Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mail EPPRIT -zkušenosti

Od: murka* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s firmou EPPRIT? Našla jsem pouze dotaz na SOS stránkách, ale nic jiného.
Přišel mi taky e-mail, kde mi nabízejí ubytování zdarma..
Docela by mě zajímalo,kde je háček
DOTAZ:
Dobrý den,
v pátek 6.11. mi přišel email od -viz název dotazu- s nabídkou, vyplním -li dotazník, obdržín certifikát na pobyt pro 2 osoby v hotelu (viz seznam hotelů na jejich stránkách). Ubytování je zdarma na 3 až 7 nocí, hradím si povinně stravování v daném hotelu.
Po vyplnění a odeslání dotazníku přišlo oznámení, že certifikát mi bude zaslán na dobírku - cena 315,- Kč. V ceně jsou náklady za vyřízení.
webové stránky společnosti: www.epprit.cz
Měla bych tedy dotaz, zda-li toto nepatří k těm podvodným mailům, kdy se od lidí snaží někdo byť po malých částkách získat peníze. Nemáte-li už s maily této společnosti či organizace zkušenosti?
Předem děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

LOL

patří 100 % přesně tam kam píšete. DO SPAMU

A vy patříte, přesně mezi ty přijemce, které vyhledává. Ti kteří zaváhají nebo uvěří.

Vy jste ta chytrá, zaváhala jste a uchránila jste si 315,- kč GRATULUJI.

tohle se jmenuje socialní inženýrství. pusobí na vás tak , abyste uvěřila.

doplněno 23.03.10 10:48:

www.epprit.cz je navíc nefunkční a přesměrovává se jinam na .eu , kde se ani nedostanete do systému, bez vstupních kodu. To světší o důvěryhodnosti ... šup do koše.

p.s. registrovala jste se tam? žádala jste o nějaký pobyt?

murka*
hodnocení

Kdepak neregistrovala a ani to neudělám, ale ta zvědavost mi nedala :) Tak jsem se optala tady :)

pavel2*

Dobrý den. Zkušenosti s někým, kdo se vydává za nějakou právnickou či fyzickou osobu EPPRIT či Evropský program pro rozvoj individuální turistiky, sice nemám, ale mohu vám sdělit, že v Česku rozhodně nepodniká. Když kliknete na odkaz: portal.gov.cz/...

tak se vám objeví soubor různých rejstříků a registrů vedených podle různých českých zákonů. Ověřil jsem si v obchodním rejstříku i v rejstříku ARES, že v Česku nikdo nepodniká pod žádným z těchto dvou názvů (obchodních jmen).

Hledal jsem ten název na www.google.cz (hledám v takových případech přesnou frázi - zvláště když jde o víceslovný název. Odkazů je tam požehnaně - několik stránek. Osmý z odkazů, který se tam objevil, zde uvádím: mesec.cz/...

Ve výše uvedeném odkazu jeho autorka (Lenka Škodová) m.j. píše, že server sídlí v USA, ale doména patří polské společnosti. Nejsem xenofobní, ale na Poláky si dávám setsakra pozor. Už jsem totiž v minulosti narazil na různé podvody, ve kterých figurovaly polské firmy.

Dále jsem otevřel i několik z prvních odkazů, ale nepřesvědčilo mě to. Našel jsem taky tu www.stránku, o níž zde už jiný diskutující psal, že je blokovaná tak, že se tam objeví tabulka, do které se má zadat nějaký certifikát. Zkuste si pár příspěvků ještě přečíst. Já bych jim nevěřil.

paja111*

Teda málem jsem na to taky skočila, ale naštěstí mne osvítilo :) a koukla jsem se jestli se o tom neco nedozvím. Díky

madla*
hodnocení

0x

To víte, že v tom budě nějaký háček, co je nabízeno zdarma, to se většinou pěkně prodraží. Možná, že cena povinného stravování je tak nadsazená, že v pohodě uhradí i náklady na ubytování. Ale berte to jen jako můj názor, třeba to je jinak. Já jen nevěřím, že po světě běhají dobráci, kteří vám jen tak nabídnou něco zadarmo.

murka*
hodnocení

Dokonce jsem našla inzeráty, že to někdo prodává od 2-5000 Kč. A to z důvodu nemoci, že certifikát nevyužijou.

Kdo si ho objednal a zjistil, že je to "podvod", tak prodává dál..

pavel2*

*cteni*

Ještě jeden vzkaz pro murku:

Dobrý den. Z vašeho zjištění, že někteří podvedení své objednané "zájezdy" se snaží prodat přes inzerát, je zřejmé, že nechtějí mít v ruce pomyslnou kartu "Černý Petr" ze známé stejnojmenné karetní hry. Už jsem vám dnes (26. 3. 2010) jeden vzkaz poslal k vašemu dřívějšímu příspěvku. "Zalistujte" si zpátky téměř na začátek diskuse.

pavel2*

Dobrý den. Nejsem si jistý, zda jsem v mém prvním příspěvku pro murku i ostatní správně okopíroval ten druhý odkaz. Pro jistotu jej uvádím znovu: mesec.cz/...

murka*
hodnocení

Děkuji za dophledání a že jste se na to se mnou koukli. Mejlíka jsem už dávno smázla a je jasný, že dovču si raději naplánuji a zaplatím sama :)

blanik721
hodnocení

0x

Prověřila jsem si hned na začátku poodmínky využití šeku, jaké nároky mohou uplatňovat hotely a co si budeme muset doplatit. Je snad samozřejmostí, že pokud to není právoplatná soutěž do které jste se přihlásili, nemůžete také nic vyhrát zadarmo. Ale naše 7denní dovolená se nám opravdu vyplatí přijde nás na téměř polovinu. Záleží na typu hotelu, na vašich požadavcích o stravování, které jsou v nabídce uvedeny předem, mi si je nechali i potvrdit od námi zamluveného hotelu. Pokud máte také požadavky jako jsou např. masáže, sauna,... platíte si to sami to, nám ale ani nikdo nesliboval zadarmo. Šek platí pouze jako nominální doklad o zaplacení ubytování na tolik dní, kolik máte na šeku uvedeno. Že jsme za šek zaplatili 315,- mi opravdu nevadí je to hodnota asi jedné noci. Kdo chce na dovolenou nebo se jen někam podívat rád to využije, každá sleva dobrá.

ruma
hodnocení

0x

Dobrý den,

Email mi také přišel,nabídka se mi připadala zajímavá tak jsem si certifikát objednala.Doporučenou poštou mi přišly dva certifikáty na ubytování.

strejda8
hodnocení

0x

Dobrý den,

mé zkušenosti jsou dobré firma epprit dodržela vše co jsme si domluvili a mám doma rovnou čtyři šeky. Jeden na 7 nocí a 3 šeky po 3 nocích. veškeré info o hotelech včetně pravidel najdete na stránkách www.eurorest-hote/.... Najdete tam i veškeré kontakty a hodnocení nás spokojených dovolenkářů.

zavkar*

I já mám s firmou Epprit velmi dobrou zkušennost.Vše co presentovala bylo pravdivé a sama firma splnila vše,na čem jsme se domluvili. Díky tomu jsme s manželkou strávili moc pěkných sedm dní v Tatrách v penzionu Erika a co hlavně - za velice příznivou cenu celého pobytu.

S čistým svědomím mohu doporučit využití nabídek této firmy - nezklamala mne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]