Nejste přihlášen/a.
Nebojím se přiznat, že jsem k němu vždy cítila sympatie, protože cítil s obyčejnými lidmi. Ale opravdu se mi nelíbí, že je zalezlý někde doma v teple bez jakéhokoliv zájmu, ,co se děje. Spokojil se jediným projevem, zatímco prezidenti ostatních zemích občas vystsoupí na veřejnosti. I když třeba Trumpa zrovna nemusím, tak lze poznat, že stojí v čtele státu. Američané o něm slyší denně. Je mi to líto, ale dědula mě moc zklamal. A učitě toho využijí ti, co bych za prezidenty nikdy nechtěla.
@aja1946 - Ale opravdu se mi nelíbí, že je zalezlý někde doma v teple bez jakéhokoliv zájmu, ,co se děje.
Věřte, že je mu to jedno - on vás už nepotřebuje (vás = množné číslo, ne jen vy osobně)-
Ale on není zalezlý, vždyt nedávno i téhle těžké době veřejně vystoupil a podpořil náš boj s epidemií. Velice si vážím jeho odvahy a smyslu pro spravedlnost.
cituji
Zeman: Prase by umřelo hlady
"To prase nebylo nemocné, to prase bylo hladové. A to prase bylo hladové proto, protože penzion je zavřený, takže zbytky potravin, kterými se to prase krmilo, neexistují a to prase by umřelo hlady," hájil chování svého kancléře prezident. Mynář předtím uvedl, že po otevření hobby marketů mohli zvířeti koupit aspoň šrot, ale že po něm přestalo žrát úplně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.