Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká písnička? zapomenutý letní hit

Od: asisin odpovědí: 3 změna:
Co je tohle za písničku? je to podle mě takový party letní hit, ale starší než 2010, jestli se tomu tehdy dalo tak říkat. Je je už starý, zapomenutý ,ale známý, populární
melodie: (kdyby někomu nestačila amateréská ukázka)
táda tata, (běžná výška)
táda tata (vyšší od 2 tóny)
(táda tata) (nevím jestli se to po třetí opakuje, ale opět vyšší od 2 tony)
dab dab dab
Je tozahraniční, ale tipoval bych to na lunetic a tak(kdybych to měl připodobnit k české)

sono.mp3 174.57 kB

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím kdo to pozná, já tedy určitě ne, ale nebude to žádný hit. Na ty se nezapomíná a tohle skončilo v zapomnění v propadlišti dějin, stejně jako celý slavný Lunetic a spousta stejně "dobrých" kapel.

asisin
hodnocení

Oni tam do té melodie i zpívají (není to zpěv ale úvodní riff), takže nezpívají, ale vydávají jen takové ty vyplnový samohláska jako nanana

hodnocení

0x

Poznat písničku podle tádá tádá dab dab dab nana nana...mi připomíná dětské hádanky, kdy jsme si říkali například: sedí to na stromě a je to modré...:-D Taky to mohlo být cokoliv, stejně, jako Vaše dab dab dab. ;) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]