Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádanka , kolik je tam celkem peněz?

Od: houbes* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám pro vás takovou hádanku. Kolik si myslíte, kolik je tam dohromady peněz, když spočítáte všechny 50 korunové mince? *kafe*
Hádanka , kolik je tam celkem peněz?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perlaherofficial*
10.04.20 13:44
hodnocení

4x

14 750

houbes*
hodnocení

Byl jste neblíže, dobrý odhad..

hodnocení

0x
5550 korun.
houbes*
hodnocení

Víc ale nemůžu odpovídat na všechny tipy, protože tu je pouze asi prostor na 3 odpovědi. Potom vám pošlu sem foto a kolik jich tam bylo. Schválně kdo bude alespoň blíže ;)

trump
hodnocení

0x

Jejich tam cca 200 kusů = 10100kč.

jofa*
hodnocení

0x

Můj odhad 250-260 kusů, to jest 12 500 až 13 000 kč.

doplněno 09.04.20 12:27:

230 jsem jich napočítal, vrstva pod lze jen odhadnout.

hodnocení

0x

Milý Houbes, pošlete mi je v balíčku, já si je po jedné přepočítám, takže to bude zaručeně dobře. A ještě Vám pak poděkuji. :) Jaga.

houbes*
hodnocení

Babusko vy tomu vždy nasadíte svojí noblesu, že mě vždy rozesmějete *vtip* v neděli cca ve 12 hod pošlu foto a kolik jich tam správně je. Jinak vaše odhady co už zatím hádali hadači jsou zajímavé až mě docela překvapují *nene*
jofa*

Tak 240 je lehce spočitatelných, no a ty zakryté pod vrstvou je už jen odhad. Takže jak jsem psal 250-260 možná 270.

hodnocení

0x

12.500,-Kč

houbes*
hodnocení

Ahoj všem, co hádali jaká je konečná suma v 50-ti korunových mincích. Klobouk dolů před perlaherofficialem, jelikož mincí tam bylo 14 400 Kč. Sám ,když jsem je dal na stůl, tak jsem si tipnul 7 000 Kč. A perlaherofficial, máte můj obdiv nad odhadem kolik tam bylo peněz..
Hádanka , kolik je tam celkem peněz? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]