Nejste přihlášen/a.
Když si představím, že vše, co je nyní zavřeno...divadla, kina, knihovny, muzea, školy, restaurace a j., tak kam první byste vyrazili Vy? S tím, že nákupy jsou nám průběžně zajištovány. Tak já hned vyrazím do Muzea keramiky, mám tam hotové výrobky, pak tam mám výrobky, které potřebuji naglazovat a pak si vyrobím něco velkého a budu tam po dva dny vždy celé dopoledne. Pak zaběhnu do knihovny, vrátím haldu knížek a něco málo si vypůjčím. Ve středu a v sobotu celé dopoledne prochodím na náměstí v trhu a dokoupím, co mi chybí na zahrádce, sadbu zeleniny a květiny. Sice děti neco dovezou, ale baví me to vybírat si sama. A ještě se řádně projezdím na kole do míst, kde jsem již dlouho nebyla. To je hezká představa, že?
Ale je to lepší, než si představovat tragické scénáře, protože myšlenky se zhmotňují !
Skoro se to bojím říct...budu žít navlas stejně jako teď.
Ale jo...tři zlaté vlasy odlišnosti se přece jen najdou: Jednou ročně nákup kalhot a obuvi, neboť to je nutno vyzkoušet. A řekněme jednou za dva měsíce návštěva prodejny pekárny. Takže se vzdávám.
Já se vydám na cesty. Na ty dlouhé vlakem za krásami vlasti a za sourozenci a vnoučaty. Na ty blízké na kole do kopců k pramenům a na výhledy. Na ty nejbližší do cukrárny s kámoškama, do divadla, na farmářské trhy. Poslední dobou objíždím arboreta, prolézám okrasná zahradnictví, zbystřím, když je blízko pražírna kávy nebo vinotéka... Pustila jsem se do rodokmenu, nechala si udělat rozbor DNA a objevila tak vzdálené bratrance a sestřenice, s těma se chci zkontaktovat. Prostě, jak to skončí, budu expandovat. Jak já se těším!
Tááák a tady sněží.
Táááák a tady také chumelilo, je to chvilka a už je zase sluníčko !A zapoměla jsem na kávu s kamarádkama, to jste mi připomněla.
Já tedy jako první vyrazím do práce. Pak si koupím to, co teď nelze, neb jsou zavřené obchody. Tedy oblečení. Vezmu děti do bazénu a navštívím kamarádku.
Pneuservis nedělá? Manžela už nebavilo neustále jezdit s pneumatikama někam, tak si koupil stroje, rozšířil obor podnikání a normálně i za téhle situace dělá. Večery, víkendy, nebo celý den když zrovna není jeho obvyklá práce, třeba jako dnes, tak normálně přezouvá, vyvažuje, lepí gumy, vyměňuje oleje, kotouče a já nevím co ještě. Je sezona, tedy velká chyba, že ten váš pneuservis je zavřený.
Od Vánoc máme doma několik voucherů. Kupují nám je děti, protože vědí, že něco podobného rádi využijeme.
Máme vouchery do bazénu, do akvaparku, tam se už moc těším. A taky na konzumaci dle výběru v několika pěkných restauracích. Mimo jiné nás čeká i pečené kolínko s pikantními přílohami.
Takže začneme využívat tyto prima dárky. Jinak se těším do přírody, prochodím zase kus Železných hor, případně i někam jinam.
Knihovna mi zatím nechybí, čtu hodně, ale máme doma tolik knih, že bych z nich mohla číst několik let.
Hlavně, aby se zase vrátil život do normálu. Posloucháme, nikam nelezeme, ale je to už skutečně dlouhé. Jaga.
nikc, klidně bych vás nabarvila a ostříhala, ale jak byste byla spokojena, to je otázka. Když si pokazím svoji hlavu, tak si vyhubuju a je to. Raději si počtejte na odborníka.
Nevím, jestli bude dobře hned se tlačit mezi davy lidí v nákupním centru, také mne to baví, ted na jaře hlavně trhy s rostlinami.
@nikc
To, že jsem sys neznamená nemožnost používat smajlíky Nevím co v tom hledáš...nic špatného jsem ti nenapsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.