Nejste přihlášen/a.
Řekněte mi,jak můžou existovat lidé,kteří mají jen potřebu někoho urážet a navážet se do ostatních?
Je tohle stále poradte? Vždyt tady už se lidé starají hlavně o to aby nikdo nic neopsal a píší mu,že tohle by měl umět a ,že když to nezvládá tak at jde na specialní školu.. Vždyt vy vůbec nevíte kolik dítěti je,jak na to je,jakou má třídní učitelku a další důležité věci a napíšete mu tohle?! Lidi jsou sobci nic víc a tím narážím hlavně na pána @priklad1 , který nejen,že nemá odvahu napsat své jméno,ale nemá ani odvahu se zaregistrovat.. Jediné na co se odváží je urážet nebohé děti,které chtěji v těchto těžkých chvílích pomoc..
Měla byste napsat, o co se jedná. Nevím, na co si stěžujete a proč. Dejte odkaz na to, co Vás rozzlobilo.
Jinak, sebekriticky přiznávám - zpočátku jsem mírná. Ale když si dotyčný mele svou a není štont pochopit, co mu lidé rozumně radí, rozzlobím se a pak si neberu servítky a dokážu znectít kdekoho. Ale ten dotyčný si o to pořádně koledoval, tolik na mou omluvu.
Tak dejte odkaz, co se dítěti stalo. Jinak nemá cenu se bavit o něčem, z čeho nevíme hlavu ani patu. Jaga.
V tom s tebou souhlasím...vidím jak tady spousta lidí útočí na děti, když přijdou s dotazem. Mají potřebu je vychovávat. Já třeba chápu, že když někdo přidá dotaz do sekce "škola" a neřekne prosím, snažil/a jsem se, nejde to atd. ale hned vypálí otázku, tak to lidi neberou dobře. To většinou taky váhám s odpovědí. Rozhodně ale nikoho neurážím. Víc mě tady štve rýpání do dětí, když se třeba zeptají na to, co dělat když se nudí. To je pak samé- Jo tak ty máš zahradu, ty provokatérko? Tyhle děti rozhodně nikdy! nebudou skauti. Jdi pomáhat mámě, když se nudíš. To už máš hotovou školu nebo co? Atd. Atd. Občas to vypadá, jako by tady nikdo neprožil dětství nebo všichni jenom chodili do skauta a sekali trávník.
Ale nemůžeme všechny házet do jednoho pytle.. Myslím,že většina dětí umí poprosit i poděkovat.. A nejen tedy @priklad1 své komentáře přehání..
Lidi byli, jsou a budou různí. Už jsem si na to celkem zvykl. Dám příklad z jiného "soudku".
Např.v silníčním provozu se někdy stačí rozjet o něco pomaleji a může se stát, že dotyčného řidiče jiný řidič za ním vytroubí.
Prostě obecně to je tak, že někteří lidi si tak kompenzují svoji "vnitřní" agresivitu.
Nela, o co ti jde? A proč by měl pán priklad1 napsat své jméno. Rovněž registrace není povinná. Ty jsi snad zaregistrovaná a své jméno jsi napsala? Je ti 10 let nebo více? A co na to tví rodiče, poradí ti s úkolem?
Tady o tohle ale vůbec nejde. Jde o narcistické a útočné chování od priklad1. A napsala své jméno. Podívejte se na přílohy přidané ke komentáři od babajaga.
Ono je lepší dávat ve škole při vyučování lepší pozor, doma se poctivě učit, nikomu neporoučet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.