Dobrý den. Poslouchám ráda stanici Radiožurnál, akorát mi tam nesedí Výborná. Má tam hosta, vždy muže a slyším, jak s některými flirtuje - smějí se apod. I mě napadlo a říkala jsem si, jestlipak to nevadí manželovi. Proč tam nemá aspoň někdy za hosta ženu? Dřív jsem jí ráda měla. Děkuji.
...ale nedávno byla v TV Noe Daniela Drtinová. Velice pozitivně mě překvapila: Kritizovala vzrůstající vliv genderismu, rozvrat tradičních hodnot a další moderní nešvary, které podle ní povedou k hodně špatným koncům. Na to, že Drtinová vzešla z ČT a donedávna byla členkou správní rady OFS, jsem se opravdu nestačil divit.
Poslouchala jsem chvilku Tachecí, možná to byla ta dvojka nebo ČRO Plus a ta neflirtovala s hostem. Tam to bylo spíš naopak. Ale to byla politická debata.
Tak Tachecí tam není. Na Dvojce dělají rozhovory: Tereza Kostková, Dalibor Gondík, Jan Čenský, Ivo Šmoldas, Aleš Cibulka, Adéla Gondíková- Langmaierová, Halina Pavlowská...Jen ráno, kdyz je tam Šárka Volemanová a Jiří Holoubek, tak to poslouchám něco jiného. Chce to skouknout program a jít po konkrétním.
Je to otázka pohledu na věc, mě nevadí. Stejně tak rád poslouchám pořad Xavera Veselého. Škoda, že už neexistují Pokondři, jejich pořad rozhovorů (tuším, že naposledy na F1), byl také bezva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.