Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudební vkus

Od: jakub99 odpovědí: 11 změna:
Je mi 20 let. Jsem gay, miluji hudbu a velmi často poslouchám pop - Britney Spears a Mariah Carey. Kdokoliv se dozví, co poslouchám, hned se mi směje, ptá se mě hned, jestli nejsem teplej (a to i lidi středního věku, nejen vrstevníci) - prostě jako by to bylo něco směšného. Myslíte si, že je to opravdu ,,teplé, že to není příliš obvyklé, aby heterosexuál poslouchal pop zpěvačky? Děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

a) ano, presne to si myslim

b) kdybys miloval hudbu, neposlouchas Spears

nox®
hodnocení

1x

A to ještě nezačaly prázdniny...

vilik*
hodnocení

1x
Já na rozdíl od zřejmě unavených kolegů Feraxe a Noxe text pochopil správně, protože je napsán správnou srozumitelnou češtinou a je pro mě zcela logický.
A ano, poslouchat Britney Spears a Mariah Carey heterosexuálními chlapci není v mém okolí obvyklé. Na druhou stranu neznám dostatečný vzorek jejich homosexuálních vrstevníků, abych mohl říci, jak jsou na tom oni.
Z mého pohledu je ovšem poslech popových interpretek (navíc již životem trochu omšelých) a různých boybandů asociací homosexuální orientace, neboť se traduje, že tito lidé mají zjemnělé vnímání, asi na úrovni třináctiletých děvčat,a z něj pramení i obliba podobných uskupení.
Je mi líto, ale například takový Justin Timberlake by mně cédéčko neprodal, protože bych si ho nechtěl koupit. Britney Spears je navíc údajně naživo dost děsivá zpěvačka. A doby, kdy ještě mohla okouzlovat alespoň svým zjevem, jsou již také dávno pryč. Maruška Carey alespoň umí zpívat.
Lituji, tak to vidím já.

hodnocení

1x

Je divné, že takhle na Tvůj styl reagují i lidé středního věku. Kdyby Ti to říkali spolužáci na základce, tak OK, to je běžné, i když nechápu proč. Mně se líbí písničky, které si s něčím spojím, takže se mi od žádného interpreta nelíbí všechny, ale od každého něco. Líbí se mi třeba písnička od Britney Spears i metalová písnička (Proč? - byla ve hře The Sims 2). Podle sebe mi tedy připadá nepoznatelné, co druh hudby o člověku vypovídá. Když Ti třeba ty lidé ve středním věku řeknou, co poslouchají, jsou jejich styly podobné?

hodnocení

0x

Máš v tom trošku guláš. Na začátku jsi gay a na konci heterosexuál. Tak buď si děláš srandu, nebo ani nevíš o čem píšeš.

Na konci nepíše, že je heterosexuál, ale ptá se, jestli je obvyklé aby tyto zpěvačky poslouchaly heterosexuálové.

etana*
hodnocení

0x

Krapet teplé to je, i když z nějakých filmů "vím", že gayové poslouchají hlavně Cher, nicméně spíš je to hudební vkus dnešních padesátníků, co milovali pop v čisté podobě a zastydli v tom. Ale, a to musím přiznat, nikdy jsem na koncertě Britney Spears a MC nebyla, určitě jsou narvané fanoušky všech věkových skupin a sexuálních preferencí. Takže ne že jen gayové, spíš ti, co mají prostý hudební vkus.

prestik*
hodnocení

0x
Předpokládal bych, že teplí poslouchají BB, Kluka Jiříka a zejména Chlapce ze Zverimexu. *vtip*

hodnocení

0x
Tak to nikomu neříkejte, co posloucháte. Myslím si, že i heterosexuální muži poslouchají Mariah Carey nebo Britney. A ti, co se vás ptají, poslouchají co? Tak se jich zeptejte a pak se taky smějte. Znala jsem muže, který Britney poslouchal.

hodnocení

0x

Bože a co je komu do toho? Navíc se asi hodně po půlnoci nudíte, že sem píšete. Já su stará baba a poslouchám Bacha, Mozarta i Offspring a miluju Rammsteiny. Komu se to nelíbí, ať si trhne nohou!

hodnocení

0x

A čo by mala počúvať žena, aby bola označená za lesbu? Jakub99 vtipný príspevok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]