Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabijačka u Mynáře. Následky

Od: znk100 odpovědí: 25 změna:
Ten článek si přečtete
Mynář měl za zády hygieniků zabijačku, obstaral i rychlotesty. Kancléř: Prase by pošlo
blesk.cz/...
Ptám se, žije Miloš Zeman?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

U nás v baráku má zavřená hospoda otevřené okénko - napajedlo. A tak se nám okolo baráku povalují desítky zákazníků bez roušek a ochcávají nám rohy.

Nechcete nám je přijet postřílet? Nebo musíme čekat až ta prasata pojdou?

onkel13

Od toho je městská policie, případně PČR. Své problémy se musíte naučit řešit sám.

trossau*
hodnocení

5x

Tento námět na debatu s cílem pošpinit pana Mynáře a hlavně pana presidenta zavání panem Vondrou, nebo nějakým morálním deviantem z "Bloku samozvaných demokratů". Kdyby takovou zabíječku jako přes kopírák uspořádal Josef Vyskoč z Horní Dolní, neštěkl by po tom neuvěřitelném porušení práv a svobod ani starostovic kozel Matěj...

007cz

Teda pane vachmajstr, vy jste hlava

Kancléřovo vyjádření

- Média rozpoutala hon na základě informace od mého bývalého švagra Libora Zemana, který udal svého tchána, jednoho z účastníků.

To je rodinka *alene*

Agente, můj pes stále čeká, až mu někdo poví, co za zákon na té "zabíjačce" porušili. Na Tržišti to možná vědí ..

007cz

ra A co já s tím, že ten tvuj pes je jak malé děcko? Pokud nemužete v noci spát, vem Azora a jdi se poptat na to tržiště, nebo rovnou zajděte za panem Vondrou.

vilik*
Jeho pes je podle toho, že nikdy nic nechápe, asi úplně mimo.
A jak se říká, jaký pes, takový páníček.
Přece po nikom nemůže nikdo chtít, aby něco vysvětloval cizímu tupému čoklovi.

Tak to, milý Vilíku vysvětlete nám všem ostatním. Číslo Sbírky zákonů prosím ..

etana*
hodnocení

5x

S celou tou zabijačkou je stejný problém jako se žranicí chlebíčků u Zemana, vycestováváním do Číny atd. (není to spešl proti Zemanovi nebo Babišovi, ale jsou nahoře, sami tam nalezli, tak těžko bude někdo kontrolovat jakéhosi např. Topolánka, který je už dávno prostý občan) a ten problém se nazývá: Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi.

Lid, nejen ten český, ale celosvětově s výjimkou Bahrajnu a Thajska opravdu popuzuje, když ti, co mu mají být vzorem a objektem úcty porušují to, co chtějí po něm, mlaskají u oběda, když ostatní mají půst. Proč by měl pan Novák dodržovat přesně karanténu, nesetkávat se se známými, negrilovat o víkendu na chalupě, proč by neměla paní Nováková zvát domů známou kadeřnici, když vidí, že vláda sama nejde příkladem a nedodržuje vzorně vlastní pravidla.

O nějaké kobliháře tentokrát vůbec nejde. Štve to všechny, jen kobliháři mají potřebu své oblíbence hájit i v případech, kdy to není na místě.

hodnocení

4x

Jojo - Blesk to je důvěryhodný informační zdroj jaxviňa :-D

Ale jak vidět, některé lidové tradice přetrvávají věky - už babička mi vyprávěla, jak za protektorátu ty největší ludry z vesnice bonzovaly zabíjačky na gestapo. Ó jak typicky české...

onkel13

Není hezké, že sekretářku, našeho udatného nejvyššího velitele ozbrojených sil, nazýváte ludrou. Chtělo by to alespoň v těchto těžkých časech trošku slušnosti.

To zírám! Neznám žádnou sekretářku, ale jestli fungovala už za protektorátu, tak tomu říkám nevídaná věrnost profesi *smich*

Chcete tady rozpoutat další slovní přestřelky, nebo závidíte, že vám nedorazila výslužka?

007cz
hodnocení

4x

Tak za to lhaní že "prase přestalo jíst" bych mu sebral prověrku.

etana*

Tu, co pořád ještě nemá?

liska5
hodnocení

4x

Já nevím, o čem se tu debatuje?! Tak udělal zabíjačku, protože to měl naplánované, jako každý rok. To se dělá na stovkách míst. Proč se vzrušovat, když počet osob dodržel?

A když se ho ptali, proč prase zabil, tak řekl, co řekl. Na blbou otázku blbá odpověď. V životě jsem neviděla nikoho, kdo by se přišel zeptat na zabíjačku, proč to prase zabili?

A to nejsem žádný nadšený přítel Hradu.

Jak mohl dodržet počet osob? Viděl jste fotky z té akce? Byly v televizi.. Já si sice prase dokážu zabit sám, ale dělám to už asi 20 let. Pochybuju že to umí namyšlený panák z hradu který si myslí, že je něco vic. Nemusí do karantény po návratu z Číny a může si pořádat zabijačku pro kámoše co se doma nudí,kdy se mu zachce. Vykládejte pak o rovnoprávnosti třeba lidem, co dostali pokutu jen za to že někde vylezli na ulici bez náhubku. Jak napsal Orwell ve farmě zvířat - všechna zvířata jsou si rovna ale některá jsou rovnější. Pan hradní kamarád by se měl stydět, že se nechal blbě nachytat, jak káže vodu a pije slivovici a ne se rozčilovat, že se to v médiích nepodařilo ututlat.

liska5
hodnocení

4x

Já nevím, o čem se tu debatuje?! Tak udělal zabíjačku, protože to měl naplánované, jako každý rok. To se dělá na stovkách míst. Proč se vzrušovat, když počet osob dodržel?

A když se ho ptali, proč prase zabil, tak řekl, co řekl. Na blbou otázku blbá odpověď. V životě jsem neviděla nikoho, kdo by se přišel zeptat na zabíjačku, proč to prase zabili.

A to nejsem žádný nadšený přítel Hradu.

hodnocení

3x

Můj pes se ptá, co tam porušili, prý to nemůže najít ...

jofa*
hodnocení

2x

Jedno přísloví říká: "Jaký pán, takový krám".

asd1
hodnocení

1x

Jako Mynář je fakt perla která se na hrad vůbec neměla dostat, ale zrovna tady s tou zabijačkou problém nemám. Dokonce takhle byla i legální. Spíš ty Zemanovo kecy že došlo žrádlo z kuchyně (krmit zbytkama totiž zakázané je). No a udavači a hyeny novinářský to je taky bez komentáře... *zed*

18.04.20 18:01
hodnocení

0x

Jo.

18.04.20 18:05
hodnocení

0x

Už zase*zed*

nikdo*
hodnocení

0x

Ten druhý dotaz, jen ukazuje kam míříte. provokovat. To je otázka, kterou rozumný člověk nemůže položit.

Nicméně, zpátky k první otázce. Proč za zády hygieny? Vy nevíte, že se domácí zabíjačky už asi rok nemusí hygieně hlásit? Že tahle část zákona byla zrušena?

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]