Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na stanové městečko v Troji

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

pro nakažené beztdomovce a násilníky. Chápu, že bychom s nimi měli cítit,dostanou ochranné prostředky, ale myslím, že přednější jsou slušní lidé. Jsem zvědavá jak to zabezpečí a kolik jich uteče. Chudáci lidi v okolí.

doplněno 08.04.20 21:27:

Pořád se mluví, jak je nutné postarat o rizikovou skupinu. Houby. Každý se musí postarat sám a rozhodnout podle zdravého rozumu. A ochranné prostředky musí shánět od dobrovolníků.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

7x
Vemte si to tak, že v nemocnici se dostane ošetření bezdomovci i panu řediteli stejně, budou-li ho potřebovat. Ovšem většině pacientů postačí jen klid doma v posteli a teple. Tuhle možnost bezdomovec nemá a pokud mu ji neumožníme, zabere místo v nemocnici. Takže tím, že se postaráme o bezdomovce, chráníme většinovou společnost. Nechtěla bych, aby bezdomovec s Covidem chrchlal a žebral před supermarketem.

hodnocení

2x

@aja1946 - dostanou ochranné prostředky, ale myslím, že přednější jsou slušní lidé
Vždyť ano - tím, že dostanou roušky a mají možnost někde být jsou chráněni i ti "slušní lidé". Mimochodem, jak jste přišla na ty "násilníky"?

etana*
hodnocení

0x

Bezdomovce nemám ráda a vadí mi, ale v tuto dobu není vhodné, aby se váleli na lavičkách a plivali všude okolo, jsou mnohem nebezpečnější, když volně chodí po městě. A co se týče ochranných prostředků, jak jsem si všimla, spousta dobrovolníků i institucí je rozdává seniorům atd., ač by se mohli taky sami postarat a něco si spíchnout. Prostě je to slušnost a rozum, co vede k rozdávání roušek. Je to v zájmu nás všech a moc bych se Ajo divila, kdybyste vy nic nikdy nepřijala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]