Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak tohle se mi strašně líbí

Od: aja1946® odpovědí: 13 změna:

doplněno 24.04.20 10:25:

Jejda obrázei

jejda, obrázek se tam nechce nahrát a do emailu šel

Tak tohle se mi strašně líbí

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prestik*
hodnocení

2x
Ta italština, pořadník...něco mně to připomnělo. *vtip*

klinec
hodnocení

1x

Něco vtipného na osvěžení si každý rád přečte, nemusí tam znít ani otázka. A toto je super vtípek. *smich*

Jo jo to se povedlo, to mě pobavilo. :-D

lidus*

Dobrý ale co ty rozestupy u lehátek, to bych přeměřila.

liska5
hodnocení

0x

A takhle jsme to měli na pionýrském táboře v letech 1963-65 . A to ještě byli stanoveni dozorci z těch, co nešli do vody.. Přehled musí být *smich*

hodnocení

0x

Je to fakt vtipné! Nakonec bude léto v pohodě, já to říkám furt, jak se hrábne někomu do prachů, tak najednou se vše rozvolní a i kdyby přišla na podzim ještě větší chřipka, tak nás budou uměle přesvědčovat, že o nic nejde, protože už stačilo.

liska5

Na další etapu koronáče už budeme přeci jen nachystaní. Nebude to překvápko, jako teď. I roušky už máme...;)

Myslím že ta snaha spustit to ještě letos je od toho, že nechat zkrachovat cestovky je proti zájmům bank. Zájezdy jsou pojištěné u pojišťoven a pojišťovny vlastní velké banky. A velké banky vládnou světu, ať si vlády myslí co chtějí.

jgdfvb
hodnocení

0x
A vas dotaz zni jak? Chodim zde roky... a neustale stejne. Nekdo je lincovan, blokovan, otazka se ihned uzavre ci smaze... nekdo zde muze cokoliv

Za prvé se píše lynčován, za druhé je tohle aspoň trochu osvěžující, oproti dotazům typu mám přítelkyni, má exekuce, já taky, čekáme dítě, ještě mám děti s předchozí přítelkyní, neplatím alimenty, jsem nezaměstaný a jak mám tohle řešYt?

Mno... asi by to mělo být ve "volné diskusi", ale to je tak všechno.

A je pochopitelné, že se tazatelce, která je tu registrovaná skoro 7 let dá na rozdíl od neregistrovaného tazatele leccos tolerovat ;).

hodnocení

0x
To vypadá, že je v Řecku. Než mít takovou dovolenou, tak to raději žádnou. Vyšla by hodně draze. Stejně tak by to mohlo vypadat i v jídelně. Jsem zvědavá, jak budeme "opálení" s rouškou. Čelo hnědé a zbytek bílý.
doplněno 25.04.20 14:41: Ne, tak jsem to nemyslela.
jofa*

nikc: Asi tak nějak.

Tak tohle se mi strašně líbí #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]