Proč se Čína brání pátrání po původu coronaviru? Když teda nesouhlasí s vyšetřováním, bojí se víc žalob všech postižených zemí o náhradu způsobených škod, nebo nechce přiznat úmyslný útok?
Čína nemůže pátrat po původu tohoto viru, protože Američané nepustí Číňany do laboratoře ve Fort Detricku. Kde se virus vzal v Číně Číňané vypátrali a oznámili. Na podzimních světových vojenských sportovních hrách ve Wu-Hanu. S americkou delegací ..
V listopadu hlásily služby USA výskyt toho viru ve Wu-Hanu.
007cz
Už to chápu, ten virus to vzal zkratkou, z Fort Detricku do Wu-chanu a přes Evropu zpátky do New Yorku. Jen nechápu proč to ohnisko nákazy není v místě zrození toho viru, nebo je?
Služby USA mají pravdu, první výskyt Čína přiznala 17. listopadu 2019.
Každopádně by se měl celý svět dozvědět pravdu, jak to stím virem bylo. Je divné, proč se Čína brání. Třeba to není tak, jak tvrdí američané. Ale také je divné, proč mizeli někteří čínští lékaři nebo ten redaktor. Asi věděli něco více? Také je možné, že se to už nikdy nedozvíme.
Každý nerad přiznává, že má v něčem nepořádek nebo něco nedodržel, či provedl. O to víc, když si zakládá na své neomylnosti, na svém zářném obraze.
liska5
Vire, pust si video, co je v rubrice Společnost v odpovědích na dotaz: Proč by měla v létě aktivita viru klesat? /25.4./
liska5
V této rubrice pár otázek dříve je dotaz Pravda o koronaviru a více odpovědí a i ta, s Dr. Pekovou!
vir
Všichni máte v něčem pravdu, jen by mě zajímalo, proč Čína umanutě odmítá USA a všechny ostatní státy, kterė chtějí vyšetřovat původ nákazy, přece by to mělo být vítáno jako pomoc a ne tomu bránit. Kdyby byla na vině nákaza z tržnice, tak by to tam měli zakázat, ale funguje to zase klidně dál jako dřív. Postižené státy už podaly žaloby, proč ne i náš?Jak to asi dopadne?
Podle mě proto,ze by se ukázalo,že je vlastně všechno jinak než si myslíme. Ze to není tak,ale úplně jinak. A ze vy se taky pletete,protože to co si myslíte že je pravda je ve skutečnosti taky jinak. Nehledě na to co si myslím já nebo vláda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.