Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro vnuky se kterými nebudeme

Od: babkazov® odpovědí: 17 změna:

Nebudeme s vnoučky. Pošleme jim něco pro úsměv. Klik na vajíčko!

Krásné svátky z celého srdce přeje babka z Ostravy ;)

jacquielawson.com/...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

5x
Jestli vám to pomůže, v pondělí si jmenovitě vzpomenu na Vás, na Babujagu, na Lidku, na Jedubabičku a na Lišku. A taky na mou matku a tchýni, kterým letos vynecháním mé návštěvy umožním v tento den pohodlné posezení, nejspíš u televize.
Vás všechny jsem vyhodnotil jako potenciálně rizikové z důvodu trochu vyššího věku a proto nutné zvýšené ochrany před následky uschnutí v příštím roce, kvůli nedostatečně provedené pomlázce.
Pokud by se chtěl ještě nějaký zájemce na mém seznamu vzpomenutých ocitnout také, nechť se napíše do komentářů.
lipanek

Já bych chtěla polibek pod rozkvetlou třešní.

Ale to si budu muset asi sama políbit ruku.

No já sice nepatřím mezi Vaše oblíbenkyně, ale mezi ty rizikové patřím určitě. Možná, že jsem dokonce z těch co jste vyjmenoval nejstarší. Tak jsem se s dovolením také jako ta "postřelená husa" ozvala, jak už to bývá mým zvykem ;)a také i já doufám, že do roka ještě neuschnu, i když by mne nikdo stopro vymrskat nepřišel ani kdyby žádný zlý koronavirus nebyl.:-D

donpapa

@suzymon: Pokud Vám to nebude vadit, tak v pondělí svým holkám doma dám nějaké to mrsknutí karabáčem i pro Vás. Je jasné, že bez toho neuschnete, ale jistota je jistota :). Přeji hezké svátky jara.

vilik*
Ó, omlouvám se paní Suzymon a Lipánkovi, a dopisuji si seznam.
To víte, hlava děravá.
S polibkem pod třešní to ale nevidím moc dobře, za prvé byste se asi osypala, za druhé je karanténa a za třetí, přeci jen, jsem šťastně ženatý.

Donapa, mockrát děkuji. Ale prosím, abyste jim raději neprozrazoval, kdo se jim to postaral o ten "nášup" karabáčem. :-D

hodnocení

Lipánku, líbačka pod rozkvetlou třešní je až na 1.máje. ;) A my jsme měli partu a na tento datum, kromě polibku, muselo být pivo v kelímku a párek s hořčicí na tácku. *smich2*

lipanek

Ano, já vím, ale u mě to je tradice. Taková aprílová.

1. května už budou třešně odkvetlé, tak se to musí dopředu o velikonocích.:)

@vilik - Děkuji *slunce*Ale v rodině a okolí by možná bylo možno použít něco podobného *smich*

blesk.cz/...

liska5
hodnocení

3x

*slunce*Tak jsem poskládala obrázek a je mi dobře na duši. Hodně štěstí do Ostravy! *zdravi*

hodnocení

3x

Děkuji, Vilíku, potěšilo mě, že i já mám své místo ve Vašem albu dříve narozených.*palec*

Ano, jsem opatrná. Mám ale 2 období:

1/ občas si říkám, že jsem si v životě užila od všeho, dosyta dobrého i zlého. Tak bych měla udělat místo mladým. Co mě, babku, ještě čeká?

2/ ale na druhou stranu, chtěla bych ještě vidět v životě párkrát hezké jaro, první podběly, sasanky, petrklíče...Jarní příroda dává člověku radost, nabíjí ho. Chtěla bych ještě vidět, jak úspěšně si povede náš čerstvý výpravčí /vnuk/. Vnučka se chystá zdolat Mendelovu univerzitu v Brně. Tak by mě zajímalo, jak dalece bude úspěšná. Každý žije prostě dál svými dětmi a pak i vnoučaty.

Nejenom mladí před sebou mají různé cíle, touhy, snahy o něco. Mě potěší třeba jen pěší výlet jarní krajinou. Uvidět slepýše, po noci dosud přituhlou ropuchu sedící u cesty...

A tak je pravda, že ani nám starším, se ještě nechce...

Proto přeji všem, mladým i těm dříve narozeným, hodně zdraví a opatrnosti. Abychom tu hrozbu porazili. A aby příští rok byly Velikonoce opravdu Velikonocemi se vším všudy. S pomlázkami, stuhami i barevnými vajíčky.

Přiznám se, letos jsem vajíčka poprvé v životě nebarvila. Pro koho? Koledníci nepřijdou. A děda, bude-li chtít, uvařím mu nebarvená. :-D Jaga.

I Vám, Vilíku, hezké svátky jara a hlavně to zdraví ať funguje. *palec2*

hodnocení

2x
Babkazov, tu hru jsem hrála s vajíčkama a narodilo se mi kuře. *palec*

lidus*
hodnocení

0x

Vám někdo zakázal stýkat se s vnoučaty? Já ty svoje vidím denně. I zítra příjdou na oběd.

liska5

Když jsou vnoučata v několika vzdálených regionech, tak mohou být s babičkou jen virtuáně. Ještě, že jsou aspoň ty technologie.*tuc**klik**srdce*

hodnocení

Všem děkuji za milá slova. Budu mít důvod usmívat se až do večera. Přidám ještě dobrý nápad na zdobení vajíček

Pro vnuky se kterými nebudeme
Hezká vajíčka. Taková tu ještě nebyla. Vyjímečná situace, vyjímečná vajíčka. :) vyjímečné Velikonoce
lipanek

Tak tahle vajíčka jsou moc vtipná. Povedené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]