Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocit z melodie

Od: alex3 odpovědí: 9 změna:

Napíšete mi prosím, jaký máte pocit z této melodie? Taky na Vás působí emocionálně tak silně jako na mě? A zdá se Vám taky tato melodie smutná? Zajímalo by mě (i když se to jmenuje Balada pro Adélku:-D), jestli tuto melodii vnímate jako smutnou nebo naopak takovou veselou - něco oslavující. Děkuji za Vaše názory

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

To je nádherná klasika. Oslavná, nostalgická, romantická, ale smutná ne.

jofa*

To je to správné slovo -nostalgická. Pro mne vzpomínky na něco pěkného, přijemného, za něčím.

Asi to máte s něčím spojené, mě to přijde normální brnkárna. Já mám blbé vzpomínky na jednu skladbu, zpíval ji u nás Gott, byla tam slova jako zvon vánoční nebo tak nějak a končí to - kdy vrátí se náš táta k nám...už nevím přesně, je to cizí skladba, když ji zaslechnu, tak je po mně a připomíná mi to moje hrozné dětství.

prestik*
dajka: No jo...tak klikněte na noty...nebo radši ne. ♫ *mala*

alex3
hodnocení

Zapomněl jsem přidat tu melodii ;)

hodnocení

0x

Tato nádherná skladba evokuje různé nálady, podle toho v jakých aranžích ji právě posloucháme. Drobné rozdíly tam jsou. Jinak vyzní v provedení Jiřího Maláska, jinak třeba v provedení Richarda Claydermana, nebo v podání orchestru André Rieu. O skladbě něco málo zde i o jejím vzniku.

hodnocení

0x

Pri počúvaní to vo mne vzbudzuje pocit, že bude líp.;) Ďakujem.

prestik*
hodnocení

0x

Studio Jezerka.

hodnocení

0x

Líbí se mi. Smutně na mě nepůsobí, spíš tak nějak laskavě, pohladí na duši. Podobné skladby mám ráda.

A v paměti se mi vynořilo, že tato skladba uváděla v televizi kdysi nějaký pravidelný pořad. Nevzpomenete si? Mně se nedaří. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]