Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poslouchám ráda stanici Radiožurnál, akorát mi tam nesedí Výborná. Má tam hosta, vždy muže a slyším, jak s některými flirtuje - smějí se apod. I mě napadlo a říkala jsem si, jestlipak to nevadí manželovi. Proč tam nemá aspoň někdy za hosta ženu? Dřív jsem jí ráda měla. Děkuji.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
prestik*
4x
...ale nedávno byla v TV Noe Daniela Drtinová. Velice pozitivně mě překvapila: Kritizovala vzrůstající vliv genderismu, rozvrat tradičních hodnot a další moderní nešvary, které podle ní povedou k hodně špatným koncům. Na to, že Drtinová vzešla z ČT a donedávna byla členkou správní rady OFS, jsem se opravdu nestačil divit. ![*palec* *palec*]()
liska5
2x
Přelaďte si na Dvojku - ČR2. Tam se mi zdají v rozhovorech lepší. U Výborné mi spíš nesedí její hlas.
nikc®
Poslouchala jsem chvilku Tachecí, možná to byla ta dvojka nebo ČRO Plus a ta neflirtovala s hostem. Tam to bylo spíš naopak. Ale to byla politická debata.
liska5
Tak Tachecí tam není. Na Dvojce dělají rozhovory: Tereza Kostková, Dalibor Gondík, Jan Čenský, Ivo Šmoldas, Aleš Cibulka, Adéla Gondíková- Langmaierová, Halina Pavlowská...Jen ráno, kdyz je tam Šárka Volemanová a Jiří Holoubek, tak to poslouchám něco jiného. Chce to skouknout program a jít po konkrétním.
nikc®
Na Plusu je Tachecí. Ta to má v popisu práce se špičkovat s hosty. Umí se ozvat a je ostrá, umí vést debatu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]