Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plstěný klobouk

Od: barel odpovědí: 4 změna:
Zdravím.Dá se někde sehnat černý plstěný klobouk takového retro typu, jaký se prodával třeba před 40 lety?Bez jakékoliv ozdoby, jak se teď prodává.Prostě velký plstěný klobouk.Bohužel jsem nikde nenašel obrázek jak vypadá.Nedávám tomu moc velkou šanci, ale ví někdo co myslím a dokázal by poradit?Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když je štěstí, sežene se i klobouk. Já ho získala zajímavě asi před 10 lety. Na Sázavě jsme přišli do hospody, seděl tam příjemný pán a měl ho. Krásnej! Moc jsem mu ho pochválila. Měl radost.

Vypila jsem svou limonádu a odcházeli jsme. A ten pán mě zavolal a klobouk mi dal, když se mi prý tolik líbí. Nemohla jsem uvěřit vlastním uším. Proč to udělal? Kouzlem mé osobnosti to rozhodně nebylo, byla jsem už dáma v předdůchodovém věku. Nevím, ale dodnes ho mám a vážím si ho.

Každý rok, když přijedeme na Sázavu a jdu kolem hospody, nahlédnu dovnitř. Když tam pán je /zřejmě místní/, zajdu tam a zaplatím mu pivo. Takhle jsem se rovnala už asi 3 x. Ale myslím, že pořád ještě dlužím. Jaga.

hodnocení

1x
Zavolejte výrobci, firma TONAK Nový Jičín.
Tam pochopí, co chcete. A určitě i nějaký najdou.

rebeka*
hodnocení

0x

Podívejte se na AUKRO, tam se prodávají - někdy.

barel
hodnocení

Už jsem si vzpomněl kde jsem ho viděl.Něco jako Krakonošův klobouk s širokou krempou.Kdyby se tak dal sehnat za slušnou cenu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]