Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý nápad - osobní rouška

Od: lipanek odpovědí: 16 změna:

Dobrý nápad, sice to je z Blesku, ale snad mě nikdo nebude kamenovat. Myslím, že to je vynikající nápad.

blesk.cz/...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

tak já se ráda dívám, kdo má jaké roušky, když už musí být, tak proč je nemít hezké :) ale tedy ty z toho odkazu mi přijdou dost příšerné a sama bych je nechtěla.

lipanek
hodnocení

Tady vidíte, jak jsme každý jiný. Jak se každému líbí něco jiného.

Mě se to líbí a nechala bych pro sebe nějakou také vyrobit, tedy s mým obličejem. Ale píší, že to bude trošku drahé.

rorschach*
hodnocení

2x

To je teda kojotina. Já bych byl radši za nic a hlavně s tím jak se blíží čím dál větší hic

mm*
Přesně tak, mělo by se prosazovat nenošení venku, stačilo by to nasadit v MHD a obchodech. Tyhle voloviny si můžete nechat na maškarní, já se divím, že v tom vedru ještě neprotestujete, když se stejně máme "proimunizovat", bude lepší normálně venku dýchat v odstupech. Vláda by měla už použít ten jejich doporučovaný selský rozum a povolit všem dostatek kyslíku:)

fugass*
hodnocení

1x
Tak mít vytisklý půlksicht George Clooneyho, asi by mě to trošku vylepšilo. Ale zda by si ten svůj vlastní obličej nechal vytisknout Klaus ml., Saša Vondra... Nevim nevim. Pro Zemana ještě širší roušku aby se na ní vešel každý faldík.

hodnocení

1x

Je to příšerné, co taky od Blesku čekat. Jedině, že se toho někdo chytí a bude z toho vedle.

Obchody s hadříčkama, botičkama a podobně jsou zavřené už dlouho - chápu, že někteří mají absťák, tak aspoň tu roušku s xichtíkem. Každý svůj originálek *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Hezký, taky mám roušku s rozesmátám ksichtem, malovala ji vnučka. Já bych ty co vyrábí klidně nosila.

hodnocení

0x

Jsou děsné, ale každý má jiný vkus. Pro mně se líbí barevné a chválím šikovné maminky, které dělají dětem roušky třeba sse známými postavičkami,.

lipanek
hodnocení

Musím přiznat, že jsem nečekala tolik negativních ohlasů.

Mě to připadá jako správná parodie.

lipanek
hodnocení

Opr: vloženo dvakrát

hodnocení

0x

Připadá mi to jako velká ptákovina. Co je na tom vtipného? Rouška především má sloužit k tomu, aby chránila ostatní lidi, které potkám. Zda je se čtverečky, kolečky, či jednobarevná, je srdečně jedno. Hlavně, aby:

1/ nějaká rouška vůbec byla

2/ aby plnila svůj účel, byla čistá a zakrývala potřebné partie obličeje

Ten otištěný obličej by snad byl dobrý jen k jedné věci. Lidé mě zdraví, já čučím a jen málokdy vím, kdo se za tím hadérkem skrývá. Nemohu je poznat. Tak snad jen proto, abych poznala, zda mě pozdravil ten či ten. Ale to není hlavní úkol roušky, takže o tento projekt zájem mít rozhodně nebudu. Jaga.

lipanek
hodnocení

Rouška má dvě vrstvy a mezi ně se může vložit nanofiltr. Tedy to bude funkční.

Člověk s rouškou s puntíky je anonymní, takhle bych se cítila lépe, že mě každý pozná.

Já to nenabízím, nemám s nimi nic společného, ale fandím jim.

72mona
hodnocení

0x

Já to považuji za originální nápad, recesi. Určitě to neodsuzuji. Většina lidí má roušky z toho, co doma našli nebo koupené v lékárnách. Tak teď pomalu nastává čas, aby si koupili i něco odlišného. Je to stejné jako s ponožkami. Někdo by si barevné nevzal a jiný ulítává divokých vzorech. M.

etana*
hodnocení

0x

Je to celkem vtipné a trochu nerozumím tomu pohoršení, co tu projevujete, ony roušky mají jednu výhodu, někdy aspoň nejsou vidět ty kyselé pr..e, kterými mnohý český občan disponuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]