Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je otevřeno všude-kam vyrazíte?

Od: maky® odpovědí: 23 změna:

Když si představím, že vše, co je nyní zavřeno...divadla, kina, knihovny, muzea, školy, restaurace a j., tak kam první byste vyrazili Vy? S tím, že nákupy jsou nám průběžně zajištovány. Tak já hned vyrazím do Muzea keramiky, mám tam hotové výrobky, pak tam mám výrobky, které potřebuji naglazovat a pak si vyrobím něco velkého a budu tam po dva dny vždy celé dopoledne. Pak zaběhnu do knihovny, vrátím haldu knížek a něco málo si vypůjčím. Ve středu a v sobotu celé dopoledne prochodím na náměstí v trhu a dokoupím, co mi chybí na zahrádce, sadbu zeleniny a květiny. Sice děti neco dovezou, ale baví me to vybírat si sama. A ještě se řádně projezdím na kole do míst, kde jsem již dlouho nebyla. *tanec*To je hezká představa, že? *slunce*Ale je to lepší, než si představovat tragické scénáře, protože myšlenky se zhmotňují ! :)

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prestik*
hodnocení

3x

Skoro se to bojím říct...budu žít navlas stejně jako teď. *mir*

doplněno 14.04.20 13:57:

Ale jo...tři zlaté vlasy odlišnosti se přece jen najdou: Jednou ročně nákup kalhot a obuvi, neboť to je nutno vyzkoušet. A řekněme jednou za dva měsíce návštěva prodejny pekárny. Takže se vzdávám. *uf*

Pokud jsi samotář, nescházíš se s přáteli, nikam nechodíš (kavárna, fitko, kino...prostě nikam), maximálně tak do práce tak ti věřím, ale jinak ne *mir*

liska5
hodnocení

2x

Já se vydám na cesty. Na ty dlouhé vlakem za krásami vlasti a za sourozenci a vnoučaty. Na ty blízké na kole do kopců k pramenům a na výhledy. Na ty nejbližší do cukrárny s kámoškama, do divadla, na farmářské trhy. Poslední dobou objíždím arboreta, prolézám okrasná zahradnictví, zbystřím, když je blízko pražírna kávy nebo vinotéka... Pustila jsem se do rodokmenu, nechala si udělat rozbor DNA a objevila tak vzdálené bratrance a sestřenice, s těma se chci zkontaktovat. Prostě, jak to skončí, budu expandovat. Jak já se těším! *slunce*

Tááák a tady sněží. *sok*

hodnocení

Táááák a tady také chumelilo, je to chvilka a už je zase sluníčko !*slunce*A zapoměla jsem na kávu s kamarádkama, to jste mi připomněla. ;)

pb®
hodnocení

2x

Já tedy jako první vyrazím do práce. Pak si koupím to, co teď nelze, neb jsou zavřené obchody. Tedy oblečení. Vezmu děti do bazénu a navštívím kamarádku.

vilik*
hodnocení

2x
Jak znám manželku, tak vyrazí do krámů s hadrama, protože nakupovat z e-shopů je nesrovnatelné s pocitem se ve všem prohrabat. (A taky leze do peněz to věčné posílání zpět.)
Možná ale nejdřív vyrazí ke kadeřnici, aby u toho hrabání vypadala co nejlíp.
Já naproti tomu vyrazím do autodílů a koupím pořádný klíč na kola, protože ten dodaný s autem jsem ohnul na třetím kole. Strašné bláto. Ještěže mám ve starém takový poctivý klíč, se kterým jsem to pak u nového dodělal.
Mimochodem, kola jsem měnil 40 minut, a jsem rád, že jsem dokoupil druhou sadu disků. Ale samozřejmě je nemám nově vyvážené a foukal jsem je jen doma podomácku, takže bych mnohem raději "podpořil" těmi několika stokorunami můj oblíbený pneuservis. Jenže ten teď nedělá.
pb®

