Je to fakt vtipné! Nakonec bude léto v pohodě, já to říkám furt, jak se hrábne někomu do prachů, tak najednou se vše rozvolní a i kdyby přišla na podzim ještě větší chřipka, tak nás budou uměle přesvědčovat, že o nic nejde, protože už stačilo.
liska5
Na další etapu koronáče už budeme přeci jen nachystaní. Nebude to překvápko, jako teď. I roušky už máme...
Myslím že ta snaha spustit to ještě letos je od toho, že nechat zkrachovat cestovky je proti zájmům bank. Zájezdy jsou pojištěné u pojišťoven a pojišťovny vlastní velké banky. A velké banky vládnou světu, ať si vlády myslí co chtějí.
Za prvé se píše lynčován, za druhé je tohle aspoň trochu osvěžující, oproti dotazům typu mám přítelkyni, má exekuce, já taky, čekáme dítě, ještě mám děti s předchozí přítelkyní, neplatím alimenty, jsem nezaměstaný a jak mám tohle řešYt?
To vypadá, že je v Řecku. Než mít takovou dovolenou, tak to raději žádnou. Vyšla by hodně draze. Stejně tak by to mohlo vypadat i v jídelně. Jsem zvědavá, jak budeme "opálení" s rouškou. Čelo hnědé a zbytek bílý. doplněno 25.04.20 14:41: Ne, tak jsem to nemyslela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.