Nejste přihlášen/a.
pro nakažené beztdomovce a násilníky. Chápu, že bychom s nimi měli cítit,dostanou ochranné prostředky, ale myslím, že přednější jsou slušní lidé. Jsem zvědavá jak to zabezpečí a kolik jich uteče. Chudáci lidi v okolí.
Pořád se mluví, jak je nutné postarat o rizikovou skupinu. Houby. Každý se musí postarat sám a rozhodnout podle zdravého rozumu. A ochranné prostředky musí shánět od dobrovolníků.
Bezdomovce nemám ráda a vadí mi, ale v tuto dobu není vhodné, aby se váleli na lavičkách a plivali všude okolo, jsou mnohem nebezpečnější, když volně chodí po městě. A co se týče ochranných prostředků, jak jsem si všimla, spousta dobrovolníků i institucí je rozdává seniorům atd., ač by se mohli taky sami postarat a něco si spíchnout. Prostě je to slušnost a rozum, co vede k rozdávání roušek. Je to v zájmu nás všech a moc bych se Ajo divila, kdybyste vy nic nikdy nepřijala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.