Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbci na silnici

Od: 8976* odpovědí: 4 změna:

Dávám k lepšímu co se v tomhle banánistánu děje...: aktualne.centrum.cz/...

přeji hezký den bez těch blbů na silnici...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Jojo, na silnicích je spousta blbců. A tím nemyslím policisty, kteří hlídají dodržování pravidel. Jako třeba ten debil co včera u zastávky tramvaje, kde na druhé straně je nákupní středisko, rychlost omezena na 30 podjížděl skoro předpisově jedoucího řidiče tak okolo 80 km/h. Měl práci se zařadit zpátky aby nenaboural tam parkující policejní vozy.

8976*
hodnocení

ale ano to je jasné, já už taky dávám pozor když jedu na hlavní a blížím se ke křižovatce co mi udělá ten z vedlejší...a policisty co by hlídali dodržování pravidel jsem už dlouho neviděl, spíš stojí na přehledném úseku schovani za popelnicí a měří...

hodnocení

0x

ale to je blbec šofér.

Neznám ho, ale většinou to bývá hospodský hrdina, který je přesvědčen že s nimy zatočí. To byste slyšeli humoruných výmluv při přestupkové komis.

jirbar*

Úplně stejně, jako skoro každý třetí dotaz směřuje k tomu, jak vypochodovat s exekutorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]