Nejste přihlášen/a.
Nebudeme s vnoučky. Pošleme jim něco pro úsměv. Klik na vajíčko!
Krásné svátky z celého srdce přeje babka z Ostravy
No já sice nepatřím mezi Vaše oblíbenkyně, ale mezi ty rizikové patřím určitě. Možná, že jsem dokonce z těch co jste vyjmenoval nejstarší. Tak jsem se s dovolením také jako ta "postřelená husa" ozvala, jak už to bývá mým zvykem a také i já doufám, že do roka ještě neuschnu, i když by mne nikdo stopro vymrskat nepřišel ani kdyby žádný zlý koronavirus nebyl.
@suzymon: Pokud Vám to nebude vadit, tak v pondělí svým holkám doma dám nějaké to mrsknutí karabáčem i pro Vás. Je jasné, že bez toho neuschnete, ale jistota je jistota . Přeji hezké svátky jara.
Donapa, mockrát děkuji. Ale prosím, abyste jim raději neprozrazoval, kdo se jim to postaral o ten "nášup" karabáčem.
Lipánku, líbačka pod rozkvetlou třešní je až na 1.máje. A my jsme měli partu a na tento datum, kromě polibku, muselo být pivo v kelímku a párek s hořčicí na tácku.
Ano, já vím, ale u mě to je tradice. Taková aprílová.
1. května už budou třešně odkvetlé, tak se to musí dopředu o velikonocích.
Děkuji, Vilíku, potěšilo mě, že i já mám své místo ve Vašem albu dříve narozených.
Ano, jsem opatrná. Mám ale 2 období:
1/ občas si říkám, že jsem si v životě užila od všeho, dosyta dobrého i zlého. Tak bych měla udělat místo mladým. Co mě, babku, ještě čeká?
2/ ale na druhou stranu, chtěla bych ještě vidět v životě párkrát hezké jaro, první podběly, sasanky, petrklíče...Jarní příroda dává člověku radost, nabíjí ho. Chtěla bych ještě vidět, jak úspěšně si povede náš čerstvý výpravčí /vnuk/. Vnučka se chystá zdolat Mendelovu univerzitu v Brně. Tak by mě zajímalo, jak dalece bude úspěšná. Každý žije prostě dál svými dětmi a pak i vnoučaty.
Nejenom mladí před sebou mají různé cíle, touhy, snahy o něco. Mě potěší třeba jen pěší výlet jarní krajinou. Uvidět slepýše, po noci dosud přituhlou ropuchu sedící u cesty...
A tak je pravda, že ani nám starším, se ještě nechce...
Proto přeji všem, mladým i těm dříve narozeným, hodně zdraví a opatrnosti. Abychom tu hrozbu porazili. A aby příští rok byly Velikonoce opravdu Velikonocemi se vším všudy. S pomlázkami, stuhami i barevnými vajíčky.
Přiznám se, letos jsem vajíčka poprvé v životě nebarvila. Pro koho? Koledníci nepřijdou. A děda, bude-li chtít, uvařím mu nebarvená. Jaga.
I Vám, Vilíku, hezké svátky jara a hlavně to zdraví ať funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.