Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nos - operace

Od: marek2 odpovědí: 3 změna:
Myslíte, že když mám nos ve tvaru skoby (jeho špička mi jakoby padá), stačila by pouze operace měkkého nosu? Chtěl bych jít na operaci nosu, abych měl tvar nosu, jako když si jeho špičku prsty zvednu - tím se nos vlastně narovná a i jakoby zkrátí a mnohem lépe to vypadá. Takže si vlastně ten nos dokážu udělat takový jaký jej chci, jen kdyby ta špička držela, tak jak ji mám prsty zvednutou, sama. Děkuji za vaše odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scheb
hodnocení

3x

Chtělo by to radši zeptat se na nějaké klinice, objednat se na konzultaci a poté uvidíte, jestli do toho jít nebo ne.

ladycat*
hodnocení

0x
Při plastické operácie bývá nos většinou zmlámán a pak znovu poskládán. Ta bolest a následná nepraktičnost musí být útrpná. Podívejte se na toto video:

youtu.be/...
Být vámi, tak bych raději změnila ty prvky image, které změnit lze: vousy, účes, příp. oděv.
Mnoho herců a jiných umělců má křivý nos a jejich image je na tom v podstatě postavená.

kralovi*
hodnocení

0x
Videla jsem na youtube video, kde rikali, ze vse, co je na nosu mekke, se da pretvarovat pouhym pravidelnym cvicenim. Zkuste na to mrknout, mozna ani nebude potreba plastika.

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]