Pneuservis nedělá? Manžela už nebavilo neustále jezdit s pneumatikama někam, tak si koupil stroje, rozšířil obor podnikání a normálně i za téhle situace dělá. Večery, víkendy, nebo celý den když zrovna není jeho obvyklá práce, třeba jako dnes, tak normálně přezouvá, vyvažuje, lepí gumy, vyměňuje oleje, kotouče a já nevím co ještě. Je sezona, tedy velká chyba, že ten váš pneuservis je zavřený.

vilik*
Bohužel, pan majitel je starší a nefunguje.
A protože jsem u něj spokojený, nehledal jsem jinde.

hodnocení

2x

Od Vánoc máme doma několik voucherů. Kupují nám je děti, protože vědí, že něco podobného rádi využijeme. ;)

Máme vouchery do bazénu, do akvaparku, tam se už moc těším. A taky na konzumaci dle výběru v několika pěkných restauracích. Mimo jiné nás čeká i pečené kolínko s pikantními přílohami.

Takže začneme využívat tyto prima dárky. Jinak se těším do přírody, prochodím zase kus Železných hor, případně i někam jinam.

Knihovna mi zatím nechybí, čtu hodně, ale máme doma tolik knih, že bych z nich mohla číst několik let.

Hlavně, aby se zase vrátil život do normálu. Posloucháme, nikam nelezeme, ale je to už skutečně dlouhé. Jaga.

hodnocení

My také nikam nelezeme a ještě nevylezeme i kdyby nás to stálo krk. :-D

lipanek
hodnocení

2x

Vyrazím do ordinace nechat si odstranit křečové žíly.

Jestli najdu odvahu.

vilik*
Jestli nenajdete, možná vám je později odstraní i s kolenama, a co si budeme povídat, není žádné štěstí měřit jen metr dvacet.
lipanek

Komu se podaří naráz zhubnout 30 kg a zároveň vyléčit koleno s artrózou, aby už nebolelo. *smich*

vilik*
Tak tuhle myšlenku raději nebudu dál rozvíjet, protože by se jí mohla chytnout zdravotní pojišťovna a začala by léčit všechny nemoci v oblasti pod klíčními kostmi odřezáním nemocného místa těsně pod krkem.

hodnocení

2x
Maky, potřebuju kadeřníka jako sůl. Ale budou fungovat od konce května a pak tam bude nával. Tak se tam dostanu až v červnu, tipuju. Těším se na otevření nákupních center. Ráda chodím koukat po obchodech na oblečení, boty, kabelky, plavky atd.
doplněno 14.04.20 19:19: Snad se toho dožiju.
doplněno 14.04.20 20:54: Děkuju. Já to nějak vydržím. Musím. ;) květinářství a květiny vidím prodávat. A je jich i venku hodně. Momentálně mě trápí kašel. Ale Covid to není, nemám horečku.
hodnocení

nikc, klidně bych vás nabarvila a ostříhala, ale jak byste byla spokojena, to je otázka. Když si pokazím svoji hlavu, tak si vyhubuju a je to.*bum* Raději si počtejte na odborníka.;) Nevím, jestli bude dobře hned se tlačit mezi davy lidí v nákupním centru, také mne to baví, ted na jaře hlavně trhy s rostlinami. *tanec*

Zítra zavolám doktorce. Jsem zvědavá, co mi řekne. Poslechnout mě nemůže. Hlavně, aby za mnou neposlala někoho na ty testy mi udělat. Už mám 2 týdny kašel, ale bez teploty.
@nikc
A proc posilat za tebou? To je primarne pro lidi, kteri maji problem s prepravou. Jinak jsou odberove stany kam si zajedes :-P
Mám po kašli a stačilo málo.

Maverick, musíte na mě vyplazovat jazyk? A to jste sys? Jinak dík za info.

@nikc

To, že jsem sys neznamená nemožnost používat smajlíky *frajer* Nevím co v tom hledáš...nic špatného jsem ti nenapsal.

lidus*
hodnocení

1x

Hlavně aby už zase byl svět normální.

hodnocení

0x

Na výlety a dovolenou mám ušetřené ho.no. Z toho plyne, že nejspíš pojedu do hajzlu*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]