mne je to normálně tlustá holka.

martl
20.04.20 20:33
hodnocení

0x
ne

hodnocení

0x
Mě se tydle macatky taky nelíbí sem na ty štíhlé

petann
hodnocení

0x
Za sebe ještě ok, ale určitě si pohlídejte, abyste nepříbírala. Myslím, že pro většinu z nás, kteří rádi krev a mlíko, je tohle taková ta "ideální hranice", ještě nabrat 10 kg a už jste tlustá, jakože asi pro všechny... Držím palce, aby Vám tahle postava vydržela napořád...

figurek*
hodnocení

0x

znáte tuhle fotku? Ta naše Eva je ale kus. Krásná mladá žena, od pohledu zdravá jako řepa.

Váš názor - líbí se mužům silná stehna? #3
michalverner

Mě se tedy žena musí líbit celá a to není tento případ.

Figurku, to je vaše paní?. Pokud se pletu, tak se za otázku omlouvám.

adame, vy jste asi dost mimo dění, co? :) cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x
Mam rad silna stehna. Na drep aspon 100kg
michalverner
21.04.20 13:23

*haha*

fugass*
hodnocení

0x
Se říká že správná ženská musí utáhnout pluh a musí umět vařit pivo. Ty chrt modelky nevim nevim.

hodnocení

0x

Tahle modelka se mužům líbit bude a já jsem žena a to děvče na fotce se mi líbí také. Jenomže já vím, že je foto vyretušované a že to není realita a Vy to víte také. Jestli máte silná stehna a máte břicho a jste prostě "oplácaná", tak s tím něco dělejte. Nepíšete kolik je Vám let.

terina*
hodnocení

0x
Podle meho nazoru divka na fotce je tak akorat...kdyz to mam porovnat se svoji postavou. Zarazi me komentare, ze je to moc atd. I kdyz ja na svoji postavu a fotku dostala komentare typu, ze jsem obezni, tlusta, mam pivni pupek nebo pandero,atd.
joudic*

njn ted jsem narazil na vas dotaz, bricho mate teda solidni, to jsem nemel ani kdyz jsem mel pod 100Kg, musite ale brat to, ze modelka na fotce je upravena v photoshopu (treba jste ta sama tazatelka, to je upe jedno), na pozadi s pravidelnym vzorem by ji nevyfotili, protoze grafik by to nedokazal zamaskovat (pokud by nemel i prazdne foto, taky jsem grafik a retusoval jsem mnoho fotek na titulnich strankach casopisu). Taky tam mate teda ostre komentare.. asi proto, ze objektivne netreba se ani ptat, to vidite prece rovnou v zrcadle, ze pozadavku "send me nudes" od vrstevniku byste se upe nedockala, pokud jste potrebovala nakopnout, tak snad jste se spravne reflexe dockala ...kdyz date 20kg, to zabere s obcasnym podvadenim zhruba rok a neco (vlastni praxe), tak uz to bude jakztakz unosne a teoreticky v norme. Mate vesmes normalni ruce a ty nohy taky nevypadaji uplne sloni, a zadek neni videt, cili zda se, ze mate jen v brichu vsechny ty smazaky, bucky, chipsy a buhvico jite a pijete (sladka cola) po vecerech. Na sexy postavu to vypada spise na -30kg no, to se neda nic delat, na normalni by mohlo 20 kg stacit, aby ten pupek splaskl, ale uz i minus 10-15 by mohlo byt vyrazne videt.

terina*
Tak ja jsem vedela, ze nejsem hubena do toho mam daleko.Jen jsem si nemyslela, ze je to proste tak hodne.Komentare me vyvedly z omylu. Slecna na fotce vypada typ co roste do sirky ja zase dopredu. No me se tuk vrazi nejvice do bricha a ano vim ze je to stravovanim. Nebudu lhat, ze ziju ze salatu. Sepsala jsem si vse co s nim a dost me to prekvapilo. Pro me ma tato osoba na fotce tak 5kg nadvahu a ja bych potrebovala tech 15-20kg dolu zbavit se toho bricha

hodnocení

0x

Jen tak přemýšlím.Jaký rozdílje mezi upravenou a retušovanou fotkou a dobře nalíčenou a dobře oblečenou ženou? *zmateny* Není ošklivých žen. Ženy jsou buď dobře nebo špatně upravené."

Moje maminka kdysi o mé kolegyni řekla? "Mirečka je tak pěkná, že vůbec nevadí nějaké kilečko navíc."

Věc je buď hezká nebo ne. Ale člově je hezký nebo ne, nejen tím, jak vypadá, ale jakou má mimiku, gesta, slovník, chování, jak voní, sexepíl. *mir*Navíc si myslím, že největší kritici by se, občas, měli svléci donaha a stoupnout si před velké zrcadlo. Ti, kdo nosí brýle, by si je měli vyčistit.

jej*
hodnocení

0x

Fotka bezvadná,mě se líbí.Ale časem to začne přetejkat a to už je pak horší.Nesnáším modelky,co mají nohy jako dráty do betonu a jsou pořád v televizi ukázovány jako ideál krásy.Nejvyšší čas,aby tyhle úchyly,co propagují v televizi modelky s nohama jako dráty do betonu vyházeli a dali tam normální lidi.Pořád je tam v tv stejná sorta lidí,mafiánů,co se tam drží jako ho.no košile a tohle propagují a nevypadnou a nevypadnou a jen otravují národ a hamtají u koryta

hodnocení

0x

No určitě je ta slečna na fotce taková dost macatá ;). Takže slečno Stehová, jestli máte silná stehna, široké boky a větší břicho, tak to opravdu není "nic moc" a pokud to je možné, tak s tím něco dělejte. Já jsem kdysi dávno znala jednu orientální břišní tanečnici, která byla mladá a dost se této dívce podobala. Bylo to v Paříži a ona si vydělávala tím, že chodila tančit do specializovaných arabských restaurací s programem. Tančila u stolů a zákazníci jí strkali peníze za kalhotky a tak. Takže jsem jí viděla hodně zblízka a fakt to z estetického hlediska hezký pohled na ten klepoucí se "ovárek" nebyl. Ale sexy to bylo a mužům se to určitě líbilo. Ale věděla jsem, že se jim to líbilo při určité představě...

zizalak
hodnocení

0x
Tak pokud jde jenom o postavu a né o duši, tak se mi slečna líbí. Ale tohle je asi opravdu taková horní hranice hmotnosti. Ono každá slečna má ty kila i trochu jinak uspořádané, že? :-D Sám jsem trochu macatější. (Ale pod 100Kg :)) Obecně se mi líbí ani ne tak tlusté, jako spíš ženy s širokými boky a bujnějším poprsím. Jinak mi jde hlavně o to, co má slečna v hlavě.
(Zase není hezké, když to vypadá jako dofouklé pumpičkou.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]