Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinace barev - anketa

Od: uuuuuuh odpovědí: 4 změna:

ahojky jaké barvy k sobě ladí nejvíce k špinavým blond vlasům?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Že máte špinavé vlasy, s tím jste se už svěřila. Umyjte si hlavu a pak se pochlubte dál.

Tvar obličeje. Lícní kosti, zda jsou vysedlé, barva a postavení očí. Postava, výška, zda jste hubená, plnější či silná.

Blondýnkám jdou snad všechny barvy, mimo žluté, v té jsou nevýrazné.

Pro blondýnku bych vybírala tmavší a sytější barvy - černá, švestkově modrá, tmavě zelená, hnědá, červená, ve vhodné kombinaci s bílou, oranžovou, hráškovou, světle modrou...

Růžovou raději ne, i když je to jen můj názor. Když vidím blondýnu v růžovém, připomene mi prasátko. Jaga.

liska5
hodnocení

0x

Hlasovat mohou jen registrovaní. To já nejsem.

Ke špinavě blond vlasům je třeba dodat, zda dotyčná má bledou pleť, snědou pleť nebo růžové tváře. Protože třeba světle zelená, žlutobílá, či bledě modrá nepůjdou k bledé tváři, ale jinak špin.blondýnám sluší.

A naopak růžová k červeným tvářím, je moc. A taky je růžová a růžová. Sytější a ostřejší odstíny nebudou sedět bledulím, ale těm opáleným ano.

Taky důležitá je barva očí!

liska5

K blondýnkám jdou, podle mne, naopak světlejší a jemnější barvy. Ty hodně ostré a tmavé jsou na ně moc tvrdé.

vilik*
hodnocení

0x
Do cca 30 až 35 let (pouze) černé punčochy a po pětatřiceti už je to jedno.
(Obdivuji lidi, kteří dokážou takto precizně a kvalitně formulovat dotaz, aby obdrželi tu nejkomplexnější odpověď.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]